Berilceee
Bu hafta daha doğrusu 4. Günüm gerçekten çok hasta geçti. Mesaj sayılarım evet düşük ama buraya elimden geldiğince vakit ayırdım. Ben akşam saatlerinde kendime gelebiliyorum. Ozamanda burda az kişi oluyor yada yazdıklarım kaile alınmıyor. Menülere sizden gördükçe yorum yazıyorum sporada başlayamadım haliyle kopukluk oldu siz bilirsiniz eksiyle başladım hasta halimle...
bir tanem yanlis anlama beni burasi paylasim uzerine devamlilik saglayan bir ortam
hic gerekce mazaret yada durumunu anlatmadigin icin ilgisiz diye etiketledim seni
burda kilo vermek isteyen istekli insanlar oldukca bende aska geliyorum resmen
benim bilecegim birsey yok tatlim toparlanip gel lutfen
daha cok paylasim yaparsan farkedilmemen imkansiz
ben seni kirdimsa uzgunum ama gercekten gelip gidiyorsun sandim cunku hergun yeni kizlarin profiline girip ne dedi ne yazdi diye kontrol etme gibi pis bir huyum var
haydi toparlan gel bekliyoruz
Teşekkür ederim canımmmm
Yok canım elhamdülillah;işin garibi ben çok daha kalorili diyetlerle daha çok kilo verdim ilk haftalar sporu aksattığımda bile.Bu hafta pazartesi akşam öğünü hariç hiç kaçamağım ya da spor yapmadığım gün de yok.Ama geçen ay reglim 23 aralıktı ve bugün itibari ile bir gün gecikti.Bence regl şişliği bu yoksa mümkün değil bu menüler ve sporla verememem
Menü saymak sıkıcı ve meşakkatli olduğu için caydırıcı oluyor aslında canım.Mesela ben menü sayarken tek tek artılarken çok sıkılıyorum ve o iş aklıma geldikçe de kaçamak yapacağım varsa da yapmıyorum.Mesela ben bu hafta 1.2 kilo aldım ve 1. olacak bir takımı en az 6 sıra aşağı çektim.Ceza biraz müstehak oluyo.Cezayı alan da zorluğunu görünce diğer hafta çok hırslanıyo gibi geliyo bana canım
Beril'im hafiften griptim ama bugün oldukça ağırlaştı.Yine de sporu es geçmeyim diye 33 dk 2 mil Leslie yaptım,üstüne de 50 yarım mekik 100'er tane de göğüs ve kalça sıkılaştırıcı egzersiz yaptım canım ama gribim biraz düzelsin 1 saate çıkarıcam gözünden hiçbişey kaçmayan kaptanım benim
Sağol canımmm
Nota nedir Beril'im,ikaz mı

oyyyyyyy tatli cadim hasta hasta sporda yapmis kiyamam
kiz kivi bari ye en cok c vitamini bir onda bir maydanozda var
berilceee
misır çorbası dediğim ne Bşk söyliyim sana. Sadece içinde bir avuç veya daha az olan misırların bulunduğu sütle yapılan bjr çorba. Bunda zarar olan kısim ne ki ama yaa
ne kiziyon kiz buldun parmak kadar gariban kaptani fircaliyooooooooooo halla halla
canim ben bildigim misir corbasi sandim misir unu sut ve tereyagdan yapilan
eeeee suc bendemi kuzum neli yaptiniz bilmiyom ki
kusura bakma yanlis anlamisim
Bravo sana bak isteyince insan kendine direnebiliyo
Fazla kacirdiysan ysrina daha dusunerek yemelisin
Canim e tebrik rtti. Ams toptan yaptim vaktim olmadığı icin yoksa tek tek yazarım biliyisun
Güzel menu
Aksama neyve çok olmuş
Emzirdigin için güzel
harika ins bu hafta sonucunu alirsin
tarator ne ya
ben simdi seni listeledim sen gormedin bile küsüyüm mü simdi hiiiii kusuyummu casper
Eksiksiz menü paylaşanlar
-Bin muhtesem gunes-
@Ariver
kartanesi58
mstb
Sihirli elma
masal3487
@poniponna
S
sevilumut
Tombikminyon
Eksik menüsü olanlar
@seydan94 - 2 - (bugün dahil)
G
goodidea
- 5 - (bugün dahil)
Paul
- 6 - (bugün dahil)
@elifce80 - 2- (bugün dahil)
F
Fittek
- 2 - (bugün dahil)
B
burcugncy
- 1 -
gknn
- 1 - (bugün dahil)
orange_85
- 2 -(bugün dahil)
BenveUtkum
- 4 -
Gözümden kaçan birşey olmuşsa affola
eline saglik ponicim
seydanin okulda sunumu vardi yazamadi haberim vardi birde teli bozulmustu
goodidea mefkus olayindan kendini sorumlu tuttu ve gitti sanirim oysa mefkus dinlenmek istemisti sadece buna gercekten cok uzuldum
paul gelmez sanirim yeni uyeydi
elifin doktor isleri vardi hem o izinli yazmasada olur ceza ya dahil degil izinliyken
kkmevsim keyfinden mi yazmadin kiz sen
burcu kesin misafiri vardi yazmamdi bence
gknn kiz sen niye yazmadin bahane bulamadim sana
orange gunde 3 mesaj yazan yeni uyeydi oda gitti sanirim kac gundur yok
benveutkum ya sen kacamakli diyemi yazmadin yoksa sekerim
mazeretler olsada notlar alindi kartlar verildi
3 menu bildirmeyen ne olur biliyoruz degil mi bonibonlar
Kozlar bu art arda menüleri alunti yapıyorsunuz ya onu nazil yapiyirsunuz bana bi yazin onu bi zahmet
sag tarafta coklu alinti butonu var
ona tikla sonra cevaplada alintilari ekle yazisi cikar onada tikla oldu bitti