9 gunluk evliyken esim tarafindan terk edildim...gunlerdir camin onunde bekliyorum.

Bir belaya dustum. Aileme karsi cok mahcup durumdayim. Ailem hep karsi cikti sizlerin soylediklerinin benzerini soylediler. Dinlemedim. Seviyorum dedim. Benim yanimda calismaya yeni basladi. Daha once baska bir firmada calisiyordu. Bana velayet olayini esin degil annesi ve kardesi soyledi. Oglumuzun yakasindan dus bizi torunumdan ayiramazsin vs gibi sacma sapan seyler yaptilar. Hatta annesi esim benimle birlikte istanbul disina calismaya geldiginde annesi kurana el basip yemin etti bir daha asla tanimam diye...cok cektirdiler bende salak gibi aylarca eziyetlerini cekip bekledim ve hala ona olan sevgimde 1 gr azalma olmuyor nedir bu nasil nefret edicem bu adamdan

Bu yaşadıklarınıza rağmen nefet etmediyseniz edeceğinizi pek sanmıyorum,bunun sevgi olduğunu sanmıyorum sadece saplantılı bir ilişki.(bu da normal olmayan bir durumum)Siz böyle cam önünde bekleyerek ailenizide kaybedeceksiniz farkında değilsiniz.Siz ezik,boynu bükük durursanız daha da ezerler bu çok normal..Ne kadar da seviyorum deseniz de psikolojik destek alıp,boşanmalısınız.

Allah allah 1 aydır yok ve hala bekliyorsun.

BEn büyüyü inamamk istemem ama yapabilirler.

Kesinn kesiinnnnn annesinin yanında i fişfiklediler kocanı , verdiler gazı o sana yakında boşanmak davası açar bence ilk sen aç.

Herekzin karşı çıktıgı evlilik zaten çok oluyor.

Zaten dediğin kadarıyla ayyaşın tekiymiş. Sallah senin gibi güzel yürekli kadına ne güzel hayat sunulur. Boşan git babanın evine çalış.

Biliyorum demesi kolay çok acı çekiyorsun şuan ama 1 aydır sonuçta 1 hafta değil ki o bile çok..

Kararını vermelisin.

şu camn önünde hiç kalkmadan bekleme cümlesini de sanırım konuya his katmak için yazdın. sanırsın kocası kore savaşına gitmiş ezo gelin camda kocasnı bekliyor konu gerçekten dökülüyor arkadaşların dediği gibi

siz cebindeki tüm parayı, araba anahtarını ve telefonu alıp 15 dk gidiyorsunuz, geri geldiğinizde adam kaybolmuş oluyor? e bu adamın sizinkinden hariç hiç parası yoksa, arabada sizdeyse, nasıl kaçtı gitti?

eşin seni terk etmemiş ki
sen onu terk etmişsin
he bu durumu değiştirmez ama eşin sadece "gidiyorum" diyene ses çıkarmamış,o kadar...
Herşey olacağına varır
Yıllanmış evlilikte,hatta karnında bi çocukla da bunları yaşayabilirdin
Eski çocuğuna sahip çıkmayan adam senin çocuğuna da sahip çıkmayabilirdi...
belki de iyi yapmışsındır terketmekle
"bi güç ona vurmamı söyledi sanki,kendimde değildim" demişsin,belki de "Allah'ım hakkımda hayırlısını eyle" dualarının vücut bulmuş halidir o andaki halin^^
Her şerde bir hayır vardır,nolur üzülme..
Dogru soyluyorsunuz cok tesekkur ederim

şu camn önünde hiç kalkmadan bekleme cümlesini de sanırım konuya his katmak için yazdın. sanırsın kocası kore savaşına gitmiş ezo gelin camda kocasnı bekliyor konu gerçekten dökülüyor arkadaşların dediği gibi

veeee derkeeeeen acıktığını hisseder cam kenarına ara verip
hemen bir çorba kaynatayım der.
anaaaaa al sana ezogelin çorbası

hayır bazılarımız camii olarak algıladı onu ayıp yani :KK14:

düşünmekten beynim iflas decekti valla ne camiisi diye

konu sahbi ünv.teye giden ilkokul mezunu olan eşinmiş canım,bak öyle yazmışsın.

yine de gerçekmiş gibi düşünüp şunu diyorum; bu adamdan sana ne kasaba olur ne köy artık.geçmişler olsun.

Son düzenleme:
DEMİNDE SÖYLEDİM ŞİMDİDE SÖYLÜYORUM

kimse vazgeçlilmez değildir arkadaşım bence sende kendine gel ve silkelen herşeyden önemlisi zaten ailelerin karşı çıktığı durumlarda eninde sonunda hep problem oluyor ya evlilik bitiyor yada huzur kalmıyor.. Birde arada eğitim farkı var nerden buldun alla sen bu adamı bence boşver bir an önce kurtulmaya bak zararın neresinden dönersen kar kardır.. Ayrıca herkeside uyar adam çete olmuş senin adına para topluyorr sende onun için üzülüyorsun bu mudur adalett???

hayır bazılarımız camii olarak algıladı onu ayıp yani :KK14:

düşünmekten beynim iflas decekti valla ne camiisi diye

konu sahbi ünv.teye giden ilkokul mezunu olan eşinmiş canım,bak öyle yazmışsın.

camiinin önünde beklese daha iyi olurdu hiç değilse bekçi diye maaş bağlarlardı böyle cam kenarında bir faydası yok

konu sahibi konu da iki falso var;

1- benim camii olayı

2-senin eşinin mezuniyet olayı.

ben camiiye açıklık getirdim (malum yaş 29,yaşlandım artık :KK53:)

sen de şu mezuniyete açıklık getsen iyi olur.ona göre yorum yapalım.

kadesa :KK70: Allah iyiliğini versin.. işyerindeyim.. gülmeyim diye kendimi tutmaktan anam ağladı :)))))

Hehheeehheee nasılda bildim ama:KK51:

bravo kityycim sana.. çelişki kaynıyo zaten.. :))

Bir de güya kadın başkasıyla evlenirsen çocuğu alırım sizden demiş...
Daha sağlam bahane bulamamışlar :KK14:
Seni sevmiyorum istemiyorum diyememiş de...

