- 21 Ekim 2015
- 106
- 135
- 23
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #124.181
sana en buyuk taktigi veriyorum bak
biz cok istiyoruz ve zayifliyoruz
sana en buyuk taktigi veriyorum bak
biz cok istiyoruz ve zayifliyoruz
benim sana tavsiyemKızlar internet te spor videolar ı var onu yapsam nasıl olur??
Bu guzelmiş. Bende yarin buna başlayayim. Artık dışarida yürümek çok zor. Soğuk hava.. bu isime yarar..benim sana tavsiyem
nivea body ile dinamik sabahlar part 1.2.3.4.5
acayip bi egzersiz cnm ben geçen sene hem diyet yaptım hemde hergece yatmadan bu partların hepsini yaptım. yaparken toplamda 1 lt su tükettim partları değiştirirken. tam 4 haftada 8 kilo verdim.
ama şimdi yapamıyorum en kısa zamanda bende başlicam.
ay buna çok güldüm gece gece:))Beril'im 2008'den beri bir roman üzerinde çalışıyorum ama hepsini delete yapıp,hayatını yazsam satış rekorları kırarım,ne aksiyonlu ne mücadeleli bir hayat amazonum benim
bunu bende çok merak ediyorum açıkçası ben kendime güvenemediğimden hiçbiyere gitmiyorum şimdilik zamanla alışacam inş..@berilceee doğru söylüyorsun daha çok dikkat edecem birde misafir gelince veya gezmeye gidince ne yapıyorsunuz? Mantilar börekler pastalar bunları yememeyi nasıl baaariyorsunuz
ayşe güzelmiş tuttum. benimde eltim öyle durmadan yıkar yıkaya yıkaya ğerdeler morardı. bende seda deyim makinama bundan böle :)))bak camasir makinamin adi ayse niyemi
gicik oldugum bir eltim var bu hatun kendini isgüzar göstermek icin nisanliligindan beri ne zaman gorsem camasir yikiyor olurdu ondan adi ayse
birde süpürge makinemin adi dobisko
hasanin bir yigeni var adi erkan ne bulsa yer herkes ona dobisko der
bir gun iyi bir supurge makinesi aldim evde actim cekirdek dolu tabagi tuttum bir hupletti cekti icine aaaaaaaaaaaa dobisko gibi dedim o gun bugun adi dobisko erkan
evet bende yürüyüş yapamıyorum oğlumu bırakacak kimse yok eşim 6 gün izinli inş yürüyüş yapıcam bende. ama bu çok güz2l bi video vücudunda çalışmayacak kas kalmayacak güven banaBu guzelmiş. Bende yarin buna başlayayim. Artık dışarida yürümek çok zor. Soğuk hava.. bu isime yarar..
Guveniyorum tatlim.evet bende yürüyüş yapamıyorum oğlumu bırakacak kimse yok eşim 6 gün izinli inş yürüyüş yapıcam bende. ama bu çok güz2l bi video vücudunda çalışmayacak kas kalmayacak güven bana
O cok iyi oluyor.. ama ben akşam yemekten sonra hiç birşey yemiyorum sadece bitki çayı iciyorum. Bu da çok faydalı ama emziriyorsan sen yapamayabilirsin böyle..Bebeğim üç aylık bu aralar da rahatsız o yüzden gece miz gunduzumuz karıştı hep uykusuzluk olunca kalkıp spor yapasim bile gelmiyor ama ekmeği tamamen kestim yemiyor um
Bebeğim üç aylık bu aralar da rahatsız o yüzden gece miz gunduzumuz karıştı hep uykusuzluk olunca kalkıp spor yapasim bile gelmiyor ama ekmeği tamamen kestim yemiyor um
Günaydın gözün aydınUykusuz bir geceden sonra herkese Günaydın gece uykusuzdu ama tarti azcik guldu bana artilari sildigim gibi 200 g da eksiye gecmisim sevindim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?