• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaşındaki çocuk bana küfrediyor

İkametgahım yok ismek fln iş edindrmr kursları ikametgah istiyor bu evde kocasının üstüne... Nereden bşlım hiç bilmiyorum kaybolmuş gbiypm
İkametgah nasıl olmuyor? Nerde yaşıyor gözüküyorsunuz? Ülkenin vatandaşıysanız bir yerde bulunuyorsunuz sonuçta kayıtlarda.

illa herkes masa başı çalışmak zorunda mı ya hastayım bu triplere. kalifiye eleman değilsiniz anladığım kadarıyla, gidin bir tezgahtar hiç olmadı bulaşıkçı bilmem ne bir şey olun. 300 lira için annenize yalvarmayın. illa ya çok üst mertebede olacaksınız ya da pis işler mi yapacaksınız? ne garip ya.

Konfeksiyon kasiyerlik hastanede temizlikci okullarda temizlikci bulasikci bir suru is varken niye pis yola gidiyorsun peki. İstemiyorlarsa calismaya baslayip evni ayir.

Hiç sorma zerre sevmiyorum, babasıda aynı kafada uyuz Bi tip... Yapıştırcsn tokatı görcek küfrü
Benim kardeşim aynı babadan ve 34 yaşında ona gıcık olsam pis işler yapsam böyle düşünsem ki düşününce belli de eder insan bana kufür eder.
Pis işlerde kim hayatını idame ettirmiş ki sen ettiresin o para o yolda biter

Annemin ikinci evliliğinden olan çocuğu şeklinde hitap ettiğiniz sizin kardeşiniz olmuyor mu ? Bu ne kin bu ne nefret ?? Çocuklar her gördüğünü dıyuyor öğreniyor konuşuyor çocukla çocuk olmayın.Pis işlere dönücem derken ??

Kira sözleşmesidemi istemediler :/
Hayır, kira sözleşmem yok zaten. Ev sahibi şehir dışında, dairenin boş olduğundan bile haberi yoktu. Saldım çayıra Mevlam kayıra.
Sadece söylediklerimin doğru olduğuna dair, o dairede oturduğuma dair imza attım bu kadar.

Hayır, kira sözleşmem yok zaten. Ev sahibi şehir dışında, dairenin boş olduğundan bile haberi yoktu. Saldım çayıra Mevlam kayıra.
Sadece söylediklerimin doğru olduğuna dair, o dairede oturduğuma dair imza attım bu kadar.
Sizin daire bosmus ondan olabilir
Ben iki defa gittim son üc yılda ikisindede evde yasayan oldugu icin herhangi birini cagır dediler

Sizin daire bosmus ondan olabilir
Ben iki defa gittim son üc yılda ikisindede evde yasayan oldugu icin herhangi birini cagır dediler
Olabilir, benim ikametgahım annemlerin dairedeydi değiştirdim işte. Ama yine gidip annemlerle oturuyorum dediğinde alırlar, sanmıyorum zor olduğunu. Annesi sonuçta, nüfusta görünüyor.

Back