- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #123.961
Sonuçlarını merak ettim Meliham hadi hayırlısı
Anladım canım bence de kilo ver pkonuun en samimi dostu kilodur canım.
Rabbim en hayırlısını versin inşallah sıkma canını kuzum..
Verirsin inşallah zamanla .
Su anki kilon kaç boyun ve hedefin yeni katildin aramıza sanırım gözünden kaçmış hosgeldin bu arada
Vayyyyyyy kankime bak sen süpersin kuzum tebrik ediyorum az kaldı az :)bir foto patlatirsin artık :)
Teşekkür ederim canım :)
3 tüp kan verdim 2 si öğleden sonra biri haftaya çıkacak. Dr. Her 5 kadından birinde haşimato görülüyor sende çıksa bile kafana takacak bir hastalık değil dedi. Artık gerçek mi ya da beni rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum.
Ama şöyle birşey daha var hepimiz hangi yaşta olursak ya da eğitimimiz ne olursa llsun hep birşeyler öğreniyoruz. Bu dr benden yaşca küçük ve okurken bize sık gelip giderdi. Yani tanıdık biri. Biraz dertleştik. Abla takmayacaksın her hastalık stresten oluyor. Evde sorun mu var. Duyarsız olacaksız ve o an mutlu olduğun şeyle ilgilenmeye devam edeceksin. Eşinin ya da bir başkasının davranış ve sözlerine anlam yükleme. Evet bu kişi böyle se ve yoluna devam et. Bak hava çok soğuk engel olabiliyor musun ya da sorun haline getiriyor musun hayır onu kabul edip sıkı giyiniyorsun. İlişkiler de aynı sen gardını al ve seni etkileyip üzmesine izin verme. Dedi. Ne kadar da haklıydı. Bunları aslında biliyordum ama hatırlamak iyi geldi
Çok doğru. Bu arada güzel eksini de gördüm. Tebrikler sevgili rakibemNe güzel konuşmuş canim maşallah inan CIK hakli ben hep stresin sigaradan bile zararli olduğunu düşünen biriyim önceden herşeyi kafamda takan biriydin en sonunda sstresten vücudumda yaralar cikti doktor bana bu kadar neyi Kafana taktinda bu hale geldin dedi
Artik hicbiesei kafama takmamaya calisiyirum valla insan ne yaparsa kendine yaoiyor karsidakine hiçbirşey olmuyor canim o yüzden en iyisi hiçbirşeyi takmamak
Teşekkür ederim tatlımCanım maşallah iyi kilo vermişsin. Ben de 24 yaşındayım. Insülin direncimi kirmam gerek yoksa önce yavaş veriyorum insülinden dolayı. Ben 89 kiloyum galiba. Şu an düşük yapacağım için vücudum şişti tartilmiyorum o yüzden. En son 89 du. Boyum da 165. Hedefim 6 lı rakamlar insallah
Ablam benim ya cok ozlemisiz bizim herifle bu ara limoniyiz çocuklar yüzünden bide haftasonları evde olmuyo o yuzden tartışıp duruyoruz sinir garbi geçiriyorum resmen nasıl olcak ne zaman büyüyecek bilmiyorum
Yine güzel
pilav ve kuru bo arada olmazl
cok sevindim Nilüferim bak emeklerin bosa degilmis
hehe sabah gerçekten ufacik bi dilim yedimsen ne kadar sadik rüyalar goruyon
Oooo cok iyisin r a kibem beni simdide n gectin
Günaydın kaptanım
bak sen ponime tebrik ederim cok sevindim
Amaaan sen nadilsa verirsin persembeye
geçmiş olsun canim aman dikkat et de ver kilolarini bebisine kavuş
rabiaaaaaa sende hızlı baslamisin haftaya
Haftaya çok güzel başlamışın cnmSelam kızlar.
Geçen cuma 88.1
Bugün 87.8
Fark -300
İnşallah perşembeye kadar daha veririm..
Çok doğru. Bu arada güzel eksini de gördüm. Tebrikler sevgili rakibem
40 beden elbiseme de sigarim artık :)
Hadi hayırlısı cnm3 tüp kan verdim 2 si öğleden sonra biri haftaya çıkacak. Dr. Her 5 kadından birinde haşimato görülüyor sende çıksa bile kafana takacak bir hastalık değil dedi. Artık gerçek mi ya da beni rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum.
