- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #8.401
takılıp kalmamış halin bu muydu, şimdi aklımı çıldıracam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala twet takibindesin?
ne denirse densin kendi bildiğinden şaşmıyosun zaten, sandık meselesinde anladım bunu, kendi mantığına öyle veya böyle oturtuyosun en inanılmaz şeyleri bile
çünkü baştan sona saçmaydı.
Ben ara sıra girip okuyorum ama tatilden önce mi sonra mı görüşcez dediğinizi hatırlıyorum. Bi de telefondan görüşüyordunuz diye hatırlıyorum ama..ne demek yazdın Allah aşkına biz sizin görüştüğünüzü bilmiyoduk bilen var mı
artık hiçbir şey için yapmaz diyemiyorum. o kadar.Neden söyleniyor sana bunlar biliyor musun? Sinirli iken yazdığın için değil. Bak, darp tecavüz raporu alacağım diyorsun, şikayet etmeyeceğim bulunsun diyorsun. Bu mantığa aykırı. O yüzden de imkansız işin içine polis vs girmeden. Ne diyeceksin? Ben tecavüze uğradım ama polisi karakolu şikayeti karıştırmayın. Bu yaşandı, delilim olsun. Sen bunu bile o insanla iletişim içinde kalmak üzerine kuruyorsun .Elimde bulunsun diyorsun, tehdit mi edeceksin? Ben sadece kendimi korumak istiyorum diyorsun. Tekrar beni zorlamayacağından, baskı yapmayacağından emin değilim diyorsun. Nasıl yani? Bunları yapmak için fırsatı nasıl bulacak? Hangi zeminde baskı yapacak sana telefonu açmadıktan sonra?Kaçıracak mı seni? Hayır. Yoluna çıkıp yalvaracak mı? Bunu isterdin ama değil mi... Sen tekrar görüşeceksin bu adamla. Kafanda kurarken bile bu böyle.
ne demek yazdın Allah aşkına biz sizin görüştüğünüzü bilmiyoduk bilen var mı
Ben ara sıra girip okuyorum ama tatilden önce mi sonra mı görüşcez dediğinizi hatırlıyorum. Bi de telefondan görüşüyordunuz diye hatırlıyorum ama..