askitocum sen iştah kapatıcı hap kullanıyorum dememiş miydin?bi de sanırım senin oğlan emmiyor,bizler hap map kullanamayız...benimki az az da olsa hala emiyor,boğazımdan kısmaya çalışıyorum ama çooook zor oluyo...
doğum sonrası kısa sürede hızlı kilo verenlere o kadar imreniyorum ki...ne kadar şanslı olduklarını iyi bilsinler...ben doğum sonrası verdiğim kiloları bile geri aldım...geçen ay adet de oldum ama hala zayıflayamıyorum...tüm psikolojim etkileniyor,kendimi kadın gibi bile hissetmiyorum bazen...
eskiden de 5-6 kiloluk kilo problemleri yaşardım o aralar ben de 1-2 sefer hap kullanmıştım ,hap gerçekten iştahı kapatıyor ve hızlı kilo verdiriyor ama bırakınca gene aynı oluyorsun...o yüzden bu sefer bulaşmayı düşünmüyorum...
zaten grip oldum,nefes alamıyorum,oğlan emiyor diye ilaç da kullanamıyorum...yerimden kalkamıyorum valla iyice halsiz kaldım...
hani emzirmek kilo verdiriyodu,ben niye veremedim?etrafımdan da duyuyorum,sırf emzirerek bütün kilolarını verenleri...ben mi çok bahtsızım?