• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaşındaki çocuk bana küfrediyor

30 yaşında ne bu hal ya yazan 16 yaşında ergen kız sandım.e devlet denen bir şey duydunuz mu? ikametgah oradan bile değiştiriliyor artık.ikametgah için ev sahibi seninle gelicek diye seni kandıran kim?30 yaşında 300 lira için annene yalvarırken hiç utanmadın mı ya ne bekliyosun bu yaşta evde yatarken gel kardeşim ceo'muz ol diye teklif mi bekliyorsun?okumadıysan mesleğin yoksa bile garson, kasiyer vs bir şey olursun.çalışmak isteyene iş mi yok.eskiden pis işlerle uğraşıyormuşsuz da yazdığınızdan bu çıkıyor.kusura bakmayın ama siz de normal bir birey değilsiniz demekki.9 yaşında çocuk küfür ediyorsa neden ediyor bi size mi ediyor?ben esas sorunun sizde olduğunu düşünüyorum

Neden böyle umutsuz konuşuyorsunuz ki? Kötü çocuk diye bir şey yoktur, hiçbir bebek kötü yaratılmaz. O çocuğu o hale getiren etkenler vardır. O çocuğu kazanmak adına uğraş versenize.

Annemin 2, evliliğinden olma çocuğu bana küfrediyor gitcek durumum yok, mesleğim yok... Bna küfrediyor, annem hiç bir şey demiyor .... Çok mutsuzum, bu gidişle ya kendime zarar vericem, yada bu evden ayrılıp pis işlere geri dönücem...
Pis iş derken?

Valla sizin çalışasınız yok gibi geldi bana, ya evde oturmak ya kolay yoldan para kazanmak istiyorsunuz. Belki babası yaptırıyordur, sen kardeşine iyi davranmayı dene, anlaşmayı dene, birlikte zaman geçirmeyi dene. Belki değişir ve huzur bulursun.

Annemin 2, evliliğinden olma çocuğu bana küfrediyor gitcek durumum yok, mesleğim yok... Bna küfrediyor, annem hiç bir şey demiyor .... Çok mutsuzum, bu gidişle ya kendime zarar vericem, yada bu evden ayrılıp pis işlere geri dönücem...
Annene öfkeli olduğun için kardeşini sevmiyorsun. Belli ki sevmediğin için kötü davranıyorsun, o da küçük olduğu için küfür ediyor. Çünkü yapabileceği bişey yok.
İyi taraflarını da görmeye çalışarak iyi davran. Biraz iletişim kurun. Çocuklar kindar olmaz. Bi süre sonra aranız iyi olacak ve seni üzmek istemediği için küfür de etmeyecek.
Yaptığı kesinlikle doğru değil, bende sinirlenirdim. Ama yapabileceğin bişeyler olmalı.
Senin biraz uzaklaşmanız lazım. Kendine zarar vermek ya da kötü işlere bulaşmak seni daha fazla mutlu etmez.
Kafanı meşgul etmek ve para kazanmak için bi iş bul. :KK66:

ne kadar kötüsünüz ya. 9 yaşındaki çocuğun küfretmesi normal mi, herkes laf sokmaya yer arar olmuş -yardım etmeye çalışanları tenzih ediyorum- ne için 2-3 beğeni için mi, bu mu yani? güzellikle neden çalışmıyorsun, oraya buraya başvur, şunu bunu yap deyip yardım etmek varken yok sen niyetlendiysen zaten yaparsın pis işler, yok kardeş bahane diye iğrenç iğrenç yorumlar. kadının düşmanı yine kadın gerçekten.

ne kadar kötüsünüz ya. 9 yaşındaki çocuğun küfretmesi normal mi, herkes laf sokmaya yer arar olmuş -yardım etmeye çalışanları tenzih ediyorum- ne için 2-3 beğeni için mi, bu mu yani? güzellikle neden çalışmıyorsun, oraya buraya başvur, şunu bunu yap deyip yardım etmek varken yok sen niyetlendiysen zaten yaparsın pis işler, yok kardeş bahane diye iğrenç iğrenç yorumlar. kadının düşmanı yine kadın gerçekten.
Iyi de eğer gerçekten 30 yaşındaysa bunları bahane etmesi hele hele 9 yaşında bir çocukla bu kadar sataşılması garip gerçekten. Bu konuyu açana kadar gidip iş bulup kimseye muhtaç olmadan yaşanabilir

Iyi de eğer gerçekten 30 yaşındaysa bunları bahane etmesi hele hele 9 yaşında bir çocukla bu kadar sataşılması garip gerçekten. Bu konuyu açana kadar gidip iş bulup kimseye muhtaç olmadan yaşanabilir
9 yaşındaki çocuğun kendisi sataşıyormuş anladığım kadarıyla. tamam ben zaten işi olmamasını vs. doğru bulmuyorum. benim anlayamadığım neden bu şekilde dalga geçici bir üslupla cevap yazılıyor?

Aslında ‘pis işler’ dediğiniz şeylerle her şeyden önce kendi canınızı acıtıyorsunuz, lütfen bunu unutmayın. Şuan çaresiz ve öfkeli hissettiğiniz için böyle düşünüyorsunuz ama zaman geçince çok daha fazla üzülürsünüz. Sorunlar yeni sorunlar yaratarak çözülmüyor maalesef. Biraz kafanızı toplayın ve gerçekten ne yapabilirim diye etraflıca düşünün. Bir yerden başlayın biraz güveniniz yerine gelsin sonrası kendiliğinden gelecektir. Sadece biraz gücünüzü toplayın ve adım atın.

Back