- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.461
Güzel diyecemde kitir ne patatesmi ekmekmi bilemedimBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta+yarım simit+1 kk peynir
ARA ÖĞÜN-1:
*2 mandalina+5 fındık
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase şehriye çorbası+birkaç parça kıtır
ARA ÖĞÜN-2:
*1 küçük elma+5 fındık
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 tabak karnıbahar+1 tabak salata
SU:
*2 litre
SPOR:
*1 saat yürüyüş(3.5 km)
Sen ne yediiiiiiin bi söyle bakayiiiiiiiiimYüzüm yok bugün buraya gelmeye
Kır hakettim,misafirlikteydimSen ne yediiiiiiin bi söyle bakayiiiiiiiiimdeeeee bi kafani kirivereyimmmmmmm ayni boyle
Sucuklu yumurta yedigim halde bak ben bile yazdimYüzüm yok bugün buraya gelmeye
Canım sporunu bildirir misin hergunBugunku menumu yazayim kizlar ama hafta sonu oldugu icin biraz kacirdim sanirim yinede paylasayim.Sabah gec uyandigim icin;
12.30: 3 tane zeytin,peynir,sucuklu yumurta,bal,pismis biber,ekmek(ceyrek pide yemisimdir)
18.00. Bir kase yayla corbasi
Iki bucuk litre su
Pek saglikli bir beslenme olmadi benim icin ama aksam az yiyerek toparlamaya calistim.
Yazdimda menuden sonra oldugu icin gozden kacti sanirim.Bundan sonra hepsini butun olarak yazarim.Canım sporunu bildirir misin hergun
Sen iyi bi dayagi hak ettinMenüm
Öğle, 2 yk patates kavurması, salatalık,1 kk peynir, çay
İkindi, 1 kase yoğurtlu mantı, 4 yk mantar sote, 4 lahana sarması, 1 d kek
Su,2 lt
Spor,75 dk yürüyüş
O kadar ısrar etti ki yoksa kendime dur yiyebiliyorum,başımın etini yedi ya arkadaşım yarın telafi edicm insSen iyi bi dayagi hak ettinmantari yedin duraydin ya üstüne manti yetmedi sarma oda yetmezmis gibi bide kek ne yapalum simdi sana zaten yürüyüş bosa gitti kurtarmaz bunları cezani kendin ver yarinda cok hafif gecki oturmasın kilolar
Kizlar mefkusumun dedigi bir cumle cok aklima yatiyo sizede hatirlatayim *kacamak yaparsak spor yapsakta kilo veremeyiz *bunu unutmayalim kaçamak yapmayalimki spor yaparken bosa yorulmus olmayalim
Kac kilo vermiş bu hatun maşallah
Yüzüm yok bugün buraya gelmeye
Kesinlikle var hatta daha fazla fark var gibi duruyor 15 falan
Kesinlikle cok fark var canim gayet hos olmussun dususene bi 10 15 daha verdigini bu elbiseleri giyemeyecrksin ama bolluktan zaten bu bile buyuk olmaya baslamis devam gulum devam super gidiyosun omuzlarin genişliğin gogus kismi hepsi kuculmus haberin ola
ha bide biliyonmu durusun degismis birincide yüzünü gormuyorum ama mutlu olmadigi vucuduna yansimis ikinci daha ozguvenli
Kesinlikle haklisin. 65 olursam özgüven patlaması yaşayabilirimha bide biliyonmu durusun degismis birincide yüzünü gormuyorum ama mutlu olmadigi vucuduna yansimis ikinci daha ozguvenli
8 de kalktim cnm da bugun gezmelere gittim giremedimOlsun kız bizimki nin gozu kör bacagi kirikmi hızlı değilse hizlandiralim napip edip yenelim bu hafta ben cok hirsliyim
bak daha benim ortak uyanmadi bile 1-0 ondeyiz bilem
Canim hosgeldin grubumuza:))[/QUOTE][QUOTEcy, post: 44175932, member: 382625"]Tamam cnm tavsiyene uyucam
Tavsiyene uyucam canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?