kadını tahtalı köye yollasaydı manasında söylemedim,düşünsene sen bir erkeğe yumruk atacaksın o da sessiz kalacak hiç bir erkek yumruk yiyip de sessiz kalmaz devamını erkek milleti getiriyo manasında söyledim, yinede konu sahibi hakkında hayırlısı olsun güzel günler göreceksen olsun ne bileyim 9 günlük evlilik canım cicimle geçer genellikle ama sizinki çok farklı geçmiş.
herşeyi anladım da bence her iki taraf da hatalı nasıl 1 aydır camiinin önünden hiç kalkmadan kocanı bekliyorsun o kısmı anlamadım?
neden camii önü? 1 aydır aramayan sormayan adamdan zaten hayır gelmez.bence seni gözden çıkarmış çoktan.adına daha fazla borç yapmadan engel ol bu adama.
Çok fantastik bir konu,okudukça gülmekten öldüm
Bir yanda hem üniversite mezunu hem ilkokul mezunu bir eşBir yanda 10 sene önce doğan bir torun ve dininde namazında olan fakat belki büyü yaptıran bir kaynana
Konu sahibinin gördüğü tuhaf bir rüyaKadesa adlı üye saolsun en çok onun yorumuna güldüm,cami önünde neden bekliyorsun sorusu Allah da seni güldürsün Kadesa.
Alkolik,şiddete meyilli,dolandırıcılığa yatkın,karısından yumruk yiyen bir eş
En çok o yumruğu nasıl attığını düşündüm konu sahibinin,nedense tam burnunun ortasına geçirmiş gibi geldi:44:
Bence bu işi Yalçın Abi çözmeli.
bence de valla anca o çözer bu işi artık...nerden tutsam dökülüyo
Bahsettugim para o gun benim yatan maasimdi yani onun parasi degildi. Kavga sebebimiz ise durup dururken boynumu sikmasi ve ben mudurmus musteriymis dinlemem diye bogazimi sikmasi ile basladi. Alkolluydu bende sanirim kendime yediremedim. Ben universite mezunuyum o ise ilkokul mexunu benim yanimda calisiyordu sanirim o gun cok ezildi yanimda. Bosanmak icin dava acip acmamakta kararsizim cunku nerde oldugu belli degil ve 1 yil dolmadan anlasmali dava acamiyormusum. O gece bana ne oldu hic bilmiyorum.
10 sene once universitede okurken yasadigi bir iliskide kisinin hamile kalmasi sonunda evlenmis ve cocuk doguncada bosanmislar. .
Ben universite mezunuyum o ise ilkokul mexunu benim yanimda calisiyordu sanirim o gun cok ezildi yanimda.
daha da yazilmaz bu konuya!!!
konuyla alakasi yok ama sedef ihlasin hali yikama makinasini almissin memnun kaldin mi acababir kadın bir erkeğe yumruk atarsa devamı gelmez mi?sen bi kere vurursan sonra bi dalıyorlar kafa göz oldu mu böyle
böyle bir erkeği değil camın önünde,koltukta bile beklemem herşey tek taraflı olmamalı kimbilir nerden çıkacak
konuyla alakasi yok ama sedef ihlasin hali yikama makinasini almissin memnun kaldin mi acaba
yumruk yese bile karısına fiske vurmayacak adamla evlenmektir asıl meziyet.
var öyle erkekler yok sanmamak lazım.
bu ye yaaaahhh!!
Ilkokul mezunu olup alsında üniversite mezunu olan bu ana erkek kararkterimiz,üniversitede okurken bir kızı hamile bırakıp,çocuğu annesine paslarken,
aynı zamanda başka kızla ilkokul mezunu olarak evlenip 9 günlük evliyken cami önünde bekletmiş..
özetle konu bu..
Ve olaylar gelişir...
Bence mesude erarslan'dan iyi...
Gideri var...
Az çaba,az uyku olur bu iş...