Ama şöyle birşey daha var hepimiz hangi yaşta olursak ya da eğitimimiz ne olursa llsun hep birşeyler öğreniyoruz. Bu dr benden yaşca küçük ve okurken bize sık gelip giderdi. Yani tanıdık biri. Biraz dertleştik. Abla takmayacaksın her hastalık stresten oluyor. Evde sorun mu var. Duyarsız olacaksız ve o an mutlu olduğun şeyle ilgilenmeye devam edeceksin. Eşinin ya da bir başkasının davranış ve sözlerine anlam yükleme. Evet bu kişi böyle se ve yoluna devam et. Bak hava çok soğuk engel olabiliyor musun ya da sorun haline getiriyor musun hayır onu kabul edip sıkı giyiniyorsun. İlişkiler de aynı sen gardını al ve seni etkileyip üzmesine izin verme. Dedi. Ne kadar da haklıydı. Bunları aslında biliyordum ama hatırlamak iyi geldi
Kız rabia 6 laramı düştün fıstığımSağol kankam benim 65 olunca resim atacam canim ins:))
Sağol kankam benim 65 olunca resim atacam canim ins:))
Tamam canım bekliyoruz az kalmıs zaten :):)Oooo kankam supersin yaaa maşallah elbisende çok yakismis yakiyosun valla
Canim ben Nur Sema. Bizim boy kilo birbirine yakı. Yaşim 28 boy 1.67 kilo 93.5 ten şu anda 87.8 e düştüm. İnşallah burada hep beraber fazlalıklardan kurtuluruz.165 boy sanırım 89 kiloyum şu an şiş vücudum canım. Hedefim 6 lı rakamlar
Memnun oldum canım. Evet yakınız inşallah şu 6 lı rakamları biz de görürüz :)Canim ben Nur Sema. Bizim boy kilo birbirine yakı. Yaşim 28 boy 1.67 kilo 93.5 ten şu anda 87.8 e düştüm. İnşallah burada hep beraber fazlalıklardan kurtuluruz.
Benim ailemde bu hastalik çok. Gerćekten de çok yayginlaştı. Ilaçlarinı kullanırsan sıkıntı olmuyor. Annem ablam bu hastalıkta. Annem ameliyat oldu ablam ilaçla tedavi oldu. Sters etkiliyor. Üzülme sıkma canını. Emin ol geçmeyen dert yok. Herşey gelip geçiyor önemli olan bizde hadar bırakmadan geçmesi..3 tüp kan verdim 2 si öğleden sonra biri haftaya çıkacak. Dr. Her 5 kadından birinde haşimato görülüyor sende çıksa bile kafana takacak bir hastalık değil dedi. Artık gerçek mi ya da beni rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum.
Kız rabia 6 laramı düştün fıstığım
Çok sevindim
Aman ne biliyim abla normal konusamiyoruzki sonunda muhakkak tartisip uzaklasiyoruz birbitimizden ne yapcam bilmiyorum kör değil ya ne halde oldugumu ama ona kalsa cok yardimci üstüne duseni yapıyo bende tam tersi düşünüyorum nasıl cikacaz bu işten bilmem
geçmiş olsun canım drn cok güzel şeyler soylemis keşke dediklerini yapabilsek ama olay icinde farkedemiyiruz üzülüyoruz3 tüp kan verdim 2 si öğleden sonra biri haftaya çıkacak. Dr. Her 5 kadından birinde haşimato görülüyor sende çıksa bile kafana takacak bir hastalık değil dedi. Artık gerçek mi ya da beni rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum.
Benim ailemde bu hastalik çok. Gerćekten de çok yayginlaştı. Ilaçlarinı kullanırsan sıkıntı olmuyor. Annem ablam bu hastalıkta. Annem ameliyat oldu ablam ilaçla tedavi oldu. Sters etkiliyor. Üzülme sıkma canını. Emin ol geçmeyen dert yok. Herşey gelip geçiyor önemli olan bizde hadar bırakmadan geçmesi..
Aman ne biliyim abla normal konusamiyoruzki sonunda muhakkak tartisip uzaklasiyoruz birbitimizden ne yapcam bilmiyorum kör değil ya ne halde oldugumu ama ona kalsa cok yardimci üstüne duseni yapıyo bende tam tersi düşünüyorum nasıl cikacaz bu işten bilmem
geçmiş olsun canım drn cok güzel şeyler soylemis keşke dediklerini yapabilsek ama olay icinde farkedemiyiruz üzülüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?