E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Handandandan
- #3.741
Yulafçım listeniz doğru canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hepinizi kutlarım 3. olmuşuz haftaya birincilik bizim
geçmiş olsun leyloşum a.s.
mrb kızlar a.s.
bugün cuma olduğunu unutmuşum resmen
dün gece çok kötü tıkandım o yüzden bugün doktora gittim...burnum tıkalı,kulaklarım tıkalı gibi acayip bi basınç ve ağrı,boğazımda ağrı,ses değişikliği...tek sebebi alerjiymiş...
her sene bahar aylarında gözlerim kızarıp şişerdi ama bu sene böyle oldu.. alerjim ilerlemiş :S alerji hapı ve aqua verdi dr..mayıs sonuna kadar bu ilaçları kullancam bi de
mrb kızlar a.s.
Bugün cuma olduğunu unutmuşum resmen
dün gece çok kötü tıkandım o yüzden bugün doktora gittim...burnum tıkalı,kulaklarım tıkalı gibi acayip bi basınç ve ağrı,boğazımda ağrı,ses değişikliği...tek sebebi alerjiymiş...
Her sene bahar aylarında gözlerim kızarıp şişerdi ama bu sene böyle oldu.. Alerjim ilerlemiş :s alerji hapı ve aqua verdi dr..mayıs sonuna kadar bu ilaçları kullancam bi de açık alana çıkarken maske tak dedi,ne mümkün :s yürüyüş yapamıcam galiba..onun yerine kondisyon bisikleti sürmeye çalışırım...
Bugün yediklerimi hiç yazmayayım
Cuma olduğunu unutup kilomu bildirmediğim için tekrar tekrar özürdilerim şeniz
geçmiş olsun tatlımm a.s.
çok çok geçmişler olsun
mrb kızlar a.s.
her sene bahar aylarında gözlerim kızarıp şişerdi ama bu sene böyle oldu.. alerjim ilerlemiş :S alerji hapı ve aqua verdi dr..mayıs sonuna kadar bu ilaçları kullancam bi de açık alana çıkarken maske tak dedi,ne mümkün :S yürüyüş yapamıcam galiba..onun yerine kondisyon bisikleti sürmeye çalışırım...
bugün yediklerimi hiç yazmayayım
Cuma olduğunu unutup kilomu bildirmediğim için tekrar tekrar özürdilerim Şeniz
mrb kızlar a.s.
her sene bahar aylarında gözlerim kızarıp şişerdi ama bu sene böyle oldu.. alerjim ilerlemiş :S alerji hapı ve aqua verdi dr..mayıs sonuna kadar bu ilaçları kullancam bi de açık alana çıkarken maske tak dedi,ne mümkün :S yürüyüş yapamıcam galiba..onun yerine kondisyon bisikleti sürmeye çalışırım...
bugün yediklerimi hiç yazmayayım
Cuma olduğunu unutup kilomu bildirmediğim için tekrar tekrar özürdilerim Şeniz