9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ne zaman hayatımla ilgili önemli bi karar versem, onunla iletişimi kessem, mutlaka bi şey yaptı işte. ne diyeyim allahından bulsun.

yapamasın, sen vitrin mankeni değilsin hayır demek hatta onu bile dememek yok saymak senin elinde, hepimiz hayatımızın bir döneminde çeşitli nedenlerden bazı insanları yok saydık

Sinirle herkes biseyler soyler. Ne biliyim arkadaslarin bu kadar ayrinti biliyolar mi? Hala bu denli gorustugunu. Tlfn sosyal medya takip ten haric?
Hic zannetmiyorum.

Bisey yaptirmamakta senin elindeydi. Numara degistirmek cok zorbisey degil. Takip etmemek twetlerini okumamak. Bisey yapsin diye yolunu gozlemedin mi?

ben artık görüşme de demiyorum yaa valla görüş istiyosan, 2 senede bu mesele konu olur aranızda, dar mıydı değil miydi oldu mu olmadı mı, neden boşalamadın gibi gibi

çünkü baştan sona saçmaydı.

nedir saçma olan, sandık evden çıkamayacak kadar büyük dedin, taksiye sığmaz kamyona sığmaz vs, 300 sayfa sonra heralde normal çeyiz sandığı demiştin, e dedik ebatı belli taksiye nasıl sığmayacak, o zaman öyle inanmak istedin asla lafından dönmedin şimdi de öyle olacak

kim dalga geçiyo ki, 842 sayfayı bi baştan oku istersen, ne inanılmaz şeyler yazdığını bi oku, hayır burdaki gibi arkadaşlarına da anlatıyosan ve onlar sana sen gayet normalsin diyosa pes, yüz yüze diyemiyolardır sanırım

hala sandık diyosun ya. hala görüşürsün diyorsun. hiç dinlemiyorsun hiç.

ayrıca ben ne zaman onunla görüştüysem hemen hemen hepsini yazdım buraya. sanki bilmiyormuş gibi davrandın. okumayacaksan yazmayayım?

Neden söyleniyor sana bunlar biliyor musun? Sinirli iken yazdığın için değil. Bak, darp tecavüz raporu alacağım diyorsun, şikayet etmeyeceğim bulunsun diyorsun. Bu mantığa aykırı. O yüzden de imkansız işin içine polis vs girmeden. Ne diyeceksin? Ben tecavüze uğradım ama polisi karakolu şikayeti karıştırmayın. Bu yaşandı, delilim olsun. Sen bunu bile o insanla iletişim içinde kalmak üzerine kuruyorsun .Elimde bulunsun diyorsun, tehdit mi edeceksin? Ben sadece kendimi korumak istiyorum diyorsun. Tekrar beni zorlamayacağından, baskı yapmayacağından emin değilim diyorsun. Nasıl yani? Bunları yapmak için fırsatı nasıl bulacak? Hangi zeminde baskı yapacak sana telefonu açmadıktan sonra?Kaçıracak mı seni? Hayır. Yoluna çıkıp yalvaracak mı? Bunu isterdin ama değil mi... Sen tekrar görüşeceksin bu adamla. Kafanda kurarken bile bu böyle.

Neden söyleniyor sana bunlar biliyor musun? Sinirli iken yazdığın için değil. Bak, darp tecavüz raporu alacağım diyorsun, şikayet etmeyeceğim bulunsun diyorsun. Bu mantığa aykırı. O yüzden de imkansız işin içine polis vs girmeden. Ne diyeceksin? Ben tecavüze uğradım ama polisi karakolu şikayeti karıştırmayın. Bu yaşandı, delilim olsun. Sen bunu bile o insanla iletişim içinde kalmak üzerine kuruyorsun .Elimde bulunsun diyorsun, tehdit mi edeceksin? Ben sadece kendimi korumak istiyorum diyorsun. Tekrar beni zorlamayacağından, baskı yapmayacağından emin değilim diyorsun. Nasıl yani? Bunları yapmak için fırsatı nasıl bulacak? Hangi zeminde baskı yapacak sana telefonu açmadıktan sonra?Kaçıracak mı seni? Hayır. Yoluna çıkıp yalvaracak mı? Bunu isterdin ama değil mi... Sen tekrar görüşeceksin bu adamla. Kafanda kurarken bile bu böyle.
artık hiçbir şey için yapmaz diyemiyorum. o kadar.

ne demek yazdın Allah aşkına biz sizin görüştüğünüzü bilmiyoduk bilen var mı

gel ben sana tarih vereyim o zaman. martın son haftası 2 kere, nisanın bi başında bi sonunda, ağustosta, eylül başı bi de pazartesi. o tarihlere gidip kontrol edebilirsin. marttan öncesini de istiyorsan bakmam lazım o kadarı aklımda yok. ama telefonla görüşüyorduk yine, onları da yazıyordum.

X