- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #123.121
Tekrardan hosgeldin canım. Ben Nehir25 yaşındayım, 86 kilolardan 67 kilolara düşüp sonrasında dikkat etmeyip 75'leri gören şahane bir kişiliğim:))
Bu ara tek derdim kilo oldu, boyum 168. Bu ara 2 kg verip üzerine 3 kg alıyorum. Çok sıkıldım bu durumdan umarım tez zamanda üzerime yapışan kilolardan kurtulurum.:)
Dün mağazadan bir şeyler baktım, aynada kendimi görünce bu iş böyle olmaz dedim kendi kendime, bugün sil baştan başladım bakalım devamı gelir umarım:)
Hadi inşaallahEvet dün öyle kaçamak yaptım, evet artık bitireceğim bu işleri. Kurtulacağım o illetlerden:)
O bizsiz yapamaz merak etme gelir yakındaBelki misafir olarak girip bize bakiyorsundur mefkus ablam canımın içi .
Çok özledim seni.
Ne olur dön
katılımdayım her daim:) bakalım öğlen ne var yemekte, akşam da anneme gitcem onda ne var bilmiyorum. Akşam yazarım menümü:)Hadi inşaallahara ara motivasyonum düşsede buranın sayesinde 11 kilo verdim ben 100 günde. Düzenli olarak buraya katılım saglarsan verebilirsin
Tekrar hoşgeldin ben kamile canım25 yaşındayım, 86 kilolardan 67 kilolara düşüp sonrasında dikkat etmeyip 75'leri gören şahane bir kişiliğim:))
Bu ara tek derdim kilo oldu, boyum 168. Bu ara 2 kg verip üzerine 3 kg alıyorum. Çok sıkıldım bu durumdan umarım tez zamanda üzerime yapışan kilolardan kurtulurum.:)
Dün mağazadan bir şeyler baktım, aynada kendimi görünce bu iş böyle olmaz dedim kendi kendime, bugün sil baştan başladım bakalım devamı gelir umarım:)
ay insO bizsiz yapamaz merak etme gelir yakında
ye Burcucum sen ya hatta bugun bi bol yagli kizartma sonra borek sutlac baklava falan sut olsun canim kesinlikle bebisini ve seni düşünüyorum
Günaydın kaptanim kolay gelsin aman tatilde bebelere yedurecem diye kendini unutma
İnşallah canım onsuz çok eksik.O bizsiz yapamaz merak etme gelir yakında
2.5 aydır diyetteyim ilk başladığım zaman bitter bir ısırık yemistim.Kızlar çikolata falan yiyor musunuz?
Hımmm.. O zaman yanımda ki Albeni çikolatayı def edim hemen2.5 aydır diyetteyim ilk başladığım zaman bitter bir ısırık yemistim.
Tadını bile unuttum
Evet canım.Hımmm.. O zaman yanımda ki Albeni çikolatayı def edim hemen
Günaydın canm resimdeki se n misinGunaydin kizlar uyandim kizimi uyandirdim emzirdim kahvalti yapicam yarin hepimiz icin guzel bir gun olur ins.
aynı yaaaaa2.5 aydır diyetteyim ilk başladığım zaman bitter bir ısırık yemistim.
Tadını bile unuttum
Yok ortak sen ye ya alimallah bebis ac falan kalir zqyiflar pastalar çikolatalar seni çağırıyor hem diyetde neymis ye sen yeeeYooo yooo gayet dikkat edicem bugun ☺
verelim canim gordugumuz menuye ceza versin ilk yazan diğerleri artirip yada onaylasinKızlar ceza sistemimiz vardı ne oldu sanki artık ceza verilmiyor önceden mefkus abla veriyordu şimdi görev bize kaldı cıs gorduklerimize verelim kızlar.
Günaydın canm resimdeki se n misin
Yok ortak sen ye ya alimallah bebis ac falan kalir zqyiflar pastalar çikolatalar seni çağırıyor hem diyetde neymis ye sen yeee
verelim canim gordugumuz menuye ceza versin ilk yazan diğerleri artirip yada onaylasin
Yok burcu biliyorum yenecende ben dedim ya bebisi düşünüyorumEvet cnm benim 8 aylik hamile suratim ben ve esim cnm
Seni yenicem kamile seni yenicem... bebisim ac kalmaz saglikli beslensem.bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?