- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
- #122.681
Aramıza hoşgeldin canım,merak etme düzenli devam edersen nasıl verdiğini sen bile anlamayacak hem zayıflayacak hem de kilo vermenin bütün püf noktalarını öğreneceksin paylaşımlardanHoş buldum yaşım 31 kilo 90-94!! Arasında değişiyor 1 oğlum var 4 yaşında hamilelikte 30 kilo aldım dukanlA 8 kg verdim sonra bırakınca fazlasıyla aldım kısa süreli hedefim 80 leri görmek
Aynı zamanda kolestrol düşürür canım evet,şifa olsunİyi akşamlar bayanlar
Ayrıca ben büyük bir su bardağı suyun içine bir ceviz atıyorum. Sabah önce suyu içiyorum sonra cevizi yiyorum. Nette görnüstüm yağ yakımına yardımcı oluyormuş. Ayrıca kabızlığa iyi geliyor ve tok tutuyormuş.
Teşekkür ederim canımGuzel menu tatlım
Ben normal bal katıyorum Beril'im,artık ne hakiki ne değil ayırt bile edilmiyor bu ülkede ne acı kibende alkali yapsin diye eskiden suya katardim sirkeyi ama su tadindan sogudum
insallah ise yarar birde hakiki bal lazim ona degilmi
bence yediklerin konusunda icin rahatsa er yada gec tarti istedigini gosterecek
havalardaki anarmallik bile odem yapiyor tatlim
adi ve konusu ne nilüferim
cok acikirsan bir ayran yada tarcinli bir sut ic olurmu
Bugün göstermese de illa tartıya kadar gösterir canım haklısın,diyet=sabır demi
Tess Gerrıtsen'in 5 kitaplık Rızzolı&Isles serisi vardı canım,serinin son kitabındayım ben de,''Siliniş'' adı.Boston'da bayan bir cinayet masası polisi ile yine bayan bir adli tabibin başından geçenler.Yazarımız da bayan,kalemi de çok güzel,keyifle okudum bitirdim seriyi
Sağlıkla git sağlıkla dön canım inşallahYarin saat 4te ankara yolcusuyum dualarinizi bekliyorum ins degerlerimiz dusmustirde bende mutlu mutlu dönerim her ankara bi kabus haline geldi son zamanlarda ins busefer oyle olmaz bildirim gecikebilir mefkusum haberin olsun dönünce tartilcam mecburen zaten her gidisimizde eksi dönüyorum yiyo kilolar kendini ankarada