9 gunluk evliyken esim tarafindan terk edildim...gunlerdir camin onunde bekliyorum.

marea

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
16
0
Merhaba, Rabbimin rahmeti ve dualari sizinle olsun

Esimle evlenmeden once cok buyuk zorluklar ve sıkıntilari astik. Ailesi beni hic bir zaman sevmedi ayirmak icin ellerinden gelen herseyi yaptilar. Sebep esimin 10 sene once universitede okurken yasadigi bir iliskide kisinin hamile kalmasi sonunda evlenmis ve cocuk doguncada bosanmislar. Kizi bebekken babaneye geliyor ve o buyutuyor. Kayinvalidemin hic kizi olmamis 3 tane oglu var. Kiz cocuk hevesiini torunu ile tadiyorve o zaman esimin 12 yasinda olan erkek kardeside oz kardesi gibi seviyor birlikte buyuyorlar. Aile yillarca esimin tekrar evlenmesine musaade etmiyor hep karsi cikiyor.izin vermemelerinin nedeni ise kizinin annesinin esimin evlenmesi durumunda cocugun velayeti onda oldugu icin kizini kayinvalidemlerden almakla tehdit etmesi.Ben ilk tanistigimizda bunlari bilmiyordum zamanla ogrendim. Ve bizim iliskimiz ilerledikce annesi ve kardesinin cok agir tehditlerine hakaretlerine maruz kaldim. Bizi ayirmak icin herseyi yaptilar. Oysa ben esimi o kadar cok seviyorum ki borclarini bile calisip odedim yeri geldi
bankaya borcundan dolayi cezaevine girdi 1 gun yatti borcunu etraftan borc alip odeyip cikardim.sonunda ailesinin baskilarina dayanamayip istanbuldan ayrilip 700 km uzaga calismak icin gittik. Biz ordaykende ailesinin baskilari devam ediyordu. En sonunda ailesine rest cekti ve biz araligin sonunda nikah kiydik. Nikahtan 9 gun sonra hersey usulune uygun olsun nisan olsun isteme olsun diyip istanbula gelicekken durduk yere cok buyuk bir tartisma yasadik.ben hayatta hakaret etmezken esime cok agir hakaretler ettim yumruk attim cebinden tum parasini arabanin anahtarini telefonunu alip gece 2.30 da istanbula gelmek uzere yola ciktim. Beni durdurmak icin hicbirsey yapmadi arkamdan oda cikiyor sonra ben ne yaptigimi fark edip 15 dk sonra geri dondugumde onun gittigini fark ettim ve 1 aydir ortada yok cok buyuk aci cekiyorum o gece nasil oyle davrandim bilemiyorum buyulenmis gibiydim ben degil baskasi benim yerime hareket ediyordu ve icimden bir ses devamli esime vurnami aci cektirmemi fisildiyordu ve kontrol disi yaptim herseyi..Hickimse nerde oldugunu soylemiyor. Ailesi arkadaslari gizliyor. Sabahlara kadar dualar ettim. Gozumden kan akiyor artik. Asiri derecede alkol kullaniyor ve sigara iciyor.Yetmezmis gibi firmamizin calistigi firmalardan benim adimi kullanarak para toplamaya calisuyormus. Ancak ona ulasabilecegim hic bir numara yok. 1 aydir camin onunden hic kslkmadan gelip beni alacagi gunu bekliyorum. Kocami cok seviyorum.

Dun gece ruyamda kocamin geri geldigini gordum beni almaya gelmisti. Geceydi bir barin onunde onun cikmasini bekliyordum. Beyaz bir arabam varmis. Ayni arabanin baska bir sahibi daha varmis 3 bayanda arabaya biniyorlar. Esim onde sag koltukta oturuyor. O tanimadigim kadinlardan biri sofor koltuguna geciyor bende arka koltukta oturuyorum sonra birden aracin benim oldugunu hatirliyorum ve o kadini indirip esimin yanina ben geciyorum ancak uzerimde dizlerimde biten bir kot sort giymisim ve sag bacagimda kaval kemigimin uzerinde kagit para yuklugunde bi yara goruyorum yara yayilmis bacagima ancak ustu irin akitiyor kan hic yoktu. Arabayi surmeye basliyorum ama bacaklarimi hareket ettirmekte zorlaniyordum. Sonra uyandim. Gene ayni camin onunde esimin gelip beni almasini bekliyorum ama ne aradi nede geldi icimin acisi o kadar fazla ki nefes bile alamiyorum artik onun icin yaptigim onca seye karsilik 1 aydir ne aeadi ne ortaya cikti nede ona ulasabilecegim bir numara var.Ailesine beddua etmekten baska hicbir sey yapamiyorum canim yaniyor gozlerimde kan birikti artik...

