- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.441
ben öyle düşünmüyorumKuzum ben sana niye okuyonmu diyom
Tabiki oku, bende okumadan duramam meraktan çatlarım
Ama dünkü menülere bugün yorum yapmakla uğraşma dedim, tren kaçtı çoktan
Bugün benim işim var yorum yapamıcam
Seni vekilim tayin ediyom
Bugünküleri yorumla
Aç gezmissin resmenCeza menüm gelsin
Kalkınca 1 portakal
Sabah ___1 bar Soya sütü
Öğle ____4 kş et kavurma, yoğurt, az peynir
Akşam ___baharatlı yoğurt
Görümcem yemeğe çağırdı orda belki salata yerim yada hiç yemem
Su 2 lt geçer
Spor _1 saat Interval
Sıkma canını bubyola girmişsin biker 70 olsada verirsi 73 olsada ne önemi var :)Benim 70 kilo olan.ama bir kac hafta onceki kilom yarin eczaneden tartilip tam kilomu profilimin altina yazicam insallah. Ama icimden bir his 70 den fazla oldugumu soyluyor
Tatlişkom alındınmı öyle dedim diyeben öyle düşünmüyorum
Aç gezmissin resmen
Spor şu iyi
Tesekkur ederim canim ama biraz hizli vermem lazim nasip olursa bebek dusunuyoruz oncesinde 10 kilo kadar vermem lazim.Evet bu defa cok kararliyim insallah hep beraber veririz iyiki varsinizSıkma canını bubyola girmişsin biker 70 olsada verirsi 73 olsada ne önemi var :)
Moral veriyim dedim:))
Vallahi bende pek motive değilim diyordum da pek motive oldum bugün inş hergün böyle giderde kurtulurum artık bu göbüşten gıdıştanTesekkur ederim canim ama biraz hizli vermem lazim nasip olursa bebek dusunuyoruz oncesinde 10 kilo kadar vermem lazim.Evet bu defa cok kararliyim insallah hep beraber veririz iyiki varsiniz
Yeni başlayanların detoksa ihtiyacı yok cnmBana iyi bi detoks diyeti gerekli önümüzdeki hafta içi yapmak istiyorumda..
Varmı iyi detoks diyeti bilen??
İyiyiz!!İyi aksamlar arkadaslarim nasilsiniz bakalim
Çünkü artık bişey yiceğinizde takımı da düşünmek durumundasınızVallahi bende pek motive değilim diyordum da pek motive oldum bugün inş hergün böyle giderde kurtulurum artık bu göbüşten gıdıştan
İyiyiz!!
Ben yeni katıldım aranıza..
26 yaşında 3 buçuk yıllık evli 2 buçuk yaşında dünya tatlısı bi oğlum var
Vücudumda şişlik var. Patlayacak gibiyimde ondan yapmak istiyorum.Yeni başlayanların detoksa ihtiyacı yok cnm
Zaten beslenme alışkanlığını değiştirincce birazda sporla vereceksin
Detoks uzun süre diyet yapınca duraklamalarda vücudu şaşırtmak için yapılır
Canim senin boyuna gore cok abartili bir kilon yok. bes on kilo verirsen manken gibi olursun valla, masallah boyunda uzunmus.Bende kolay motive olan biri degilim ama kadinlar kulubunde bir cok sorunumu astim kizlarin destegiyle(vajinismus gibi).insallah kilo problemimizi de burda birbirimize destek olarak cözeriz. Ben inandim sende inanVallahi bende pek motive değilim diyordum da pek motive oldum bugün inş hergün böyle giderde kurtulurum artık bu göbüşten gıdıştan
Kondisyon bisikleti ablacım dışarıda daha zevkli aslında ama yağmur var :)Hepsi güzel bitanem
Kondisyon bisikletimi yoksa dışardamı sürecen
Haklı olabilirsin canım ama çay hiç sevmiyorum bardağı dolduruyorum olduğu gibi hoop döküyorm :)Menun cok guzelmis fakat kahvaltida peynir,cokelek varken sutu ara ogunde icsen daha mi iyi olurdu acaba.ben genelde oyle yapiyorum kahvaltida zaten sut urunleri oldugu icin cay, evde yapilmis meyve suyu yada yesil cayla kahvalti yapmak sanki daha iyi gibi ama tabi senin tercihin
Menü iyi canımMenum
Sabah Iki dilim ekmek Peynir menemen salatalik 7-8 zeytin
Ara iki küçük mandalina
Ogle 5yk tavuklu pilav! Ayran 1 yeşil biber ve turp yemek yapmaya erindim nedense akşamdan kalani yedim
Ara kahve
Aksam 4yk mantar sote salata yogurt
Su 2,5 olur
Spor vakit bulursa m yapıcam yapinca yazarim ponicim etiketlerim seni
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun geçmişi okuyorum bu sabaha geldim daha
Menü gayet iyi tatlımMenü
Sabah
2 kk peynir
1 has yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara Türk Kahvesi
Öğlen
1 kase yoğurt
2 kasik yulaf ezmesi
Ara Türk Kahvesi
Aksam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor
L3slie 2 mil 33 dakika
Yaş pasta cıs olmuş canım kendine yapabileceğin bir spor cezası ver bakalım :)Herkese iyi akşamlar
Sabah
Bir haşalanmış yumurta
5 zeytin
Bir kk beyaz peynir
Bir dili çavdar ekmeği bir çay bardağı süt
Ara
Sütlü kahve
Öğle (gecikmeli 15.30)
Küçük bir tabak taze fasülye
İki yudum yaş pasta :)))
Akşam
2 parmak köfte
İki kaşık makarna
Salata
Bir bardak ayran
Gecede yeşil çay içicem yada form henüz karar vermedim. Belki bi tanede mandalina yiyebilirim.
