9 gunluk evliyken esim tarafindan terk edildim...gunlerdir camin onunde bekliyorum.

borç harç içinde yüzen bi adam çalıştığı yerde müdür ayarlamış kendine borçlarınıda kapattırmış, kadının maaşıda bunun cebinde, ama o gece konu sahibinin dediği gibi kötü bişey değil iyi bişey olmuşki parasınıda almış gitmiş, adam baktıki kadının gözü açıldı arazi oldu, giderayakta şirket adını kullanıyım ne kadar koparsam kar dedi
hala seviyorum diyo yaa

böyle adamları insan yerine koyum neden evlenirler diye düşünüyorum büyük konuşmak gibi olmasın ama

herşeyi anladım da bence her iki taraf da hatalı nasıl 1 aydır camiinin önünden hiç kalkmadan kocanı bekliyorsun o kısmı anlamadım?

neden camii önü? 1 aydır aramayan sormayan adamdan zaten hayır gelmez.bence seni gözden çıkarmış çoktan.adına daha fazla borç yapmadan engel ol bu adama.

kız Allah senin iyiliğini versin :KK70: ağzımda yara var güldürdün beni acıdı heeee
camın önü o camın, pencereeee :KK70:

Bahsettugim para o gun benim yatan maasimdi yani onun parasi degildi. Kavga sebebimiz ise durup dururken boynumu sikmasi ve ben mudurmus musteriymis dinlemem diye bogazimi sikmasi ile basladi. Alkolluydu bende sanirim kendime yediremedim. Ben universite mezunuyum o ise ilkokul mexunu benim yanimda calisiyordu sanirim o gun cok ezildi yanimda. Bosanmak icin dava acip acmamakta kararsizim cunku nerde oldugu belli degil ve 1 yil dolmadan anlasmali dava acamiyormusum. O gece bana ne oldu hic bilmiyorum.

ünide okurken kızı hamile bırakmamışmıydı

Kadinin gozu acilmamis ki daha
baksana hala cam onlerinde kocasini bekliyor

( kadesa oldurdun beni cami mi :)

Adam alkolik sorumsuz borcunu odemekten aciz,
adam edip ortaya salmissin
o seni adamdan saymamis bile
hala kocam diye agliyorsun

vallahi konu sahibi zoruna gitmesin de sizin gibi kadinlar yuzunden uc kurus etmeyecek adamlar basimiza adam kesiliyor

bosan arkadasim ya
mudursun ama bir ezikle , sana deger vermeyenle birliktesin
sevgi her sey demek degil
yemisim boyle sevgiyi

hadi geri dondu diyelim,
sizi kucaginizda cocukla iflas ettirip, borc harc icinde birakinca mi akliniz basiniza gelecek anlamiyorum ki...

