Bir belaya dustum. Aileme karsi cok mahcup durumdayim. Ailem hep karsi cikti sizlerin soylediklerinin benzerini soylediler. Dinlemedim. Seviyorum dedim. Benim yanimda calismaya yeni basladi. Daha once baska bir firmada calisiyordu. Bana velayet olayini esin degil annesi ve kardesi soyledi. Oglumuzun yakasindan dus bizi torunumdan ayiramazsin vs gibi sacma sapan seyler yaptilar. Hatta annesi esim benimle birlikte istanbul disina calismaya geldiginde annesi kurana el basip yemin etti bir daha asla tanimam diye...cok cektirdiler bende salak gibi aylarca eziyetlerini cekip bekledim ve hala ona olan sevgimde 1 gr azalma olmuyor nedir bu nasil nefret edicem bu adamdan
ünide okurken kızı hamile bırakmamışmıydı
Unide okuyan eski esi
10sene once universitede okurken .....
Dogru soyluyorsunuz cok tesekkur ederimeşin seni terk etmemiş ki
sen onu terk etmişsin
he bu durumu değiştirmez ama eşin sadece "gidiyorum" diyene ses çıkarmamış,o kadar...
Herşey olacağına varır
Yıllanmış evlilikte,hatta karnında bi çocukla da bunları yaşayabilirdin
Eski çocuğuna sahip çıkmayan adam senin çocuğuna da sahip çıkmayabilirdi...
belki de iyi yapmışsındır terketmekle
"bi güç ona vurmamı söyledi sanki,kendimde değildim" demişsin,belki de "Allah'ım hakkımda hayırlısını eyle" dualarının vücut bulmuş halidir o andaki halin^^
Her şerde bir hayır vardır,nolur üzülme..
şu camn önünde hiç kalkmadan bekleme cümlesini de sanırım konuya his katmak için yazdın. sanırsın kocası kore savaşına gitmiş ezo gelin camda kocasnı bekliyor konu gerçekten dökülüyor arkadaşların dediği gibi
şu camn önünde hiç kalkmadan bekleme cümlesini de sanırım konuya his katmak için yazdın. sanırsın kocası kore savaşına gitmiş ezo gelin camda kocasnı bekliyor konu gerçekten dökülüyor arkadaşların dediği gibi
hayır bazılarımız camii olarak algıladı onu ayıp yani
düşünmekten beynim iflas decekti valla ne camiisi diye
konu sahbi ünv.teye giden ilkokul mezunu olan eşinmiş canım,bak öyle yazmışsın.
konu sahibi konu da iki falso var;
1- benim camii olayı
2-senin eşinin mezuniyet olayı.
ben camiiye açıklık getirdim (malum yaş 29,yaşlandım artık)
sen de şu mezuniyete açıklık getsen iyi olur.ona göre yorum yapalım.
Hehheeehheee nasılda bildim ama