- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #123.941
Yumurtam geç büyüyor erken catlıyor canım yani kalite sorunu oluyor. Eliptik bende de vardı o çok zordu o yüzden kondisyon iyi olur diye düşündüm ama kararsız kaldim canım yaBende pkoluyum bir kızım var eğer yumurtan kiste dönüşmeden büyüyüp catladiysa gebelik oluşmuştur zaten bence başka bir sebebi olmalı başka doktorlara da git canm gözden kaçan birşey olmalı.
6 lı rakamlara hoşgeldin canım.bende görmek istiyorum
Bence alma bende eliptik var 15 dk da kesilip bırakıyorum malum yağ yakımı yarım saat sonra başlıyor. Bende koşu bandı düşünüyorum
165 boy sanırım 89 kiloyum şu an şiş vücudum canım. Hedefim 6 lı rakamlarAnladım canım bence de kilo ver pkonuun en samimi dostu kilodur canım.
Rabbim en hayırlısını versin inşallah sıkma canını kuzum..
Verirsin inşallah zamanla .
Su anki kilon kaç boyun ve hedefin yeni katildin aramıza sanırım gözünden kaçmış hosgeldin bu arada
Vayyyyyyy kankime bak sen süpersin kuzum tebrik ediyorum az kaldı az :)bir foto patlatirsin artık :)
Teşekkür ederim canım :)
Hiç olmamış rakibem hiç yakışmadı sana .Arti 300 yani 74,9 ama persembeye temizliycem birazda tuz muhsbbetinden bole oldu
İnşallah olacak canım q165 boy sanırım 89 kiloyum şu an şiş vücudum canım. Hedefim 6 lı rakamlar
Canım su tutmuştur vücudun bir de hastanede kosturdun ya kaslar şişmiş olabilirUtanarak bildiriyorum
+300
70 oldum yine. Bu 6lar beni istemiyor iki ileri bi geri gidiyor. Heleki bu aralar menülerimi de acayip hafif tutuyorum(
Anladım o zaman tek yol kilo vermek.Yumurtam geç büyüyor erken catlıyor canım yani kalite sorunu oluyor. Eliptik bende de vardı o çok zordu o yüzden kondisyon iyi olur diye düşündüm ama kararsız kaldim canım ya
Ah stres ahh. Sen çok kolay kilo verebilen birisin ama stres etkiliyor seni sanırım. Esinle arani duzelt perşembeye kadar canımUtanarak bildiriyorum
+300
70 oldum yine. Bu 6lar beni istemiyor iki ileri bi geri gidiyor. Heleki bu aralar menülerimi de acayip hafif tutuyorum(
Yok onu da kullanıyorum ama akşam ses yapar diye fazla kullanmak istemiyorum. Işten gelince 1 saat onu kullansam yarım saatte bisiklete binsem tv karşısında diyorumAnladım o zaman tek yol kilo vermek.
Koşu bandından sıkıldın mı
Allah canım yaHiç olmamış rakibem hiç yakışmadı sana .
Hemen toparlan canım .
Demek börek yedin Hii bak rüyam çıktı :)
İnşallah olacak canım q
Canım su tutmuştur vücudun bir de hastanede kosturdun ya kaslar şişmiş olabilir
1 geri 2 ileri gitmesen daha çok kilo vermiş olacağının farkındasin de mi canımArti 300 yani 74,9 ama persembeye temizliycem birazda tuz muhsbbetinden bole oldu
Koşu bandı altı için halılar var onlar ise yariyo mu ki bende araştırıyorumYok onu da kullanıyorum ama akşam ses yapar diye fazla kullanmak istemiyorum. Işten gelince 1 saat onu kullansam yarım saatte bisiklete binsem tv karşısında diyorum
Hiç olmamış rakibem hiç yakışmadı sana .
Hemen toparlan canım .
Demek börek yedin Hii bak rüyam çıktı :)
İnşallah olacak canım q
Canım su tutmuştur vücudun bir de hastanede kosturdun ya kaslar şişmiş olabilir
Ah stres ahh. Sen çok kolay kilo verebilen birisin ama stres etkiliyor seni sanırım. Esinle arani duzelt perşembeye kadar canım
Canım bilmiyorum onu. Benimki çok ses yapmıyor. Akşam geç saatlerde de kullanmamaya dikkat ediyorum yine de. Bu yüzden bisiklet istiyorum kondisyon bisikleti.Koşu bandı altı için halılar var onlar ise yariyo mu ki bende araştırıyorum
Hoşgeldin tatlım adın neydiCanım bilmiyorum onu. Benimki çok ses yapmıyor. Akşam geç saatlerde de kullanmamaya dikkat ediyorum yine de. Bu yüzden bisiklet istiyorum kondisyon bisikleti.
Sonuçlarını merak ettim Meliham hadi hayırlısıOlabilir inşallah perşembeye toparlar
Aynen ya stres beni şişiriyo galiba. Acil eylem planı bulmalıyım :)
Canım maşallah iyi kilo vermişsin. Ben de 24 yaşındayım. Insülin direncimi kirmam gerek yoksa önce yavaş veriyorum insülinden dolayı. Ben 89 kiloyum galiba. Şu an düşük yapacağım için vücudum şişti tartilmiyorum o yüzden. En son 89 du. Boyum da 165. Hedefim 6 lı rakamlar insallahHoşgeldin tatlım adın neydi
Öncelikle geçmiş olsun inşallah herşey gönlüne göre olur istikrarlı devam edersen hedefine ulaşıp bebişinede kavuşursun
Kilonu boyunu profilinin altına yazarsan bizde unutmayız
Baştan spora çok fazla yüklenme derim
İstersen bisüre bantla devam et sporu artırmak isteyince bisiklet alırsın
Kilo vermek için en iyisi yürüyüş
Bende Zühal 44 yaşındayım
Yaklaşık 1 senedir burdayım
Kilom profilde yazıyor
Ooooo maşallah rakibim..Perşembe 84.8
Bugün 84.1
Fark -700 gr
(Beni kendime getiren kaptanıma teşekkürü borç bilirim)
Eki Görüntüle 1729665
Ooohhhh ne güzel. Perşembeye 1.5 kilo olur.Günaydın canlarımmm
800 gr eksideyim,çok mutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?