- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.721
Ya ablacım nereye gidiyorsunGünaydın sevgili takım arkadaşlarım
Ben bir süre aranızda olamıcam
Kötü bişey yok sadece kendime bşraz zaman ayırıp kendimi dinlemek istiyorum
Kendinize iyi bakın
Herkese başarılar
Canim ya uzulmemst: 44205978 .!.:Günaydın
Mutsuzum
1 haftada verdiğim 3 günde alınır mı
+1200 hem de kaçamaksız(
Aynalara tartılara herbişeye küsüm
Kabizliktan sabit olman normal canım. Her gün bir bardak süt iç ben çok çektim iyi geliyor sütKizlar bende sabitim ama. Bekliyordum zaten tuvalete falan cikamiyorum moralimi bozmak istemiyorum her hafta verecegiz diye bisey yok perşembeye umutluyum ama :)
Bu hafta daha çok dikkat edersin canım hepsi yerlesmeden hemen gider.+1.200 kg
Perşembe sabahından beri mantı börek makarna kek bisküvi çikolata herşeyi yedim bu bana mustehak o kadar emek verip bir çırpıda yok ediyorum emeklerimi bende mi ara versem biraz psikolojik olarak çok yoruldum
Kabizliktan sabit olman normal canım. Her gün bir bardak süt iç ben çok çektim iyi geliyor süt
Teşekkür ederim canım benim regl oldum ya artık rahat veririm bu hafta :)Sende iyi vermissi kankam çok sevindim valla :))
Weenin canm bnmkiBu hafta daha çok dikkat edersin canım hepsi yerlesmeden hemen gider.
Bu arada bebişe hangi aspiratoru kullanıyorsun bendeki pompalı ise yaramıyor birazdan çıkıp yenisini alacam ama hangi burun aspiratoru?
Ya zuhal ablacım nereye gidiyorsunGünaydın sevgili takım arkadaşlarım
Kendinize iyi bakın
Herkese başarılar
Diyet olarak duymadım ama tüketildiğinde ciddi kilo kayıpları sağlıyormuş tatlımBu arada bişey sorucam size bu goji berry diyeti işe yarıyor mu bi bilginiz var mı :)
Çay gibi bişey galiba burda deneyen var mı ki acaba ?Diyet olarak duymadım ama tüketildiğinde ciddi kilo kayıpları sağlıyormuş tatlım
Aynen böyle... durmak yok yola devamSanirim tarti bozuk diye hep kendimi kandirmisim ama bundan sonra kacamaksiz, saglikli, dikkatli ve spor yaparak persembeye vermis olarak yazacam buraya
Tebrik ederim cnmPersembe 74.7
Bugün 74.2
Eksi 500 gr.
Zühal hanım nereye gidiyorsunuz? Lütfen takımı boş bırakmayın cil yavrusu gibi dağılırız vallahGünaydın sevgili takım arkadaşlarım
Kendinize iyi bakın
Herkese başarılar
Bol yeşil çay iç cnm kabızlık sıkıntını giderir inş.Kizlar bende sabitim ama. Bekliyordum zaten tuvalete falan cikamiyorum moralimi bozmak istemiyorum her hafta verecegiz diye bisey yok perşembeye umutluyum ama :)
Bence ara verme daha çok kilo alırsın ben böyle moralimi bozup bıraktığımda daha çok kilo alıyorum+1.200 kg
Perşembe sabahından beri mantı börek makarna kek bisküvi çikolata herşeyi yedim bu bana mustehak o kadar emek verip bir çırpıda yok ediyorum emeklerimi bende mi ara versem biraz psikolojik olarak çok yoruldum
Bende çok duydum ama kullanmadım. Güvenilir bi siteden alırsan zararlı bişet olduğunu düşünmüyorum sonuçta bi meyve kurusu. Ama kilo verdirdiğine inanmıyorum açıkcası. Belki bir miktar desteği vardır ama yine spor ve diyetle.. E zaten düzenli diyet ve spor yapsan yeşil çay falan içsen kilo verirsin. Bence bunlar para tuzağından başka bişey değil. Bi arada altın çilek vardı. O gitti şimdi goji berry geldi yarın o gider başkası gelir. Ama piyasayı canBu arada bişey sorucam size bu goji berry diyeti işe yarıyor mu bi bilginiz var mı :)
Sizde haklısınız tabi biraz kendinize zaman ayırın bol bol dinlenin.Kızlar ben geçtiğimiz Ocak ayından beri burdayım
Aynı zamanda kendi günlüğümde var
İki taraftaki arkadaşlarada sorumluluk hissettiğim için destek olmak babında sürekli elimde telefon adeta bağımlı oldum
O yüzden birçok şeyi ihmal ettim
Bisüre kendime vakit ayırmak istiyorum
Hesabımıda donduracamki istesemde giremeyim
Tabiki bu sürede dikkat etmeye ve spora devam
Vermesemde almamaya çalışıcam
Takımdada yeni arkadaşlarla beraber eminim çok güzel bi enerji oluşacak
Umarım geldiğinde bizler de halen burada ve kilo vermiş oluruz.Kızlar ben geçtiğimiz Ocak ayından beri burdayım
Aynı zamanda kendi günlüğümde var
İki taraftaki arkadaşlarada sorumluluk hissettiğim için destek olmak babında sürekli elimde telefon adeta bağımlı oldum
