Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede yaşıyorsun ki. Yaşın küçük gibi
koskoca kadınsın.
ikametgahını oturduğun eve aldırmayı bile bilmiyor musun cidden?
İkametgah nasıl olmuyor? Nerde yaşıyor gözüküyorsunuz? Ülkenin vatandaşıysanız bir yerde bulunuyorsunuz sonuçta kayıtlarda.İkametgahım yok ismek fln iş edindrmr kursları ikametgah istiyor bu evde kocasının üstüne... Nereden bşlım hiç bilmiyorum kaybolmuş gbiypm
Ev kimin üstğnüyse onunda gelmesinin şart olduğunu bilmiyor olman...
Kimin üstüne olduğu önemli mi annenin ikametiyle yapamıyor musunİkametgahım yok ismek fln iş edindrmr kursları ikametgah istiyor bu evde kocasının üstüne... Nereden bşlım hiç bilmiyorum kaybolmuş gbiypm
Benim kardeşim aynı babadan ve 34 yaşında ona gıcık olsam pis işler yapsam böyle düşünsem ki düşününce belli de eder insan bana kufür eder.Hiç sorma zerre sevmiyorum, babasıda aynı kafada uyuz Bi tip... Yapıştırcsn tokatı görcek küfrü
Senin 30 yaşında hala çocuk gibi olmandan daha zararsız bence.Ev kimin üstğnüyse onunda gelmesinin şart olduğunu bilmiyor olman...
Ev kimin üstüneyse diye bişey yokEv kimin üstğnüyse onunda gelmesinin şart olduğunu bilmiyor olman...
Kira sözleşmesidemi istemediler :/Kimsenin gelmesine gerek yok. Ben gittim şu şu dairede oturuyorum dedim adresi verdim ,imza artırdılar bitti. Evim kira ev sahibini mi götürcem sanki. Hiçbir şey istemediler.
Hayır, kira sözleşmem yok zaten. Ev sahibi şehir dışında, dairenin boş olduğundan bile haberi yoktu. Saldım çayıra Mevlam kayıra.Kira sözleşmesidemi istemediler :/
Sizin daire bosmus ondan olabilirHayır, kira sözleşmem yok zaten. Ev sahibi şehir dışında, dairenin boş olduğundan bile haberi yoktu. Saldım çayıra Mevlam kayıra.
Sadece söylediklerimin doğru olduğuna dair, o dairede oturduğuma dair imza attım bu kadar.
Olabilir, benim ikametgahım annemlerin dairedeydi değiştirdim işte. Ama yine gidip annemlerle oturuyorum dediğinde alırlar, sanmıyorum zor olduğunu. Annesi sonuçta, nüfusta görünüyor.Sizin daire bosmus ondan olabilir
Ben iki defa gittim son üc yılda ikisindede evde yasayan oldugu icin herhangi birini cagır dediler