herşeyi anladım da bence her iki taraf da hatalı nasıl 1 aydır camiinin önünden hiç kalkmadan kocanı bekliyorsun o kısmı anlamadım?
neden camii önü? 1 aydır aramayan sormayan adamdan zaten hayır gelmez.bence seni gözden çıkarmış çoktan.adına daha fazla borç yapmadan engel ol bu adama.
herşeyi anladım da bence her iki taraf da hatalı nasıl 1 aydır camiinin önünden hiç kalkmadan kocanı bekliyorsun o kısmı anlamadım?
neden camii önü? 1 aydır aramayan sormayan adamdan zaten hayır gelmez.bence seni gözden çıkarmış çoktan.adına daha fazla borç yapmadan engel ol bu adama.
Bahsettugim para o gun benim yatan maasimdi yani onun parasi degildi. Kavga sebebimiz ise durup dururken boynumu sikmasi ve ben mudurmus musteriymis dinlemem diye bogazimi sikmasi ile basladi. Alkolluydu bende sanirim kendime yediremedim. Ben universite mezunuyum o ise ilkokul mexunu benim yanimda calisiyordu sanirim o gun cok ezildi yanimda. Bosanmak icin dava acip acmamakta kararsizim cunku nerde oldugu belli degil ve 1 yil dolmadan anlasmali dava acamiyormusum. O gece bana ne oldu hic bilmiyorum.
Ya ben her seyi anladim da 10 sene gecmis de sirf velayet icin eski esine evlenme yasagi koyma isi bahane
buna nasil inandiniz siz?
Bence esiniz evlenmek istemiyordu sadece gonul eglendiriyordu
ama sizin gibi cetin cevize rastlamis
olayda tuzu biberi olmus kacmis adam
bu isin icinde de cok farkli seyler var
bence siz de beklemeyin artik
dava acip bosanin
bu kadar yuz goze bu evlilik saglikli devam etmez...
borç harç içinde yüzen bi adam çalıştığı yerde müdür ayarlamış kendine borçlarınıda kapattırmış, kadının maaşıda bunun cebinde, ama o gece konu sahibinin dediği gibi kötü bişey değil iyi bişey olmuşki parasınıda almış gitmiş, adam baktıki kadının gözü açıldı arazi oldu, giderayakta şirket adını kullanıyım ne kadar koparsam kar dedi
hala seviyorum diyo yaa
Anasının eteğinin altına saklanmıştır.
Çocuğun annesinin zoru ne de adamın evlenmesine karışıyordu?
Bu kadar aşıksa kendi evleneymiş.
Boşanma davası aç arkadaşım.
Bu adamdan hayır yok sana.Baksana senin adına borç bile yapmaya başlamış.