9 gunluk evliyken esim tarafindan terk edildim...gunlerdir camin onunde bekliyorum.

öncelikle erkekler para yönden cok gururludur ve kadınının parasını yemek erkegin gururunu kırar üstelik siz birde annesinin cocogun elinden
oyuncagını alması gibi hareket etmşsiniz ki zaten ailesinde doldurulan bir bombanın pimini cekmişsiniz. Ama şunu diyim seni gercekden seven
biri boyle yokolup gitmezdi bu yuzden sizin yerinizde olsam tum arkadaş ve iş yerim o hakkında uyarır ve gıyabında dava acardım.
Bu arada face felan uzerinden de arkadaşlarınızdan borc felan isteyebilir böyleleride cıkıyor

her erkek gururlu olmuyor valla .... gayette yiyici erkeklerde mevcutt...

Eşiniz tarafından şiddet görmüş ve tepki vermişsiniz ve buna pişmansınız öylemi?Ne yapacaktınız boğazınızı sıksın,tekme ,tokat girişsin gıkınızı çıkarmıyacaktınız dimi?
Bu kadarmı kendinize olan saygınızı yitirdiniz?Bu hayatı eşiniz için mi yaşıyorsunuz?Onsuz olamazmısınız?O adamın sizi sevdiğine inanıyormusunuz yoksa kendinizimi kandıyorsunuz?(Ben yumruk atmayıp,evi terketmeseydim biricik kocacım evden gitmezdi diyerek)Daha ne kadar kendinizi ezdireceksiniz çok merak ettim,ayrıca eşiniz şuan eve dönse size dayak atsa sesiniz hiç mi hiç çıkmaz kendinizi savunmazsınız..çünkü eşiniz evi terkeder korkusuyla...
Bence hayatınıza bir yön verin size değer vermeyen,sizi kullanan bir adamı cam önünde beklemek yerine...

bende yeni farkettim aslinda kadincagiz "ben nasil kocama el kaldirdim,aman ben bunlari nasil yaptim" derdinde.
adami sorgulamak yerine hala kendini sorgulamakta.nasil sevmisse kocasini, adam komalik edene kadar dovse de sucu kendinde arayacak herhalde.

Olaylar çok karmaşık ya siz net anlatamıyorsunuz yada anlatmadığınız şeyler var.
Siz patron eşiniz yanınızda çalışan işci,
Siz üniversite mezunu o ilkokul ama üniversitede de bir kızı hamile bırakıyor
Hacılar hocalar tarikatlar
O boğazınızı sıkıyor ama yumruğuda yiyor
Offf anlam veremedim.

Sebep esimin 10 sene once universitede okurken yasadigi bir iliskide kisinin hamile kalmasi sonunda evlenmis ve cocuk doguncada bosanmislar.

hani ünide okurken yaşadığı ilişki demişsin adam ilkokul mezunu çıktı bak çok çelişki oldu şimdi

kız ünide dememişsin eşim ünideyken demişsin.

inanmadık.

herşeyi anladım da bence her iki taraf da hatalı nasıl 1 aydır camiinin önünden hiç kalkmadan kocanı bekliyorsun o kısmı anlamadım?

neden camii önü? 1 aydır aramayan sormayan adamdan zaten hayır gelmez.bence seni gözden çıkarmış çoktan.adına daha fazla borç yapmadan engel ol bu adama.

KADESAAAAA :KK52:
Gülmekten altıma edicem şimdi :KK60:
Oğluş da uyuyor sesime uyanmasa bari :18:
Kadesa bi git ya puhaha :KK53:

Bahsettugim para o gun benim yatan maasimdi yani onun parasi degildi. Kavga sebebimiz ise durup dururken boynumu sikmasi ve ben mudurmus musteriymis dinlemem diye bogazimi sikmasi ile basladi. Alkolluydu bende sanirim kendime yediremedim. Ben universite mezunuyum o ise ilkokul mexunu benim yanimda calisiyordu sanirim o gun cok ezildi yanimda. Bosanmak icin dava acip acmamakta kararsizim cunku nerde oldugu belli degil ve 1 yil dolmadan anlasmali dava acamiyormusum. O gece bana ne oldu hic bilmiyorum.

