• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaşındaki çocuk bana küfrediyor

9 yaşındaki çocuğun kendisi sataşıyormuş anladığım kadarıyla. tamam ben zaten işi olmamasını vs. doğru bulmuyorum. benim anlayamadığım neden bu şekilde dalga geçici bir üslupla cevap yazılıyor?
Yani o sekilde yazılmaması gerekir tabi

Annemin 2, evliliğinden olma çocuğu bana küfrediyor gitcek durumum yok, mesleğim yok... Bna küfrediyor, annem hiç bir şey demiyor .... Çok mutsuzum, bu gidişle ya kendime zarar vericem, yada bu evden ayrılıp pis işlere geri dönücem...
Evde kimse yokken sende ona küfür et

vallahi küfürden çok ..pis işleri merak ettim..organize işler gibi geldi :)
Yazık ama öyle demeyin öyle zor hayatlar var ki görseniz dizilerde izledikleriniz az kalır bazen o kuyuya bi düşersiniz kendinizi bile göremezsiniz el uzatmak lazım akıl vermek lazım

Meslegin yoksa işkurun meslek edindirme kurslari var. Ozellikle isbasi egitim programlarında kursa bile gitsen gunluk para aliyosun. Kotude olsa gir bir ise basla bbi yerden. Kasada dursan garsonda olsan ayaklarina bas

ne kadar kötüsünüz ya. 9 yaşındaki çocuğun küfretmesi normal mi, herkes laf sokmaya yer arar olmuş -yardım etmeye çalışanları tenzih ediyorum- ne için 2-3 beğeni için mi, bu mu yani? güzellikle neden çalışmıyorsun, oraya buraya başvur, şunu bunu yap deyip yardım etmek varken yok sen niyetlendiysen zaten yaparsın pis işler, yok kardeş bahane diye iğrenç iğrenç yorumlar. kadının düşmanı yine kadın gerçekten.
Patron konuştu şişşşt susun kızlar :KK59:

ne kadar kötüsünüz ya. 9 yaşındaki çocuğun küfretmesi normal mi, herkes laf sokmaya yer arar olmuş -yardım etmeye çalışanları tenzih ediyorum- ne için 2-3 beğeni için mi, bu mu yani? güzellikle neden çalışmıyorsun, oraya buraya başvur, şunu bunu yap deyip yardım etmek varken yok sen niyetlendiysen zaten yaparsın pis işler, yok kardeş bahane diye iğrenç iğrenç yorumlar. kadının düşmanı yine kadın gerçekten.

kendisi bile yaptığı işi pis olarak adlandırıyorsa ve tekrar dönmekten bahsediyorsa kusura bakılmasın güzel tavsiye veremem ... gerçekten yardım isteyen kadın pis işleri karıştırmayıp yardım destek ister ve burda herkes aklıselim tavsiyelerde bulunur ... pis işlerden kastı fuhuşsa kolay para derdinde bir kadın olduğu için saygı duymam dalga geçer lafta sokarım yada uyuşturucu işiyle falan uğraşıyorsa da kendi pisliğinde boğul der geçerim ... nitekim kısa yazıp geçtim bu tip kadınlara düşman olduğum için ... ama size uzun uzun yazdım ki kadına düşman olmadığımi pis işler yapan insana düşman olduğumu anlatmak için ... ayrıca her zorda kalan kadın pis işlere bulaşmıyor gidip bulaşıkçılık yapıp zorundan ama temizinden iş yapıp geçimini sağlıyor

Annenizin oğlu sizin kardeşiniz ve 9 yaşında bunun farkındasınız değil mi? Pis işler derken orasını da anlamayamadım

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim, diyelim ki konu sahibesi bedeniyle para kazanıyor, yine de bu 9 yaşında bir çocuğun ona küfür etmesini haklı çıkarmıyor, ayrıca neden daha önce açtığı tek bir konuya odaklandınız? Diğer konularında aslında psikolojik olarak ne kadar kötü olduğu belli oluyor, ailesiyle sorun yaşayan birine düşene bir de sen tekme at düşüncesiyle yaklaşmak ne kadar doğru?
İş bulamıyorum dediği konuları var, belki gerçekten iş bulamıyor, kimsenin dört duvarı arasında ne yaşadığını bilmeden bu kadar vurmayın.

Kimsenin gelmesine gerek yok. Ben gittim şu şu dairede oturuyorum dedim adresi verdim ,imza artırdılar bitti. Evim kira ev sahibini mi götürcem sanki. Hiçbir şey istemediler.
Evet boşsa evet ama evde bir yaşayan gözüküyorsa onu istiyorlar ben geçen sene anneme aldırdım ikametimi annemi istediler illaki o gelip onayladı imza attı yoksa olmuyor artık

kardesın kufredıyor dıye ya kendıne zarar verıp ya da pıs ıslere mı doneceksın
bahane arama bence
yapman gereken kardesının bu kotu huyunu duzeltmesıne yardımcı olmak ... saglıklı ınsanlar boyle yapar

kendisi bile yaptığı işi pis olarak adlandırıyorsa ve tekrar dönmekten bahsediyorsa kusura bakılmasın güzel tavsiye veremem ... gerçekten yardım isteyen kadın pis işleri karıştırmayıp yardım destek ister ve burda herkes aklıselim tavsiyelerde bulunur ... pis işlerden kastı fuhuşsa kolay para derdinde bir kadın olduğu için saygı duymam dalga geçer lafta sokarım yada uyuşturucu işiyle falan uğraşıyorsa da kendi pisliğinde boğul der geçerim ... nitekim kısa yazıp geçtim bu tip kadınlara düşman olduğum için ... ama size uzun uzun yazdım ki kadına düşman olmadığımi pis işler yapan insana düşman olduğumu anlatmak için ... ayrıca her zorda kalan kadın pis işlere bulaşmıyor gidip bulaşıkçılık yapıp zorundan ama temizinden iş yapıp geçimini sağlıyor
vermeyin o zaman vermemişsiniz zaten iğrenç bir yorumda bulunmuşsunuz, pis işten kastın ne olduğu bilinmiyor ben bunu zaten savunmuyorum ki ben üsluplara kötü diyorum ve ayrıca kızdığım psikolojisi iyi değil belli ki böyle bir insana bir darbe de buradakilerin indirmesi.

Ev kimin üstğnüyse onunda gelmesinin şart olduğunu bilmiyor olman...
oyle bırsey yok yahu
su daırede oturuyorum dıye ıkametkahını kendın alabılırsın sana bır ımza attırırlar soyledıgının dogru oldugunu kabul ettıgıne daır
bu yasta senın bunu bılmıyor olman...

Back