- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
- #123.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bu azimle devam edeceğine göre fazla beklemicen güzelimTamam canım bekliyoruz az kalmıs zaten :):)
Teşekürler Kankisim inşallah 65i de görürüz.
Sana az kaldı gerçi 6 lari gördün ya gerisi gelir :)
Hemen kendini şartlandırma TatlişimEvet ablacigim çok ucundan göründü daha ama bunada sukur inş devamida gelir:)))
Tatlım ne yazıkki erkekler bizler kadar ince fikirli olamıyorAman ne biliyim abla normal konusamiyoruzki sonunda muhakkak tartisip uzaklasiyoruz birbitimizden ne yapcam bilmiyorum kör değil ya ne halde oldugumu ama ona kalsa cok yardimci üstüne duseni yapıyo bende tam tersi düşünüyorum nasıl cikacaz bu işten bilmem
geçmiş olsun canım drn cok güzel şeyler soylemis keşke dediklerini yapabilsek ama olay icinde farkedemiyiruz üzülüyoruz
İnşallah ablacım herkes farkediyor artık aaa cok zayiflamissin diyorlar çok mutlu oluyorum :)Sende bu azimle devam edeceğine göre fazla beklemicen güzelim
O yıl hangisiyse bende istiyommmm
Mutlu ol ama benim gibi rehavete kapılma cnmİnşallah ablacım herkes farkediyor artık aaa cok zayiflamissin diyorlar çok mutlu oluyorum :)
Oh maşallah Burcum çok azimli gördüm seniSporumu yaptim ogle yemegimi yicem kizlar birazdan
Ama bence sen öyle iyisin abla :)Mutlu ol ama benim gibi rehavete kapılma cnm
Daha güzel olacağın günler çok yakında
Oh maşallah Burcum çok azimli gördüm seni
Yok güzelim aslında değilimdeAma bence sen öyle iyisin abla :)
Ben kendimi hâlâ aynada beğenmiyorum ki
Ne zaman başlıcan tatlımIse baslayana kadar vermem lazim cnm kilolari![]()
vallah xnm zaten hiç bişey yemiyorum menülerime yazdığım porsiyonlarda çok çok küçük kahve fincanı altlığı kadar tabaklar. bilmiyorum neden veremediğimi. uykum çok düzensiz oğlumdan dolayı belki onunda etkisi olabilir. gece uyanıyor uyumuyor cmtsi akşamı 4 te yattık uykumuda katarsak tam 19 saat su harici başka hiçbişey sürmemişim ağzıma. daha ne yapıcam bilemiyorum.Gunaydin canim bende erkenciyim.Ayy ben dunku cigkofte kacamagindan sonra tartiya cikmaya korkuyorum.Uzulme canim hep kilo verecez diye bir kaide yok arada duraklamalar hatta artilar da olabilir moral bozuklugu yok.
tebrikler cnmGünaydın canlarımmm
800 gr eksideyim,çok mutluyummmm
![]()
inş cnm yemeğe bağlıysa zaten şimdide eksi olmam lazımdı ama olmadımCanim üzülme perşembe eksi olursun inşallah
Hayır abla bence foton mükemmel :)Yok güzelim aslında değilimde
Kaytarmak için bahane buluyom kendime![]()
Tatlım Tabiki uykuda çok önemli insan uykusuz olunca daha fazla şiş olabiliyorvallah xnm zaten hiç bişey yemiyorum menülerime yazdığım porsiyonlarda çok çok küçük kahve fincanı altlığı kadar tabaklar. bilmiyorum neden veremediğimi. uykum çok düzensiz oğlumdan dolayı belki onunda etkisi olabilir. gece uyanıyor uyumuyor cmtsi akşamı 4 te yattık uykumuda katarsak tam 19 saat su harici başka hiçbişey sürmemişim ağzıma. daha ne yapıcam bilemiyorum.
tebrikler cnm
inş cnm yemeğe bağlıysa zaten şimdide eksi olmam lazımdı ama olmadım
elimden geleni yapmaya çalışıyorum inş düşerim eksiye
Ne zaman başlıcan tatlım
Oooo o zamana baya verirsin cnmNisan da cnm
Oooo o zamana baya verirsin cnm
Zaten çok fazla kilon yok
Hedefine ulaşırsın inşallah
Tabi istikrarla ve azimle devam edersen