- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
Bir belaya dustum. Aileme karsi cok mahcup durumdayim. Ailem hep karsi cikti sizlerin soylediklerinin benzerini soylediler. Dinlemedim. Seviyorum dedim. Benim yanimda calismaya yeni basladi. Daha once baska bir firmada calisiyordu. Bana velayet olayini esin degil annesi ve kardesi soyledi. Oglumuzun yakasindan dus bizi torunumdan ayiramazsin vs gibi sacma sapan seyler yaptilar. Hatta annesi esim benimle birlikte istanbul disina calismaya geldiginde annesi kurana el basip yemin etti bir daha asla tanimam diye...cok cektirdiler bende salak gibi aylarca eziyetlerini cekip bekledim ve hala ona olan sevgimde 1 gr azalma olmuyor nedir bu nasil nefret edicem bu adamdan
Bu yaşadıklarınıza rağmen nefet etmediyseniz edeceğinizi pek sanmıyorum,bunun sevgi olduğunu sanmıyorum sadece saplantılı bir ilişki.(bu da normal olmayan bir durumum)Siz böyle cam önünde bekleyerek ailenizide kaybedeceksiniz farkında değilsiniz.Siz ezik,boynu bükük durursanız daha da ezerler bu çok normal..Ne kadar da seviyorum deseniz de psikolojik destek alıp,boşanmalısınız.