Van minut :KK14:
Bu adam ilkokul mezunu mu ünversite mezunu mu arkadaş ?:KK14:
Bir yamukluk var bu işte hadi hayırlısı.:KK51:

yaşadıklarınızdan 1 türk filmi 2 kitap çıkar.
bile bile lades demişsiniz böyle evliliğin sonu böyle oluyor maalesef,adam resmen sizi kullanıyor üstünüze borç filan.

konu sahibi konu da iki falso var;

1- benim camii olayı

2-senin eşinin mezuniyet olayı.

ben camiiye açıklık getirdim (malum yaş 29,yaşlandım artık :KK53:)

sen de şu mezuniyete açıklık getsen iyi olur.ona göre yorum yapalım.

Bir belaya dustum. Aileme karsi cok mahcup durumdayim. Ailem hep karsi cikti sizlerin soylediklerinin benzerini soylediler. Dinlemedim. Seviyorum dedim. Benim yanimda calismaya yeni basladi. Daha once baska bir firmada calisiyordu. Bana velayet olayini esin degil annesi ve kardesi soyledi. Oglumuzun yakasindan dus bizi torunumdan ayiramazsin vs gibi sacma sapan seyler yaptilar. Hatta annesi esim benimle birlikte istanbul disina calismaya geldiginde annesi kurana el basip yemin etti bir daha asla tanimam diye...cok cektirdiler bende salak gibi aylarca eziyetlerini cekip bekledim ve hala ona olan sevgimde 1 gr azalma olmuyor nedir bu nasil nefret edicem bu adamdan

Merhaba, Rabbimin rahmeti ve dualari sizinle olsun

Esimle evlenmeden once cok buyuk zorluklar ve sıkıntilari astik. Ailesi beni hic bir zaman sevmedi ayirmak icin ellerinden gelen herseyi yaptilar. Sebep esimin 10 sene once universitede okurken yasadigi bir iliskide kisinin hamile kalmasi sonunda evlenmis ve cocuk doguncada bosanmislar. Kizi bebekken babaneye geliyor ve o buyutuyor. Kayinvalidemin hic kizi olmamis 3 tane oglu var. Kiz cocuk hevesiini torunu ile tadiyorve o zaman esimin 12 yasinda olan erkek kardeside oz kardesi gibi seviyor birlikte buyuyorlar. Aile yillarca esimin tekrar evlenmesine musaade etmiyor hep karsi cikiyor.izin vermemelerinin nedeni ise kizinin annesinin esimin evlenmesi durumunda cocugun velayeti onda oldugu icin kizini kayinvalidemlerden almakla tehdit etmesi.Ben ilk tanistigimizda bunlari bilmiyordum zamanla ogrendim. Ve bizim iliskimiz ilerledikce annesi ve kardesinin cok agir tehditlerine hakaretlerine maruz kaldim. Bizi ayirmak icin herseyi yaptilar. Oysa ben esimi o kadar cok seviyorum ki borclarini bile calisip odedim yeri geldi
bankaya borcundan dolayi cezaevine girdi 1 gun yatti borcunu etraftan borc alip odeyip cikardim.sonunda ailesinin baskilarina dayanamayip istanbuldan ayrilip 700 km uzaga calismak icin gittik. Biz ordaykende ailesinin baskilari devam ediyordu. En sonunda ailesine rest cekti ve biz araligin sonunda nikah kiydik. Nikahtan 9 gun sonra hersey usulune uygun olsun nisan olsun isteme olsun diyip istanbula gelicekken durduk yere cok buyuk bir tartisma yasadik.ben hayatta hakaret etmezken esime cok agir hakaretler ettim yumruk attim cebinden tum parasini arabanin anahtarini telefonunu alip gece 2.30 da istanbula gelmek uzere yola ciktim. Beni durdurmak icin hicbirsey yapmadi arkamdan oda cikiyor sonra ben ne yaptigimi fark edip 15 dk sonra geri dondugumde onun gittigini fark ettim ve 1 aydir ortada yok cok buyuk aci cekiyorum o gece nasil oyle davrandim bilemiyorum buyulenmis gibiydim ben degil baskasi benim yerime hareket ediyordu ve icimden bir ses devamli esime vurnami aci cektirmemi fisildiyordu ve kontrol disi yaptim herseyi..Hickimse nerde oldugunu soylemiyor. Ailesi arkadaslari gizliyor. Sabahlara kadar dualar ettim. Gozumden kan akiyor artik. Asiri derecede alkol kullaniyor ve sigara iciyor.Yetmezmis gibi firmamizin calistigi firmalardan benim adimi kullanarak para toplamaya calisuyormus. Ancak ona ulasabilecegim hic bir numara yok. 1 aydir camin onunden hic kslkmadan gelip beni alacagi gunu bekliyorum. Kocami cok seviyorum.