O yüzden birçok şeyi ihmal ettim
Bisüre kendime vakit ayırmak istiyorum
Hesabımıda donduracamki istesemde giremeyim
Tabiki bu sürede dikkat etmeye ve spora devam
Vermesemde almamaya çalışıcam
Takımdada yeni arkadaşlarla beraber eminim çok güzel bi enerji oluşacak
aaa cok guzel tebrik ederimGünaydın canlarım
İlk bildirim benden gelsin bugün
Cumaya göre 500 gr eksideyim çok şükür,çok mutluyummmm
o kadar surede bu kilo alinmazGünaydın
Mutsuzum
+1200 hem de kaçamaksız(
moral bozmak yok bir kere bunda bir anlasalimGunaydin kizlar ben gruba yeni katilmistim tam kilomu bilmiyordum evdeki dijital tartinin bir kac kilo fazla tarttigina inandirmistim kendimi ama oyle degilmisyani tam olarak kilom 71.9 sabah sabah moralim cok bozuldu.Gecen sene bu zamanlarda 61 kiloydum ne hale geldim ya
o kisilere cok gicik olurum bende kiskanc seyler hep hasetliginden derler en azindan benimkiler oyleydiBende sabah sabah kustum tartilara aynalara bide, aaa kilonu hic gostermiyorsun bosver ye diyen cevremde kim varsa.Belkide siskinlik odem falan vardir canim hemen moralini bozma.Hem kilo verenlerde bir donem duraksama oluyormus seninkide oyle biseydir belki.Pes etmek yok insallah kurtulucaz bu kilolardan
acilmiyor bu neki
100 grami assinma senede 5,2 kilo yapiyor bir hesapla minik sonuclar harikalar yaratabiliyor canimGünaydııııııınnnnn fıstıklar
Tartıldım 100 gr eksideyim.
Aslında daha çok bekliyordum ama olsun perşembeye kadar inerim inş...
hadi bakalim bizde seninle ayniyiz onemli olan aclik hissetmeden sagligimizi bozmadan fit olmak zaten persembeye bekliorum senden bir bomaba sonucSanirim tarti bozuk diye hep kendimi kandirmisim ama bundan sonra kacamaksiz, saglikli, dikkatli ve spor yaparak persembeye vermis olarak yazacam buraya
tebrikler canim tamitamina 2 sana yag yolladin vucudundan yaniPersembe 74.7
Bugün 74.2
Eksi 500 gr.
hala acamadim meraklandim kizzayıflamak için bir kaç tuyo http://ycnt.in/6c3o6d
bunu konusacaz boyle olmaz bilesin mefkus sultanGünaydın sevgili takım arkadaşlarım
Kendinize iyi bakın
Herkese başarılar
buna acil sorun bul canim yaKizlar bende sabitim ama. Bekliyordum zaten tuvalete falan cikamiyorum moralimi bozmak istemiyorum her hafta verecegiz diye bisey yok perşembeye umutluyum ama :)
Tatlım çok iyi tanımadığın kişiler niye pat diye geliyorlar anlamadım
Ama sen cıssları yemeyerek kendine çok büyük iyilik yaptın eminim için çok huzurludur
Öğün atlamamaya dikkat edelim cnm
Yağsız tuzsuz arasıra yenebilir ama akşam olmazsa iyi olur cnm
Lahmacunun yanında salatada güzel olurdu cnm tabi lahmacun çok sık yediğimiz şeyler arasında değil
Akşamda tavuk salata Yoğurt üçlüsü daha güzel olurdu
Başlangıç için çok kötü sayılmaz cnm Tabiki gün gün daha iyi olacak
Sonuçta zaten hepimiz ne yemememiz gerektiğini biliyoruz
Ama bunları yasak olduğu için değil hedefimize ulaşmak için yemiyoruz
Bilmediğiniz bişey değil kuzum
Geçmiş olsun tatlım
Mide üşütmesine nane limon yada zencefil çayı iyi gelir
Inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz cnm
Ama sonuç ne olursa olsun biliyosun beterin beteri var
kamilenin oğlunun bi rahatsızlığı var cnm onun için
Kızzz o zaman menülerinle hepimizi şok ettiydin
Allah kolaylık versin Nilüferim
En nefret ettiğim şey heleki kış günü sabah dışarı çıkmak
Elifim kahvaltıda yoksa nehirle berabermiydiniz
Menü güzel bebek
İyi taktikmiş cnm
Bu arada bende geçen gün 38 beden dar kesim pantolon aldım. Biraz zor kapandı bacaklar tam oturdu ama 2-3kilo sonra daha rahat olur heralde
Sanada geçmiş olsun kuzum
Anacım takıma gelince nazarmı değdi Size ne
Zencefil, nane limon ıhlamur iyi gelir cnm
Çok güzel nilüferim. Harikasın.Günaydın canlarım
İlk bildirim benden gelsin bugün
Cumaya göre 500 gr eksideyim çok şükür,çok mutluyummmm
Günaydın
Mutsuzum
+1200 hem de kaçamaksız(
Günaydııııııınnnnn fıstıklar
Tartıldım 100 gr eksideyim.
Aslında daha çok bekliyordum ama olsun perşembeye kadar inerim inş...
Persembe 74.7
Bugün 74.2
Eksi 500 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?