• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaşındaki çocuk bana küfrediyor

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Annemin 2, evliliğinden olma çocuğu bana küfrediyor gitcek durumum yok, mesleğim yok... Bna küfrediyor, annem hiç bir şey demiyor .... Çok mutsuzum, bu gidişle ya kendime zarar vericem, yada bu evden ayrılıp pis işlere geri dönücem...

Bi 10 yıl sonra bu çocuk annemin burnujdan getirecek, beter olsun inşallah...

Annemin 2, evliliğinden olma çocuğu bana küfrediyor gitcek durumum yok, mesleğim yok... Bna küfrediyor, annem hiç bir şey demiyor .... Çok mutsuzum, bu gidişle ya kendime zarar vericem, yada bu evden ayrılıp pis işlere geri dönücem...

Pis islere derken?

Konu ya yoğunlaşırsak, iyi olur. . Bu kadın kör cahil geleceğin ruh hastasını yetiştiriyor.. Bu küfürler Bi on yıl sonra ona dönücek

Annenize bu öfke neden.Var mı bir sebebi

Annemin kendi ayrı her ay gelen bir miktar gelirini, benim işsizlikten hüngür hğngür ağlayıp hiç değilse ayda 300 ver dememe rağmen yıllardır kocasının eline sayması

Ben küçükken kocası fener kaybetti diye benim odama birden girip beni tokatlaması annemin hiç bir tepki vermemesi

Hayatımı maffetmesi..... Yeterli sebep bence

Bi meslek edinin. Ne zamana kadar bi meslek olmadan annenizle kalabilirsiniz ki zaten. Çocuğa bir şey yapamazsınız. Sadece çatışma yaşarsınız dikkate aldığınız sürece. Siz kendi hayatınızı kurum, ayrılın evden. Annenizi beğenmiyorsanızda minimum seviyede görüşün.

Annemin kendi ayrı her ay gelen bir miktar gelirini, benim işsizlikten hüngür hğngür ağlayıp hiç değilse ayda 300 ver dememe rağmen yıllardır kocasının eline sayması

Ben küçükken kocası fener kaybetti diye benim odama birden girip beni tokatlaması annemin hiç bir tepki vermemesi

Bir meslek sahibi olup calissan ? Kaç yasindasin. ?

Yaşın kaç. Allah yardımcın olsun inşallah. Hiçkimse için hayatını mahfetme. Bırak etsin küfür. Sana gelmez merak etme. Varsa okulun btir yoksa çalış ama kendi hayatını hiçe sayma.

Bi meslek edinin. Ne zamana kadar bi meslek olmadan annenizle kalabilirsiniz ki zaten. Çocuğa bir şey yapamazsınız. Sadece çatışma yaşarsınız dikkate aldığınız sürece. Siz kendi hayatınızı kurum, ayrılın evden. Annenizi beğenmiyorsanızda minimum seviyede görüşün.

İkametgahım yok ismek fln iş edindrmr kursları ikametgah istiyor bu evde kocasının üstüne... Nereden bşlım hiç bilmiyorum kaybolmuş gbiypm

Küfür ediyorsa kızmak yada umursamamk yerine kötü yola dusmeyi yada intihar etmeyimi dusunuyosun yasin küçük galiba

Back