- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #119.841
Benim çoğunluk 48 diKızlar gardrobunuzda en büyük beden elbiseniz kaç beden?
Ben 95 kilo olunca 54 beden kot etek almıştım çuvalımsı birşeydi,utanarak giymiştim
Günaydın abla. Bence tartinin ayarları bozuk.Günaydın herkese
Mutsuz ama kararlı bi sabahtan merhaba
Kaç gündür tartılmıyodum nihayet tartıyla yüzleştim
Yine 1 haftada nekadar çok Kilo alınır rekorunu kırdım
Ama vazgeçmek yok
Size hergün Kilo bildirimi yapıcam ki kendimi kontrol altında tutayım
Geçen hafta 73.7 yi görmüştüm
Şu 1 haftadır işin suyunu çıkarınca bugün itibariyle 78.9
Benim adım Zühal se haftaya 74 é düşerim inşallah
Allah yardımcımız olsun
44 benim en büyük .Kızlar gardrobunuzda en büyük beden elbiseniz kaç beden?
Ben 95 kilo olunca 54 beden kot etek almıştım çuvalımsı birşeydi,utanarak giymiştim
Sen gibi azimli bi insana hiç yakışmıyor ipin ucunu koyvermek.nerede hedeflerin bak yılbaşı geliyorYok cnm, bende o potansiyel var
Ama sabah uyandığımda hala karnım toktu
Yani aç karna sayılmaz
Bugünü çok hafif gecirecem midem dinlensin biraz
Bence yarına en az -1.5 olur
Yaza daha çok var verirsin.Günaydin herkese ben önceden söylemiştim gelinlik giyeceğimi hedefime ulaşınca, eşimde damatlık giyecek fotoğraf çektireceğizbu aktiviteyi kendi memleketlerimizde yapmamaya karar verdik rezil oluruz filan tatile gittiğimiz yerde yapacağız benim yaza kadar 21 kiloyu vermem lazım
Sanırım 56 giymiştim. 54 beden mantomu verdim birine.Kızlar gardrobunuzda en büyük beden elbiseniz kaç beden?
Sen yol kısayken dönmüşsün Nehir.Günaydın abla. Bence tartinin ayarları bozuk.
Haftada 5 kilo olman için günlük 7000 kalori alıp bunları hiç harcamaman gerek.
44 benim en büyük .
XXL şimdi XL a düştüm 1 ocak hedefini tutturursam L olurum
Ablam toparlarsin lutfen kendini birakma ama bence sen cok sok diyet yapma az ama dengeli git bana kuziyodun patates falan yapma salin metoyu hizlandiracak seyler ye icGünaydın herkese
Mutsuz ama kararlı bi sabahtan merhaba
Kaç gündür tartılmıyodum nihayet tartıyla yüzleştim
Yine 1 haftada nekadar çok Kilo alınır rekorunu kırdım
Ama vazgeçmek yok
Size hergün Kilo bildirimi yapıcam ki kendimi kontrol altında tutayım
Geçen hafta 73.7 yi görmüştüm
Şu 1 haftadır işin suyunu çıkarınca bugün itibariyle 78.9
Benim adım Zühal se haftaya 74 é düşerim inşallah
Allah yardımcımız olsun
Hamile elbisrlerim haric 46 suan boyum kisa ama ben biraz sikiyim galiba ins 65 te 40 giyerim gibi geliyor banaKızlar gardrobunuzda en büyük beden elbiseniz kaç beden?
Valla sırf kiloları. Vermek için hemen doğum yapmak istiyordum. İlk zamanlar yaptım sütüm azaldı sonra bıraktım.Sen yol kısayken dönmüşsün Nehir.
Meliha sen ne ara uyudun ne ara uyandın buraya mesaj yazdın
Salı menüm
Sahur 1 dilim ekmek 1 Parça beyaz peynir 1 Parça dil peyniri
Iftar 6 adet Brüksel lahanası 1 dilim ekmek 1 Parça beyaz peynir 1 B ayran 1 elma
Günaydın. Nasıl oldunBu arada Günaydın herkese
Günaydin herkese ben önceden söylemiştim gelinlik giyeceğimi hedefime ulaşınca, eşimde damatlık giyecek fotoğraf çektireceğizbu aktiviteyi kendi memleketlerimizde yapmamaya karar verdik rezil oluruz filan tatile gittiğimiz yerde yapacağız benim yaza kadar 21 kiloyu vermem lazım
Cok sukur iyiyim hatta ailecek iyiyizBenim öyle bi uyu bi uyan :))
Menün güzel
Günaydın. Nasıl oldun
Verirsin hafteda 1 versen çoktan gider
Mesleğin ne canımBu arada benim dolabımdaki giysilerin en büyüğüm 46 şu an giyebildiklerim. En küçük 36 hamilelikten önce giydikleri... arada giyip bakıyorum olmayınca ne zaman giyebilirim diye hırslanıyorum. Haftaya işe başlıyorum ve kendimi kapıp koyvermeyeyim ve zaten kıyafetim çok yok eskiler daha çok onlara girmeliyim diye kendimi adapte etmek için yeni kıyafet almıyorum.
Devlet memuruyum dığum öncesi sınavla yeni şef oldumMesleğin ne canım
Aman maşallah de hep iyi olun inşallahCok sukur iyiyim hatta ailecek iyiyiz
Bende kendime yakıştıramadım cnmSen gibi azimli bi insana hiç yakışmıyor ipin ucunu koyvermek.nerede hedeflerin bak yılbaşı geliyor
Amin bitanemBugünümüze bir değil binlerce kere şükür. Şura'da oturmuş beş on kilonun yasını tutuyoruz. Allah çekemeyeceğimiz derler vermesin.
Yok cnm kendimi bırakmıyomAblam toparlarsin lutfen kendini birakma ama bence sen cok sok diyet yapma az ama dengeli git bana kuziyodun patates falan yapma salin metoyu hizlandiracak seyler ye ic
Hamile elbisrlerim haric 46 suan boyum kisa ama ben biraz sikiyim galiba ins 65 te 40 giyerim gibi geliyor bana
Çok şükür KamilemCok sukur iyiyim hatta ailecek iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?