Merhaba, Rabbimin rahmeti ve dualari sizinle olsun

Esimle evlenmeden once cok buyuk zorluklar ve sıkıntilari astik. Ailesi beni hic bir zaman sevmedi ayirmak icin ellerinden gelen herseyi yaptilar. Sebep esimin 10 sene once universitede okurken yasadigi bir iliskide kisinin hamile kalmasi sonunda evlenmis ve cocuk doguncada bosanmislar. Kizi bebekken babaneye geliyor ve o buyutuyor. Kayinvalidemin hic kizi olmamis 3 tane oglu var. Kiz cocuk hevesiini torunu ile tadiyorve o zaman esimin 12 yasinda olan erkek kardeside oz kardesi gibi seviyor birlikte buyuyorlar. Aile yillarca esimin tekrar evlenmesine musaade etmiyor hep karsi cikiyor.izin vermemelerinin nedeni ise kizinin annesinin esimin evlenmesi durumunda cocugun velayeti onda oldugu icin kizini kayinvalidemlerden almakla tehdit etmesi.Ben ilk tanistigimizda bunlari bilmiyordum zamanla ogrendim. Ve bizim iliskimiz ilerledikce annesi ve kardesinin cok agir tehditlerine hakaretlerine maruz kaldim. Bizi ayirmak icin herseyi yaptilar. Oysa ben esimi o kadar cok seviyorum ki borclarini bile calisip odedim yeri geldi
bankaya borcundan dolayi cezaevine girdi 1 gun yatti borcunu etraftan borc alip odeyip cikardim.sonunda ailesinin baskilarina dayanamayip istanbuldan ayrilip 700 km uzaga calismak icin gittik. Biz ordaykende ailesinin baskilari devam ediyordu. En sonunda ailesine rest cekti ve biz araligin sonunda nikah kiydik. Nikahtan 9 gun sonra hersey usulune uygun olsun nisan olsun isteme olsun diyip istanbula gelicekken durduk yere cok buyuk bir tartisma yasadik.ben hayatta hakaret etmezken esime cok agir hakaretler ettim yumruk attim cebinden tum parasini arabanin anahtarini telefonunu alip gece 2.30 da istanbula gelmek uzere yola ciktim. Beni durdurmak icin hicbirsey yapmadi arkamdan oda cikiyor sonra ben ne yaptigimi fark edip 15 dk sonra geri dondugumde onun gittigini fark ettim ve 1 aydir ortada yok cok buyuk aci cekiyorum o gece nasil oyle davrandim bilemiyorum buyulenmis gibiydim ben degil baskasi benim yerime hareket ediyordu ve icimden bir ses devamli esime vurnami aci cektirmemi fisildiyordu ve kontrol disi yaptim herseyi..Hickimse nerde oldugunu soylemiyor. Ailesi arkadaslari gizliyor. Sabahlara kadar dualar ettim. Gozumden kan akiyor artik. Asiri derecede alkol kullaniyor ve sigara iciyor.Yetmezmis gibi firmamizin calistigi firmalardan benim adimi kullanarak para toplamaya calisuyormus. Ancak ona ulasabilecegim hic bir numara yok. 1 aydir camin onunden hic kslkmadan gelip beni alacagi gunu bekliyorum. Kocami cok seviyorum.

Dun gece ruyamda kocamin geri geldigini gordum beni almaya gelmisti. Geceydi bir barin onunde onun cikmasini bekliyordum. Beyaz bir arabam varmis. Ayni arabanin baska bir sahibi daha varmis 3 bayanda arabaya biniyorlar. Esim onde sag koltukta oturuyor. O tanimadigim kadinlardan biri sofor koltuguna geciyor bende arka koltukta oturuyorum sonra birden aracin benim oldugunu hatirliyorum ve o kadini indirip esimin yanina ben geciyorum ancak uzerimde dizlerimde biten bir kot sort giymisim ve sag bacagimda kaval kemigimin uzerinde kagit para yuklugunde bi yara goruyorum yara yayilmis bacagima ancak ustu irin akitiyor kan hic yoktu. Arabayi surmeye basliyorum ama bacaklarimi hareket ettirmekte zorlaniyordum. Sonra uyandim. Gene ayni camin onunde esimin gelip beni almasini bekliyorum ama ne aradi nede geldi icimin acisi o kadar fazla ki nefes bile alamiyorum artik onun icin yaptigim onca seye karsilik 1 aydir ne aeadi ne ortaya cikti nede ona ulasabilecegim bir numara var.Ailesine beddua etmekten baska hicbir sey yapamiyorum canim yaniyor gozlerimde kan birikti artik...
hem ilkokul mezunu dıosun hemde 10 sene önce üniversite okurken kızı hamıle bıraktı diosun, ne iş????

Kadiş :KK9::KK9::KK9::KK9::KK1::KK1::KK1::KK52::KK52::KK52: gülmekten ağlayacağım garanti.
Allah iyiliğini versin, cami değil o, cam :KK52::KK52::KK52::KK52:

Camın önünde... :KK52::KK52::KK52:

Konu sahibi, lütfen affet beni ama arkadaşımın yorumu koparttı :26::26::26:.

vallaha mı :KK60:

ama ben hala camii olarak okuyorum,yaşladım zannımca

ben de diyorum camii ne alaka,deminden beri onu anlamaya çalışyorum yorum yapabilmek için.

