- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #124.121
Sayende midem küçüldü iyi gidiyorponi askitoskom salatali aksamlar nasil gidiyor
inanki yasamasam sana umut vermezdimAyy canım benim inşallah ya ağzından bal damladı valla :)
Alemsiniz yakiz benim bir tane vardi istanbulda evde balkona koyduydum cok isime yradiydi kulaklari cinlasin
hatta adida haydardi
bir kere kaynimin yaninda haydara az biniyim diye agzimdan kactiydida benim yavru aga agzima ettiydi.bant denince o gunu hatirlarim hep
ha simdilerdede salona gidiyom ama herseyin parasini verdigim halde bir bantda biniyom
ben 112 kilodan zayifladim ve tek yaptigim sporda yuruyustu
anlatabildimmi kiz candir can
ama tek kotu yani eklemlerde rahatsizlik yapmasi
masal menu yorumu yapmiyacaktim ama sirf su aksamki menu icin yolarim seni kizGec olmadan bugunku menumu yazayim kizlar:
Sabah; 7.30 1 tb ekmegi, 1 haslanmis yumurta,cok az peynir,5 tane zeytin,roka ve yesil cay.
Ara ogun: 10.30 bir kucuk ceviz,yedi sekiz kavrulmamis findik.
Öglen;12.00 bir kucuk tabak brokoli,bir kase mercimek corbasi,uc kasik naneli kirmizi pul biberli yogurt.
Aksam; 19.00 uc kasik bulgur pilavi, bir parca firinlanmis patesli, havuclu koy tavugu,bir kucuk kase yayla corbasi ve salata.
2 litre su misafirlikteyiz spor yapamadim.
bak camasir makinamin adi ayse niyemi
Bu kez bir hafta salata cezası verirsin yyyyyyyyok yemembir borek daha yesene
bak orance seni seviyorum ve kaybetmek istemiyorumberilceee doğru söylüyorsun daha çok dikkat edecem
cikkkkkkkkkkkkkkkkkk vermem onuBu kez bir hafta salata cezası verirsin yyyyyyyyok yemem
Bu nasıl kafa yabak camasir makinamin adi ayse niyemi
gicik oldugum bir eltim var bu hatun kendini isgüzar göstermek icin nisanliligindan beri ne zaman gorsem camasir yikiyor olurdu ondan adi ayse
birde süpürge makinemin adi dobisko
hasanin bir yigeni var adi erkan ne bulsa yer herkes ona dobisko der
bir gun iyi bir supurge makinesi aldim evde actim cekirdek dolu tabagi tuttum bir hupletti cekti icine aaaaaaaaaaaa dobisko gibi dedim o gun bugun adi dobisko erkan
Ayy haklisin kaptanim ama misafirlige geldigim ve tum gun yogunluktan dolayi kosturdugum icin sanirim dikkat edemedim.yol valla hak ettimmasal menu yorumu yapmiyacaktim ama sirf su aksamki menu icin yolarim seni kiz
hayirdir kh ile pek bir sevismissin
catlak diyecen yaniBu nasıl kafa yaözelsin biliyorsun değil mi
Tamam ayağımı denk alıyorumcikkkkkkkkkkkkkkkkkk vermem onu
merak ettiysen ye gor ama ben sana cokta israr etsen baharatli yogurt cezasini soylemem ki
Tamam arkadaşım katılıcam atma beni nolur nolur
Ayy haklisin kaptanim ama misafirlige geldigim ve tum gun yogunluktan dolayi kosturdugum icin sanirim dikkat edemedim.yol valla hak ettim
ben balkona koymustum ama ses cok oluyorTamam ayağımı denk alıyorum
Ya bu bant konusunda eşim istiyorsan al ama alırsın kullanmazsın boşuna yer kaplar diyo,apartmanda çok ses olur filan diyo püff
Ayy inşallah canım ya :) inşallah sen de 4. Bebeğini kucağına alırsın :)inanki yasamasam sana umut vermezdim
hem benim esimle aramda 12 yas vardi
hatta ikizler 17 minik 3 yasinda bu arada kac tane denedim dersin
hayat savasani seviyor bebegim biz kilo verecez guzel bir sebeple geri sisecez inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?