- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #124.141
arada bir delleniyom ama tasiyici aneyi bulacan offffff cok is yaAyy inşallah canım ya :) inşallah sen de 4. Bebeğini kucağına alırsın :)
Evet evet bendim baska masal geldiyse kendi adimi kullanayim zeynep aklinizda kalirmi bilmiyorum.Nasıl istersen öyle hitab et cnm
Adım Zühal
Bende karıştırdım hangi masaldı diye
Ben gitmeden gelen masal senmiydin
Çünkü bi masal daha gelmişti
hadi bakalim pisman et beni canim yaaaaaaaaaaaaa
Zeynep cim bulgur patates yayla çorbası hepsi karbonhidrat yani unlu bence bunları az ye onuda öğlen ye olurmu tatlim akşam az ve hafif olsun ki eksi olGec olmadan bugunku menumu yazayim kizlar:
Sabah; 7.30 1 tb ekmegi, 1 haslanmis yumurta,cok az peynir,5 tane zeytin,roka ve yesil cay.
Ara ogun: 10.30 bir kucuk ceviz,yedi sekiz kavrulmamis findik.
Öglen;12.00 bir kucuk tabak brokoli,bir kase mercimek corbasi,uc kasik naneli kirmizi pul biberli yogurt.
Aksam; 19.00 uc kasik bulgur pilavi, bir parca firinlanmis patesli, havuclu koy tavugu,bir kucuk kase yayla corbasi ve salata.
2 litre su misafirlikteyiz spor yapamadim.
Ya sen alemsin valla nasıl güldüm okurken daha cok gel ya kötülük yapabilirsun bize sıkıntı degil her cefayi cekmeye hazır bi takim var burdabak camasir makinamin adi ayse niyemi
gicik oldugum bir eltim var bu hatun kendini isgüzar göstermek icin nisanliligindan beri ne zaman gorsem camasir yikiyor olurdu ondan adi ayse
birde süpürge makinemin adi dobisko
hasanin bir yigeni var adi erkan ne bulsa yer herkes ona dobisko der
bir gun iyi bir supurge makinesi aldim evde actim cekirdek dolu tabagi tuttum bir hupletti cekti icine aaaaaaaaaaaa dobisko gibi dedim o gun bugun adi dobisko erkan
Kacinci kattasinkiTamam ayağımı denk alıyorum
Ya bu bant konusunda eşim istiyorsan al ama alırsın kullanmazsın boşuna yer kaplar diyo,apartmanda çok ses olur filan diyo püff
Kızlar internet te spor videolar ı var onu yapsam nasıl olur??
en doğrusu napcan bidaha zor buyuyolararada bir delleniyom ama tasiyici aneyi bulacan offffff cok is ya
3 kizim var 3 te delikanli dogurup buyutmustur analar simdi bana etti 6
Gider canım merak etme once verirsin sonrada mekik falan halledersinGöbeğim çok büyük sizce gider mi sezeryan doğum yaptım aynaya bakınca imkansız gibi geliyor ve çoğu zaman kendimi eskisi gibi zayıf hissediyorum değilim ama öyle zannediyorum sonra aynaya bakıyorum
Bende sezeryan oldum gittikçe küçülüyor sporu ihmal etmeGöbeğim çok büyük sizce gider mi sezeryan doğum yaptım aynaya bakınca imkansız gibi geliyor ve çoğu zaman kendimi eskisi gibi zayıf hissediyorum değilim ama öyle zannediyorum sonra aynaya bakıyorum
Şimdi 3. Kattaym ama yaza tayin çıkarsa 5. Kat olacak ikisi de ara katZeynep cim bulgur patates yayla çorbası hepsi karbonhidrat yani unlu bence bunları az ye onuda öğlen ye olurmu tatlim akşam az ve hafif olsun ki eksi ol
Ya sen alemsin valla nasıl güldüm okurken daha cok gel ya kötülük yapabilirsun bize sıkıntı degil her cefayi cekmeye hazır bi takim var burda
Kacinci kattasinki
en doğrusu napcan bidaha zor buyuyolar
Canim haklisin aksam cok gorunuyor ama komsuya davetliydik bide tum gun disardaydim ilceden merkeze gidip geldim 200 km yol donus aksam saati oldu haliyle acikmistim.Onumuzdeki iki gun daha dikkat edicem insallah tartida eksi gormek istiyorum.Zeynep cim bulgur patates yayla çorbası hepsi karbonhidrat yani unlu bence bunları az ye onuda öğlen ye olurmu tatlim akşam az ve hafif olsun ki eksi ol
Ya sen alemsin valla nasıl güldüm okurken daha cok gel ya kötülük yapabilirsun bize sıkıntı degil her cefayi cekmeye hazır bi takim var burda
Kacinci kattasinki
en doğrusu napcan bidaha zor buyuyolar
Maşallah ne güzel 3 kız annesisin canım :)arada bir delleniyom ama tasiyici aneyi bulacan offffff cok is ya
3 kizim var 3 te delikanli dogurup buyutmustur analar simdi bana etti 6
cok istedim bir oğlum olsun ama olmadıMaşallah ne güzel 3 kız annesisin canım :)
Her seye bir bahaneCanim haklisin aksam cok gorunuyor ama komsuya davetliydik bide tum gun disardaydim ilceden merkeze gidip geldim 200 km yol donus aksam saati oldu haliyle acikmistim.Onumuzdeki iki gun daha dikkat edicem insallah tartida eksi gormek istiyorum.
Ben dedim sizi ikinizi bi arada yakalamak zor işKız Zuhal nerdesin yavv
Bak ben Burdayım o gitti bakBen dedim sizi ikinizi bi arada yakalamak zor iş
İşe mi gitti acepBak ben Burdayım o gitti bak
Tatlım menüler konusunda istediğin gibi kötü müzeyyen olabilirsinzuhale söz verdim yeni yila kadar pambik kalacam kimseye kotuluk etmeyecem diye
ama bir sonraki menude kendine kotuluk edersen seni elimden alamazlar
orange gozumun onunden kaybolursan seni takip eder taciz ederim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?