- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.581
Geçmiş olsun canım o halinle yine de sporunu yapmışsın tebrik ederimDün çok hastaydım. Yeni yeni ayağa kalktim. O hasta halimle yatılı misafirim geldi. Kendileri yaptı herşeyi.
Dünkü menum
Kahvsltı
1 dilim ekmek 1 yumurta domates yesillik
Öglen 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
Akşam yarim kase mercimek çorbası
3 kaşık et kavurma
2 kaşik pilav
Su 1 litre. 40 dak yüruyüş.
Su içemefim. Hastayım afedersiniz midem bulanıyor.
Sporu sabah yaptım. Zaten spordan sonra tamamen yatağa düştüm.Geçmiş olsun canım o halinle yine de sporunu yapmışsın tebrik ederim
Kuzum dıkma caninı. Bende + dayım. Perşembeye - ye kadar geçer. Yediklerim ortada. Eşim bile nasıl böyle olur diyor, yeni baskül alacakmış, bu baskül bozuk bence diyor. O derece anlamsız + çıkıyorumm.Moralim çok bozuk +800 deyim yuruyuse çıktım
Ya bütýn erkekler birbirinden garip. Benim esim normalde benle yemekte yapar temizlikte. Ama ben hasta olunca bana küser. Neymiş hastaliktan nefret edermiş neden kendime iyi bakmıyormuşum. Valla küsüyor.Ya bu esleri Nasıl buldunuz abi ya....
Benimkinin kullanma klavuzu vardıda benmı görmedim
Beni buraya davet ettiler Merhabalar...
25 yaşındayım 1.55 boyunda 59.5 kiloyum aslında M bedenim ve bazen S beden bile olur ama kiloyu hiç sevmiyorum boyum kısa olduğu için ideal kiloma inmek istiyorum. Güzel bi görünüme ihtiyacım var. Açıköğretim işletme Fakültesi okuyorum tek dersim kaldı mezun durumdayım Şubat ayında işe başlama ihtimalim var haber bekliyorum işe başlarken 5 kilo ekside başlamak özgüvenimi yerine getirir gibi duruyor. Hedef kilom 48-50...
Ya bütýn erkekler birbirinden garip. Benim esim normalde benle yemekte yapar temizlikte. Ama ben hasta olunca bana küser. Neymiş hastaliktan nefret edermiş neden kendime iyi bakmıyormuşum. Valla küsüyor.
HoşbuldumHoşgeldin canim aramaliza:))
Baya kotuymussun canm Allah acil şifalar versinÇok sağol. Doktora gidip gece. Atesim 39 du. Öksurükte coktu. İğne yaptılar. Şimdide afedersin balgamlı öksüruk var. Perişan etti beni. Zencefil alip dediğini de yapayım.
Ay hiç sorma canim beni de kabızlık mahvediyor@poniponna canim neden o kadar arti ciktin acaba inş perşembeye eksiye dusersin menulerini hafif tut bendede siskinlir var ya 3 gündür afedersin düzgün tuvalate cikamiyirum
Hoşgeldin canm ben Poni 3 buçuk aydır buradayi m 11 kilo verdim doğru adrestesin.Beni buraya davet ettiler Merhabalar...
25 yaşındayım 1.55 boyunda 59.5 kiloyum aslında M bedenim ve bazen S beden bile olur ama kiloyu hiç sevmiyorum boyum kısa olduğu için ideal kiloma inmek istiyorum. Güzel bi görünüme ihtiyacım var. Açıköğretim işletme Fakültesi okuyorum tek dersim kaldı mezun durumdayım Şubat ayında işe başlama ihtimalim var haber bekliyorum işe başlarken 5 kilo ekside başlamak özgüvenimi yerine getirir gibi duruyor. Hedef kilom 48-50...
Yaparsın canim birazdaB
Benim gorumce koyden yapmış yollamis sicak sıcak yiyiyvermisim ama ogle ve aksam cok hafif olcak bu arada spor da yarim kaldi oglan Uyanınca yaaaaa
Teşekkür ederim canım biliyorum şaka yaptım :) ben severim protein grubunu ya emzirmiyor olsam Dukan diyeti yapardım zamanında yapmıştım 5 kilo falan vermiştim 10 gündeYok tatlim bende bu sabah kahvaltida proteinin dibine vurdum resmen,yogurt,peynir,yumurta bir sutum eksikti ama icmedimara ogunde daha tok tutuyor diye onermistim ama nasil seviyorsan oyle devam et tatlim.
Aynen canım havalar buz.Çok teşekkür ederim cnm. Bende severim bahçe işlerini ama şuan çok soğuk valah bugün çıkmayı düşünmüyorum.
Canım evde değildim giremedim kuzum.AdaisyLove
mstb bacilar sizde bugun hic yoksunuz nerdesiniz bakalim bende girmedim malum hafta sonu herkes evde
Okumadim ne yapmam gerekiyor? Tanıştığıma memnun oldum Poni :)Hoşgeldin canm ben Poni 3 buçuk aydır buradayi m 11 kilo verdim doğru adrestesin.
Kuralları okudun mu ilk sayfadaki?
Canım sen ilk sayfadaki kurallara bi göz at, ekstra bizim takıma özel pazartesi ara kilo bildirimi yapiyoruz. Hergun yediklerini suyunu, sporunu yazman gerekiyorOkumadim ne yapmam gerekiyor? Tanıştığıma memnun oldum Poni :)
Canım menün çok hafif,gün boyu da hareketliymişsin;eminim çok güzel bir sonuç göreceksin sabaha eğer akşam kaçırmazsanMenü
Sabah 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin 1 kk peynir 1 dilim tb ekmeği 3 kızarmış patates
2 bardak sekersiz cay
Ara 1 bardak süt yarım muz
Öğlen dışarıdaydım bugün lük öyle oldu
Elma portakal mandalina 1 avuç antep fıstığı
Aksam 1 tabak kıymalı bamya yogurt
Su 2lt olur
Spor avmde 3 saat gezdik hiç oturmadim bittim halim yok başka bişey yapmaya
Menü
Sabah 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin 1 kk peynir 1 dilim tb ekmeği 3 kızarmış patates
2 bardak sekersiz cay
Ara 1 bardak süt yarım muz
Öğlen dışarıdaydım bugün lük öyle oldu
Elma portakal mandalina 1 avuç antep fıstığı
Aksam 1 tabak kıymalı bamya yogurt
Su 2lt olur
Spor avmde 3 saat gezdik hiç oturmadim bittim halim yok başka bişey yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?