- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
- #123.441
.teşekkür ederim canım.Tebrik ederim canım ama menülerini takip ettim fazlasıyla hakettiğini de biliyorum,diyete devammmm bomba gibi devam ediyoruz
Canım menülerimden ve sporumdan tüm hafta boyu o kadar vicdanım rahat ki aslında veremeyişime değil,sonuç listesine takım yüzdesine uansımasından dolayı üzüldüm.Verdiğin moral için çok teşekkür ederim canım
İrem'im sağol canım benimmmm,biz de seni çok özledik çabucak gellll
Haftaya toplamda 10 kilo vermiş bir Nilüfer olacak burdaaaaa bu da en az 1.5 kg vermem demek,söz veriyorummmm
Canım benim haftaya titretelim listeleri
Canım çok teşekkür ederim,toparlandım ve bomba gibi devam ediyorum
Ponicim bunu telafi etmemiz için haftaya çok güzel bir eksi yakalayalım tamam mıııı
Canımmmm tebrikler
Canım çok teşekkür ederim verdiğin moral için
Evet canım inan geçen hafta onu ben de dile getirdim burda,eminim 1-2 saat geç tarılma imkanım olsa çok farklı olacak ama 6'da uyanıp giyinip yola çıktığım için başka çare de yok tartılmak için
Nehir'cim ben gündüzleri çalışıyorum canımmmm ancak akşamları girebiliyorum,o yüzden bu saate kaldı ve seni yürekten tebrik ediyorum.Ki bu sonucu hakettin,hele koşu bandından sonra kim tutar seni fıstık
Sağol canım benim
Tebrik ederim canımmmm
Çok sevindim canımmm kutlarım ama bu hafta menülerin gerçekten çok iyiydi maşallah
Tebrik ederim canımm
Çok iyi canım maşallah;o kadar telaşın içinde buna da şükür canım
Haklısın canım çiğ maydonoz yiycem limonlayıp,bir de ısırganlı kirap saplı bir çay var onu yapıyım diyorum;geöen ayki regl haftam bu hafta,inşallah Şeydam Haftaya sallarım listeleriiiii
Çok hırslandım canım,demorolize olmadım aksine inan desteklerinizle çok bilendim,bu hafta inşallah bu kilolar bana boyun eğecek tartı da mecbur kıracak inadını
Çok sağol canımmm,haftaya patlatıcam bombayı
Tamam Beril'im geçti;sabah önce çok kötü oldum ama sonra toparladım kafamı.Bu hafta ödül öğünü filan da koymadım,tartıdan bir önceki günmüşcesine devam ediyorum canım diyetime.Bu hafta inşallah emeklerimin karşılığını alıcam Beril'im sağol
BadimmmmmmmBen de seni çok seviyorum Elif'im bak seni bekliyorum badisiz olur mu ya,çabuk iyileş,dön yanımızaaaaaa
![]()
Evet aslında aksama doğru tartil san daha sağlıklı sonuç alırsın