9 gunluk evliyken esim tarafindan terk edildim...gunlerdir camin onunde bekliyorum.

böyle adamları insan yerine koyum neden evlenirler diye düşünüyorum büyük konuşmak gibi olmasın ama

kız Allah senin iyiliğini versin ağzımda yara var güldürdün beni acıdı heeee
camın önü o camın, pencereeee

ünide okurken kızı hamile bırakmamışmıydı

Kadinin gozu acilmamis ki daha
baksana hala cam onlerinde kocasini bekliyor

( kadesa oldurdun beni cami mi :)

Adam alkolik sorumsuz borcunu odemekten aciz,
adam edip ortaya salmissin
o seni adamdan saymamis bile
hala kocam diye agliyorsun

vallahi konu sahibi zoruna gitmesin de sizin gibi kadinlar yuzunden uc kurus etmeyecek adamlar basimiza adam kesiliyor

bosan arkadasim ya
mudursun ama bir ezikle , sana deger vermeyenle birliktesin
sevgi her sey demek degil
yemisim boyle sevgiyi

hadi geri dondu diyelim,
sizi kucaginizda cocukla iflas ettirip, borc harc icinde birakinca mi akliniz basiniza gelecek anlamiyorum ki...

hem ilkokul mezunu dıosun hemde 10 sene önce üniversite okurken kızı hamıle bıraktı diosun, ne iş????

Kadiş gülmekten ağlayacağım garanti.
Allah iyiliğini versin, cami değil o, cam

Camın önünde...

Konu sahibi, lütfen affet beni ama arkadaşımın yorumu koparttı :26::26::26:.

vallaha mı

ama ben hala camii olarak okuyorum,yaşladım zannımca

ben de diyorum camii ne alaka,deminden beri onu anlamaya çalışyorum yorum yapabilmek için.

Eşiniz tarafından şiddet görmüş ve tepki vermişsiniz ve buna pişmansınız öylemi?Ne yapacaktınız boğazınızı sıksın,tekme ,tokat girişsin gıkınızı çıkarmıyacaktınız dimi?
Bu kadarmı kendinize olan saygınızı yitirdiniz?Bu hayatı eşiniz için mi yaşıyorsunuz?Onsuz olamazmısınız?O adamın sizi sevdiğine inanıyormusunuz yoksa kendinizimi kandıyorsunuz?(Ben yumruk atmayıp,evi terketmeseydim biricik kocacım evden gitmezdi diyerek)Daha ne kadar kendinizi ezdireceksiniz çok merak ettim,ayrıca eşiniz şuan eve dönse size dayak atsa sesiniz hiç mi hiç çıkmaz kendinizi savunmazsınız..çünkü eşiniz evi terkeder korkusuyla...
Bence hayatınıza bir yön verin size değer vermeyen,sizi kullanan bir adamı cam önünde beklemek yerine...

Son düzenleme:
Kalbinle değil mantığınla düşün bu süreçte...
Kalp olur olmadık şeyleri diler de aklın süzgeci var en azından...

Seni mi sevdi bu adam yoksa kimliğini mi? Bunu düşününce ve
gerçekle yüzleşince eminim sevgiden başka şeyler hissedeceksin.

peki bunu doğru anlamış mıyım? hem ünvt.de okurken bir kızı hamile bırakıp hem de nasıl ilkokul mezunu oluyor aynı adam?

mantık hatası var bu işte sanki.

aynen oyle .....

eşin seni terk etmemiş ki
sen onu terk etmişsin
he bu durumu değiştirmez ama eşin sadece "gidiyorum" diyene ses çıkarmamış,o kadar...
Herşey olacağına varır
Yıllanmış evlilikte,hatta karnında bi çocukla da bunları yaşayabilirdin
Eski çocuğuna sahip çıkmayan adam senin çocuğuna da sahip çıkmayabilirdi...
belki de iyi yapmışsındır terketmekle
"bi güç ona vurmamı söyledi sanki,kendimde değildim" demişsin,belki de "Allah'ım hakkımda hayırlısını eyle" dualarının vücut bulmuş halidir o andaki halin^^
Her şerde bir hayır vardır,nolur üzülme..

kadesaaaaaaaa

öncelikle erkekler para yönden cok gururludur ve kadınının parasını yemek erkegin gururunu kırar üstelik siz birde annesinin cocogun elinden
oyuncagını alması gibi hareket etmşsiniz ki zaten ailesinde doldurulan bir bombanın pimini cekmişsiniz. Ama şunu diyim seni gercekden seven
biri boyle yokolup gitmezdi bu yuzden sizin yerinizde olsam tum arkadaş ve iş yerim o hakkında uyarır ve gıyabında dava acardım.
Bu arada face felan uzerinden de arkadaşlarınızdan borc felan isteyebilir böyleleride cıkıyor

o değilde nasıl yumruğu attın ayol .. kocaman adama .. ben buraya takıldım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…