- Konu Sahibi Handandandan
-
öğle yemeğim 1 çorba kasesi havuçlu makarna..az önce 1 bardak meyve suyu içtim..Burcu ben de aynı öyleyim canım..sıkıntı stres kilo aldırır bana abur cubur yemekten...merak etme Allahın izniyle dersini geçersin yerimseniben çubuk sanada gözünaydın diyim canım regli olduğun için..malum ilaç içmişsin falan..hem rahatlamışsındırda... bizim bilgisayarın olduğu odada çok soğuk o yüzden pek bulunamıyorum.nereye gitsem Alperende peşimde.şimdi uyuttumda öyle yazıyom..
Hacer canım sen de ihmal etme kendini!! geçen sene ben de kalple ilgili sorun yaşamıştım çarpıntı falan olmuştu,yüzümde uyuşmalarda oluyordu..meğer tek sebebi B vitamini eksikliğiymiş.umarım senin de böyledir,Allah şifa versin.
canım sağol :))
leyla geçen sene kalbin için dr.a gittiğini hatırlıyorum vay beeeeee 1 sene geçmiş ama benim kilomda bir değişiklik yok anasını satayım :çok üzgünüm:
merhabaa 9.takımmm
kızlar ben cuma ve hafta sonu şehir dışında olacağım, biraz dinleneceğim açıkcası, yoğun stres ve tempo ile çalıştım onu bi normale çevireyimm
öpüyorum hepiniziiii
1.takıma yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :))
günaydın kızlar
işe geldim ama nasıl geldim bilmiyorum,ilaç kullanmama rağmen çok kötüyüm
ateşim çıkıyor,titreme geliyor,başım ağrıyor,kolumu kaldıracak halim yok,şöyle bi yatıp dinlensem iyi gelecek ama nasıl
bide regl ile birlikte olunca iyice mahfetti beni,zor oturuyorum vallahi,çok fenayım
günaydın kızlar
işe geldim ama nasıl geldim bilmiyorum,ilaç kullanmama rağmen çok kötüyüm
ateşim çıkıyor,titreme geliyor,başım ağrıyor,kolumu kaldıracak halim yok,şöyle bi yatıp dinlensem iyi gelecek ama nasıl
bide regl ile birlikte olunca iyice mahfetti beni,zor oturuyorum vallahi,çok fenayım
tatlım çok geçmiş olsun,
bende ayno senin gibiydim 2. hafat daha düzelemedim,
dediğin şikayetlerle başladı hastalık sonra tam şiddetli dönemde regl oldum bide onun sancısını çektim,
ilacı kafana göre alma dr a git kesin baktım ii olmuyo ben gittim içimdeki balgam sökülmeye başiladı şükür,tekrar çok geçmiş olsun canım...ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?