Ailelerin dibine kadar karşı olduğu evliliklerden zaten hayır gelmiyor arkadaşım.
O gece neler oldu size bilmiyorum ama sonrasında firmalardan para toplamaya çalışmalar falan
iyiniyetli hareketler değil.
Belli ki ailesinin yanına döndü ve sizi de gözden çıkardı.
Boşanma davası açın ve onu beklemeyin artık.
Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu olur.
Çalıştığınız firmaları da uyarınki birde onun size bıraktığı borca batmayın

Son düzenleme:
Anasının eteğinin altına saklanmıştır.
Çocuğun annesinin zoru ne de adamın evlenmesine karışıyordu?
Bu kadar aşıksa kendi evleneymiş.
Boşanma davası aç arkadaşım.
Bu adamdan hayır yok sana.Baksana senin adına borç bile yapmaya başlamış.

resmen kocanı darp edip üstüne birde gasp etmişsin adam şoka girmiştir

ve hiç bulaşmadan ayrılayım demiştir

resmen kayınvalideni haklı çıkartmışsın kocama yumruk attım tüm parasını telefonunu araba anahtarını alıp çıktım demişsin sen ne yaptın?

herşeyi anladım da bence her iki taraf da hatalı nasıl 1 aydır camiinin önünden hiç kalkmadan kocanı bekliyorsun o kısmı anlamadım?

neden camii önü? 1 aydır aramayan sormayan adamdan zaten hayır gelmez.bence seni gözden çıkarmış çoktan.adına daha fazla borç yapmadan engel ol bu adama.

kime ne desem bilemedim, bi hikayede herkes mi suçlu olur herşey mi saçma olur, işte o konu bu konu, tam sevilecek adammış vesselam

Bahsettugim para o gun benim yatan maasimdi yani onun parasi degildi. Kavga sebebimiz ise durup dururken boynumu sikmasi ve ben mudurmus musteriymis dinlemem diye bogazimi sikmasi ile basladi. Alkolluydu bende sanirim kendime yediremedim. Ben universite mezunuyum o ise ilkokul mexunu benim yanimda calisiyordu sanirim o gun cok ezildi yanimda. Bosanmak icin dava acip acmamakta kararsizim cunku nerde oldugu belli degil ve 1 yil dolmadan anlasmali dava acamiyormusum. O gece bana ne oldu hic bilmiyorum.

cami değil cam pencere yani :)

Camii degil camin onunden demek istedim.

Ya ben her seyi anladim da 10 sene gecmis de sirf velayet icin eski esine evlenme yasagi koyma isi bahane

buna nasil inandiniz siz?

Bence esiniz evlenmek istemiyordu sadece gonul eglendiriyordu
ama sizin gibi cetin cevize rastlamis
olayda tuzu biberi olmus kacmis adam

bu isin icinde de cok farkli seyler var

bence siz de beklemeyin artik
dava acip bosanin
bu kadar yuz goze bu evlilik saglikli devam etmez...

e ama adam boynunu sıkmış onu demiyorsun adama yumruk attım diyorsun

borç harç içinde yüzen bi adam çalıştığı yerde müdür ayarlamış kendine borçlarınıda kapattırmış, kadının maaşıda bunun cebinde, ama o gece konu sahibinin dediği gibi kötü bişey değil iyi bişey olmuşki parasınıda almış gitmiş, adam baktıki kadının gözü açıldı arazi oldu, giderayakta şirket adını kullanıyım ne kadar koparsam kar dedi
hala seviyorum diyo yaa

Kadiş gülmekten ağlayacağım garanti.
Allah iyiliğini versin, cami değil o, cam

Camın önünde...

Konu sahibi, lütfen affet beni ama arkadaşımın yorumu koparttı :26::26::26:.

Hayat ne kadar garip o ksdar taninmis bir is kafinisiniz ama bir adam cikip hayatinizi mahvedebiliyor. Ssniyorum ailesinin baskisi benim kaorislerim derken adam ortadan yok oldu goys ailesinin yaninada gitmemis
.bir haftadir ozel numaralar yada ankesorlu telefon numaralari beni ariyor. O diye dysunuyorum cunku bu hatti yardimcim ve onun haricinde bilen yoktu. Neden cikmaya cesaret edemiyor? Ailesi etrafa evlendigi icin kacmis oglum diye konusuyormus. Nasil bir vijdandir bu kaldi ki annesi hoca rarikatlarda dolasan biri. Bazilari buyu yapmislardir dior ama asla inanmiyorum oyle seylere gercekten iki seven dualarla buyulerle ayrilabilir mi?hic mi allah korkusu yok yada ilahi adalet bu mu? Ben haystimda hic kimseye vurmayi birakin hakaret bile etmemisimdir nasil bir anda onlari yaptim bilmiyorum

annneeeaaammm ya sen cok fesatsın ya da ben safım nemesis bacım. doğru dion yaaa... 40 yıl düşünsem gelmez aklıma

kocanın profili hiç mantıklı görünmüyo hani kocam sonuçta bize yerden yere vurmak yakışmaz ama
üniversitede kız hamile bırakmış diyosun ama ilokul mezunu
alkolik
çok sigara da içiyo
para konusunda borç harç içinde
evlenimce senin maaşa da el koymuş onun cebinde olduguna göre
hani hiç mantıklı bi adam gibi gelmedi

yine tepkileri uzerimize cekecegiz "bosan" dedigimiz icin ama bende boyle evliliklerde bosanma taraftariyim,Polyanna'yi oynamanin bir anlami yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…