Eşiniz tarafından şiddet görmüş ve tepki vermişsiniz ve buna pişmansınız öylemi?Ne yapacaktınız boğazınızı sıksın,tekme ,tokat girişsin gıkınızı çıkarmıyacaktınız dimi?
Bu kadarmı kendinize olan saygınızı yitirdiniz?Bu hayatı eşiniz için mi yaşıyorsunuz?Onsuz olamazmısınız?O adamın sizi sevdiğine inanıyormusunuz yoksa kendinizimi kandıyorsunuz?(Ben yumruk atmayıp,evi terketmeseydim biricik kocacım evden gitmezdi diyerek)Daha ne kadar kendinizi ezdireceksiniz çok merak ettim,ayrıca eşiniz şuan eve dönse size dayak atsa sesiniz hiç mi hiç çıkmaz kendinizi savunmazsınız..çünkü eşiniz evi terkeder korkusuyla...
Bence hayatınıza bir yön verin size değer vermeyen,sizi kullanan bir adamı cam önünde beklemek yerine...

Son düzenleme:
Kalbinle değil mantığınla düşün bu süreçte...
Kalp olur olmadık şeyleri diler de aklın süzgeci var en azından...

Seni mi sevdi bu adam yoksa kimliğini mi? Bunu düşününce ve
gerçekle yüzleşince eminim sevgiden başka şeyler hissedeceksin.

peki bunu doğru anlamış mıyım? hem ünvt.de okurken bir kızı hamile bırakıp hem de nasıl ilkokul mezunu oluyor aynı adam?

mantık hatası var bu işte sanki.

resmen kocanı darp edip üstüne birde gasp etmişsin adam şoka girmiştir

ve hiç bulaşmadan ayrılayım demiştir

resmen kayınvalideni haklı çıkartmışsın kocama yumruk attım tüm parasını telefonunu araba anahtarını alıp çıktım demişsin sen ne yaptın?

aynen oyle :nazar:.....

eşin seni terk etmemiş ki
sen onu terk etmişsin
he bu durumu değiştirmez ama eşin sadece "gidiyorum" diyene ses çıkarmamış,o kadar...
Herşey olacağına varır
Yıllanmış evlilikte,hatta karnında bi çocukla da bunları yaşayabilirdin
Eski çocuğuna sahip çıkmayan adam senin çocuğuna da sahip çıkmayabilirdi...
belki de iyi yapmışsındır terketmekle
"bi güç ona vurmamı söyledi sanki,kendimde değildim" demişsin,belki de "Allah'ım hakkımda hayırlısını eyle" dualarının vücut bulmuş halidir o andaki halin^^
Her şerde bir hayır vardır,nolur üzülme..

herşeyi anladım da bence her iki taraf da hatalı nasıl 1 aydır camiinin önünden hiç kalkmadan kocanı bekliyorsun o kısmı anlamadım?

neden camii önü? 1 aydır aramayan sormayan adamdan zaten hayır gelmez.bence seni gözden çıkarmış çoktan.adına daha fazla borç yapmadan engel ol bu adama.

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: kadesaaaaaaaa :KK30:

öncelikle erkekler para yönden cok gururludur ve kadınının parasını yemek erkegin gururunu kırar üstelik siz birde annesinin cocogun elinden
oyuncagını alması gibi hareket etmşsiniz ki zaten ailesinde doldurulan bir bombanın pimini cekmişsiniz. Ama şunu diyim seni gercekden seven
biri boyle yokolup gitmezdi bu yuzden sizin yerinizde olsam tum arkadaş ve iş yerim o hakkında uyarır ve gıyabında dava acardım.
Bu arada face felan uzerinden de arkadaşlarınızdan borc felan isteyebilir böyleleride cıkıyor

o değilde nasıl yumruğu attın ayol .. kocaman adama .. ben buraya takıldım ...

X