Su yatana kadar 2 -2.5 lt yi bulur
Spor yok(( çünkü vaktim olmayabilir dikilmesi gereken birsürü dikişim var.
Menü iyi ablacım toplamissin :)Ceza menüm gelsin
Kalkınca 1 portakal
Sabah ___1 bar Soya sütü
Su 2 lt geçer
Spor _1 saat Interval
1.lahmacunla bırakman süper olmuş canım öğlen olmasi da iyi.Menüm.sabah kiymali yumurta 1 dikim ekmek salatalik
Öğle1 lahmacum
Aksam 1 tabak yesil. Fasilya :) 3 kasik bulgur pilavi yoğurt
Su ikiye tamamlicam inşallah
Spor daha yaomadim.ama.yaoacam yapmazsam yazarim
Canim gercekten cok sağlıksız olmus sucugu daha doğrusu islenmis gidalari pek tercih etmiyoruz diyet sürecinde arti pide olmamis spor yok HeraldeBugunku menumu yazayim kizlar ama hafta sonu oldugu icin biraz kacirdim sanirim yinede paylasayim.Sabah gec uyandigim icin;
12.30: 3 tane zeytin,peynir,sucuklu yumurta,bal,pismis biber,ekmek(ceyrek pide yemisimdir)
18.00. Bir kase yayla corbasi
Iki bucuk litre su
Pek saglikli bir beslenme olmadi benim icin ama aksam az yiyerek toparlamaya calistim.
iyi bi ceza olmus ablaCeza menüm gelsin
Kalkınca 1 portakal
Sabah ___1 bar Soya sütü
Su 2 lt geçer
Spor _1 saat Interval
Bana iyi bi detoks diyeti gerekli önümüzdeki hafta içi yapmak istiyorumda..
Varmı iyi detoks diyeti bilen??
kurtukursun canim benim merak etme ben kendime hoc inanmyirdum buraya gelinceye kadar ama 10 kiloyu gecti cok sukurVallahi bende pek motive değilim diyordum da pek motive oldum bugün inş hergün böyle giderde kurtulurum artık bu göbüşten gıdıştan
iyiyiz rabisim sen nasılsın ozlettin kendini cok sik girmiyonİyi aksamlar arkadaslarim nasilsiniz bakalim
cok mutlu oldum Giydiklerine bende yapıyorum bazen eski elbiselerimde bile mutlu oluyorumBugün tüm gün disardaydim biraz kafam dagildin diye disari ciktik ve L beden bir kazak denedim ayy çok güzel oldu kizlar 8 kilo baya farketmiş Cok .mutlu oldum.valla bide olmayan bi etegim Vardi bbugün giydim hafif bol bile.geldi
Canim sevdigin birini kaybetmek ki bu bsbaysa gerçekten cok zor ama Rabbim herseyi bizimicin yaratmis bunu unutma hrpimixin gidecegi yer orası ama butun acilari sabırla gecmek bizi olgunlastirir cocugun ailen bunu tesellisi olmali dualarin baban icin yapabilecegin en önemli sey kendini yipratmamstb canim çok sağol sikintimi anlatip sizi sıkmk istemiyorum.canim ama sıkintim on ay önce babam vefat etti onunla ilgili ve annem ile ilgili bir turlu tiparlanamiyor arada bazen boyle buhranlara giriyorum iste allah başka dert vermesin yinede
lahmacuuuuuuun ay canim çektiMenüm.sabah kiymali yumurta 1 dikim ekmek salatalik
Öğle1 lahmacum
Aksam 1 tabak yesil. Fasilya :) 3 kasik bulgur pilavi yoğurt
Su ikiye tamamlicam inşallah
Spor daha yaomadim.ama.yaoacam yapmazsam yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?