9 gunluk evliyken esim tarafindan terk edildim...gunlerdir camin onunde bekliyorum.

adam ailesine resti çekmiş uzak bir yere gitmişsiniz sonrasında nikah kıymışsınız nikahtan 9 gün sonra kavga edip çekip gitmiş, arada boşluklar var veya bu adamın başka planları var , zorluklarla bir araya gelip bir tartışmadan çekip gitmez kimse , yada adam pişman oldu ailesi ağır bastı bu da ayrı bir ihitmal, sizin ailenizin bu durumlardan haberi var mı?

herşeyi anladım da bence her iki taraf da hatalı nasıl 1 aydır camiinin önünden hiç kalkmadan kocanı bekliyorsun o kısmı anlamadım?

neden camii önü? 1 aydır aramayan sormayan adamdan zaten hayır gelmez.bence seni gözden çıkarmış çoktan.adına daha fazla borç yapmadan engel ol bu adama.

ilahi kadesa :KK16:

Bahsettugim para o gun benim yatan maasimdi yani onun parasi degildi. Kavga sebebimiz ise durup dururken boynumu sikmasi ve ben mudurmus musteriymis dinlemem diye bogazimi sikmasi ile basladi. Alkolluydu bende sanirim kendime yediremedim. Ben universite mezunuyum o ise ilkokul mexunu benim yanimda calisiyordu sanirim o gun cok ezildi yanimda. Bosanmak icin dava acip acmamakta kararsizim cunku nerde oldugu belli degil ve 1 yil dolmadan anlasmali dava acamiyormusum. O gece bana ne oldu hic bilmiyorum.
Sebep esimin 10 sene once universitede okurken yasadigi bir iliskide kisinin hamile kalmasi sonunda evlenmis ve cocuk doguncada bosanmislar.
bu ne çelişki?

hayır bazılarımız camii olarak algıladı onu ayıp yani :KK14:

düşünmekten beynim iflas decekti valla ne camiisi diye

konu sahbi ünv.teye giden ilkokul mezunu olan eşinmiş canım,bak öyle yazmışsın.

yine de gerçekmiş gibi düşünüp şunu diyorum; bu adamdan sana ne kasaba olur ne köy artık.geçmişler olsun.

konuyu okudum kadişim,senden başka camii sanan göremedim kuzum:KK14::KK14:
özlemişim senin saflıklarını:KK9::KK9::KK9:

konu sahibi arkadaşım,kocanızın ilkokul mezunu olduğunu bilmediğinizi ama sizin yanınızda çalıştığını yazmışsınız.
işe alırken diploma istemedinizmi eşinizden:KK14:

Merak ediyorum Senin ailen ne diyor bu duruma..?

Bile bile lades demişsin be güzelim Elbette yazı kader yaşayacağın varmış..Onların umutları oldukça böyle bir şey yaşanmasa bile sizi ayırmak için uğraşırlardı diye düşünüyorum..

Hem eşin üniversite okurken birini hamile bırakıo hem de ilkokul mezunu senin yanında çalışıyor. Nasıl oluo bu iş?

konu sahibi konu da iki falso var;

1- benim camii olayı

2-senin eşinin mezuniyet olayı.

ben camiiye açıklık getirdim (malum yaş 29,yaşlandım artık :KK53:)

sen de şu mezuniyete açıklık getsen iyi olur.ona göre yorum yapalım.
Ben seni daha yaşlı sanıyordum ya, şöyle kırklarda fallan:KK9:

sen yılların birikimiyle o gece patlamışsın,tamam buraya kadar anladım,
rest çekip evi terketmişsin, ardından eşin gitmiş,
sen geri dönmüşsün eşin dönmemiş...
geçmiş olsun,ilk adımın günahı senin üstüne kalmış.
o camın önünden kalk ve hayatını toparlamaya başla tatlım.

Sanirim bir ifade yanlisim yuzunden hala celiski deniliyor. Esim universitede okurken bir kizi hamile birakmis dememin manasi universitede kiz okurken boyle bir sey oluyor esim o uninin goya kantinini isletiyormus. Ayrica daha onceki msjlari okursaniz esimle ayni isyerinde tanismadik. Esim baska bir firmada calisiyordu. Benimle birkikte istanbul disiba grldiginde calismiyordu. Yani 3 ay evvel ayni firmada calismaya basladik ben ilkokul mezunu oldugunu ogrendikten sinra bilerek baslattim yanimda. Benim ilk tanistiginizda diplama kime soruyorsunuz demek istemistim. Bu kadar sacma yorumlar ve hakaret vari seykeri okuuunca inanin buraya yazdigima pisman oldum. Belki yillardir evlisiniz belki de degil ama unutmayin benim basima gelen sey bir gun sizin veya bir yakininizin basinada gelebilir. Bu kadar acimasiz olmayin lutfen

Hem eşin üniversite okurken birini hamile bırakıo hem de ilkokul mezunu senin yanında çalışıyor. Nasıl oluo bu iş?

aynı şeyi bende düşündüm bravo siz önce davrandınız bu ne çelişki be nasıl bir hikaye böyle:44:
ilkokul mezunu ama üni. okurken birini hamile bırakıyo:KK14:

Ben seni daha yaşlı sanıyordum ya, şöyle kırklarda fallan:KK9:

yok canım 83 doğumluyum ve görüldüğü gibi safım biraz :KK9:

40 lı yaşlarda sanan ilk sen değilsin merak etme :)

...............

konu sahibi eşinin mezuniyet konusu kafalarda soru işareti oluşturdu.bu günlerde de çok sahte konu sahte üye olayı olunca hepimiz şüphelendik.o yüzden tepki göstermene gerek yok.

Sanirim bir ifade yanlisim yuzunden hala celiski deniliyor. Esim universitede okurken bir kizi hamile birakmis dememin manasi universitede kiz okurken boyle bir sey oluyor esim o uninin goya kantinini isletiyormus. Ayrica daha onceki msjlari okursaniz esimle ayni isyerinde tanismadik. Esim baska bir firmada calisiyordu. Benimle birkikte istanbul disiba grldiginde calismiyordu. Yani 3 ay evvel ayni firmada calismaya basladik ben ilkokul mezunu oldugunu ogrendikten sinra bilerek baslattim yanimda. Benim ilk tanistiginizda diplama kime soruyorsunuz demek istemistim. Bu kadar sacma yorumlar ve hakaret vari seykeri okuuunca inanin buraya yazdigima pisman oldum. Belki yillardir evlisiniz belki de degil ama unutmayin benim basima gelen sey bir gun sizin veya bir yakininizin basinada gelebilir. Bu kadar acimasiz olmayin lutfen
Canım peki bazı arkadaşlar sırf para için size yaklaştığını düşünmüşlerdi, sen neler düşünüyorsun?

yok canım 83 doğumluyum ve görüldüğü gibi safım biraz :KK9:

40 lı yaşlarda sanan ilk sen değilsin merak etme :)

...............

konu sahibi eşinin mezuniyet konusu kafalarda soru işareti oluşturdu.bu günlerde de çok sahte konu sahte üye olayı olunca hepimiz şüphelendik.o yüzden tepki göstermene gerek yok.

Ne güzel renk katın :KK53:

X