Yine ayni hata.
Yine konusamama, yine fevrilik ve sonunda " öfkeyle kalkan, zararla oturur" sözünün tecellisi.

Esinize hakaret edip, yumruk atip, arabaya binip cekip giderken ne zannediyordunuz? "Köpekler gibi pisman olacak, gelecek, yalvaracak ve hersey tatliya baglanacak evimize dönecegiz" buydu degil mi düsünceniz?

Hani bir söz vardirya " ne edersen kendine, edersin kendi kendine"
Insana en büyük zarari kendisi verirmis. Sizde yaptiginiz fevriligin bedeli olarak umarim esinizi kaybetmezsiniz.

sen adamı hem darp et,üstüne bide gasp et,sonra camın önünde tavus kuşu gibi bekle,yat kalk dua ette seni polise vermemiş.

bunu sen deilde,kocan yapmış olsaydı oho oh kıyametleri koparırdık burda.darp raporu al,hemen boşa,totosundan donunu bile al derdik valla.

bekleme arkadaşım o kocayı,gözlerin bozulur benden uyarması...

(konunuz ne kadar doğru orası muamma:44:)

evlilik kararı alırken nesi cazip geldi bu adamın sana hiç bilemedim?
ve emın ol cok merak ettım...

borç içki evlilik öncesi bir çocuk...

bu kadar kör olursan adam böyle aniden gittiğinde gözlerini aydınlatıverıyorlar...
senin zamanında gormedıklerını cok acı bır sekılde gozune sokuyorlar...

hala kendını suclamaktasın...
adamın zaten gıdesı varmış..
bu olay olmasa ılerde baska sey olacaktı...
hanı 9 gunde noldu aşkınada 1 aydır yok...
kendını kandırma ...
aç davanı adamın nerde oldugu onemlı degıl...

bak o 700 km kaçtıgı anası su an yerını bılıyor sen bılmıyorsun..
böyle ortada bırakırlar ... böyle canını lime lime yakarlar...

allah korusun böyle insanlardan hepimizi

valla canım esının gıdesı varmıs gıtmıs yanı..ne sacmalık bu yaa..ala ala bı yumruk attın dıe arabasını alıp gıttın dıe o kızgınlıkla ev mı terkedilir..hadi kızgınlıkla evi terketti 1 aydır aramadan sormadan eve gelmeden olurmu hiçç...
boşan demem kimseye kolay kolay bende cok cektım ama senınkı cok farklı bır olaymış yaa..
ailesi istemez oncekı evlılığınden bır cocuğu var,içki içer,borcuna sadık değil bilmem ne bi dünya sorun var bi tane değil ki üstüne bide çekmiş gitmiş...
senin önünü açmış tatlım o aklını kullan gözünü açç

Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim. Ben suanda bir cogunuz gibi bilgisayar basindan yazmiyorum. Forumu telefonumdan girip actim. O yuzden yazdigim mrtinlerdeki yanlisliklari tam olarak fark edemedim. Camin onunde oturuyor olmam his katmak veya ezogelinlikle alakasi yok. Evet gercekten hic kalkmadan camin onunde bekledim. Universite konusuna gelince esim universitede kanyin islrtiyorkrn kiz unide okuyormus. Bana anlatilan bu belki olayin ic yuzu daha farklidir ben bu konulari cok sonra ogrenip vakif oldum neredeyse 6 ay once ogrendim ailesi bu sure icerisinde elinden geleni yapmis. Burada konu cam onunde oturmak vrya unide hamile birakmak degil kimsenin basina boyle bir sey gelmedini istemrm ancak dalga gecer gibi konu dokuluor yok fake falan yazmanizda hos degil. Ben 1 aydir isime bile gidemiyorum. Uzaktan atip tutmak elbette kolay ben bir derdim var diyrrek sizlerle paylasip akil almak istedimama bazilarinizin acimasizca yaptigi rlestiriler acikcasi uzdu asla ayril bosan parani yemis gibi yorumlariniza sozum yok ancak fake dojuluor camii vs gibi yorumlariniz pek kabul edilebilir degil. Ben ilkokul mezunu oldugunu bile temmuz ayinds ogrebdim soylermisiniz hanginiz size uni mezunuyum veya lise mezunuyum diyen kisinin diplomasini istersiniz ben sevdikten sonra gozum bunlari bike gormedi. Hatslarin farkinda oldugum halde benim icin gecti lsnrt olasi bir adami sevdim. Ve o lanet olasi adam yuzunden 1 aydir ne isine gidiyorum nede bormal bir ruh halim kaldi sizden ricam basinuza boyle bir seyin geldigini dusunerek yorum yapmanizdir.

X