Dun gece ruyamda kocamin geri geldigini gordum beni almaya gelmisti. Geceydi bir barin onunde onun cikmasini bekliyordum. Beyaz bir arabam varmis. Ayni arabanin baska bir sahibi daha varmis 3 bayanda arabaya biniyorlar. Esim onde sag koltukta oturuyor. O tanimadigim kadinlardan biri sofor koltuguna geciyor bende arka koltukta oturuyorum sonra birden aracin benim oldugunu hatirliyorum ve o kadini indirip esimin yanina ben geciyorum ancak uzerimde dizlerimde biten bir kot sort giymisim ve sag bacagimda kaval kemigimin uzerinde kagit para yuklugunde bi yara goruyorum yara yayilmis bacagima ancak ustu irin akitiyor kan hic yoktu. Arabayi surmeye basliyorum ama bacaklarimi hareket ettirmekte zorlaniyordum. Sonra uyandim. Gene ayni camin onunde esimin gelip beni almasini bekliyorum ama ne aradi nede geldi icimin acisi o kadar fazla ki nefes bile alamiyorum artik onun icin yaptigim onca seye karsilik 1 aydir ne aeadi ne ortaya cikti nede ona ulasabilecegim bir numara var.Ailesine beddua etmekten baska hicbir sey yapamiyorum canim yaniyor gozlerimde kan birikti artik...

bu adamdan sana hayır gelmez,en iyisi sen bekleme ve boşanma davası aç...biran önce kurtul bu aileden...

kimse vazgeçlilmez değildir arkadaşım bence sende kendine gel ve silkelen herşeyden önemlisi zaten ailelerin karşı çıktığı durumlarda eninde sonunda hep problem oluyor ya evlilik bitiyor yada huzur kalmıyor.. Birde arada eğitim farkı var nerden buldun alla sen bu adamı bence boşver bir an önce kurtulmaya bak zararın neresinden dönersen kar kardır.. Ayrıca herkeside uyar adam çete olmuş senin adına para topluyorr sende onun için üzülüyorsun bu mudur adalett???

canım her insan gelir gecer, aşk dedigin şey iki ucu şey li deynekdir. Sen şu an iki ucunuda tutmuşsun eller yapış yapış ve ellerini temizlemek icin bez
arıyorsun. Öncelikle cok guvenecegin bir insan, arkadaş yada yakının yardımını alman lazım. Bende gencligimde cok aşık oldum. Ama aşk öyle birsey ki
kötülüğü asla görmüyor, gördüğünde ise iş işden geciyor, atı alan üsküdarı geciyor. En kısa zamanda bi avukat bul ve bu adamıda unut, unutmak zaman
alır ama olur hic merak etme, varsay seni aldattı.

gelecek olan kıvırma aman şey yani cevap şu
eşim ilkokul mezunu üni. öğrencisi bir kızla b,rlikte olmuş..
caminin! önünde boşa bekliyosun hayatına devam et o adamıda boşa gitsin

aynen katılıyorummmm öyle tiplerde ne yazikki mevcut.. zaten karsının parasını yiyenden hayır mı gelir ki..
gelmez tabi ... ama var yani öyle erkekler .... erkeklerin artık bu tür konularda eskisi gibi gururlu olduğunu düşünmüyorum

Bir belaya dustum. Aileme karsi cok mahcup durumdayim. Ailem hep karsi cikti sizlerin soylediklerinin benzerini soylediler. Dinlemedim. Seviyorum dedim. Benim yanimda calismaya yeni basladi. Daha once baska bir firmada calisiyordu. Bana velayet olayini esin degil annesi ve kardesi soyledi. Oglumuzun yakasindan dus bizi torunumdan ayiramazsin vs gibi sacma sapan seyler yaptilar. Hatta annesi esim benimle birlikte istanbul disina calismaya geldiginde annesi kurana el basip yemin etti bir daha asla tanimam diye...cok cektirdiler bende salak gibi aylarca eziyetlerini cekip bekledim ve hala ona olan sevgimde 1 gr azalma olmuyor nedir bu nasil nefret edicem bu adamdan

Tamam buraları anladık :KK14:
Bu adam ne mezunu ?
İlkokul mezunu diyorsun.Ünideyken bir kızı hamile bırakmış diyorsun.
Bu ne perhiz arkadaş ?

X