9 aylık evliyim boşanmaya çok yaklaştım

Vallahı cekılıcek adam degılmıs ıyı kstlsnmıssınız bravo

Mutsuzsunuz ve düzelecek gibi de değil o açmıyorsa siz açın davayı. Anlaşmalı boşanmıyorsa sizi maddi yönden taciz ettiğini kanıtlayabilirseniz belki mahkemede faydası olur. Yaşınız çok genç boşanırsanız hemen evlilik düsünmeyin (konunuzda tekrar evlenmekten ve çocuktan bahsettiğiniz için değiniyorum.) hayat çok güzel, bekarlığın tadı başka güzel. 35 yaşında evlenmiş mutlu evliliği olan bir kadın olarak söylüyorum bunu. Gezin eğlenin yiyin için, evliliğin sorumluluğunu almak için acele etmenize gerek yok, geç olsun mutlu olsun temiz olsun, 30 larda da evlenirsiniz.

Para olsa bı dert olmasa bır dert
Cocukları olmadıgı halde karı koca kım harcıycak tartısması olan ev okadar cok gordumkı
Insan oglu ıste

Yaşayacağınız yer ve maaş mevzusu gibi önemli konuları konuşmadan nasıl evlendiniz anlamıyorum. Oyun mu bu? Kusura bakmayın da 24 yaşında peşinizden atlı mı koşturuyordu da nişan bile yapmadan (ki aslında aileyi tanımaktır amacı) evlendiniz.
Eşinizin kültüründe yetişmiş erkeklerden tik-si-ni-yo-rum. Yaptıgı şeyler kesinlikle benim tahammül edebileceğim şeyler değil. Bunlar evlenmeden önce de anlaşılırdı. Sizi o kadar da rahatsız etmemiş demek ki.
Onun kafası değişmez ya kabul edin ya ayrılın.

Benım rahmetlı esım okadar ıyı bır ınsandıkı bır lıra kazansa evıne getırırdı..cok ıyı ınsanlarda var
Keske bıraz daha arastırıp evlenseydın grrek yokmus

Para olsa bı dert olmasa bır dert
Cocukları olmadıgı halde karı koca kım harcıycak tartısması olan ev okadar cok gordumkı
Insan oglu ıste
Bir tanıdığım eşiyle tüm giderleri paylaşıyor , kalem kalem gider hesaplıyorlar . Kalan kendi parası oluyor ancak çocuğun bakıcı parası sorun oldu . Anne mi ödeyecek baba mı karar veremediler . Sonuç boşandılar . Ben onlara da zamanında dedim , her ikiniz de ortak hesap açıp düzenli olarak 300-500 koyun , yarın bir gün ev alırsınız peşinat olur , hastalık olur , yokluk olur vs ama dinlemediler . Kuzenimin 18 tane montu vardı . Ev eşyadan geçilmiyordu . Daha hiç giyilmemiş kutu kutu ayakkabı vardı . Evlilikte ortak amaç doğrultusunda birleşilmezse sonu bu oluyor .

24 yaşındasın, gençsin güzelsin. Sana adam mı yok. Hem geçti artık o evlenmiş boşanmış kadın gözüyle bakmalar falan.
Sen de biliyorsun bu kültür farkıyla adamın o huyuyla vaktin geçmeyeceğini. Kıymetini bilen birini bulursun hiç merak etme.

Mutlu olmayı bılmıyor kımılerımızde
Ilk ogluma alırdım eksıklerını sonra esımın eksıklerını alırdım onlarınkı alınınca ben mutlu olurdumkı
Esım bana bırsey alma derdı..yınede bırseyı eskıse alırdım esıme..

Öncelikle şunu bil kardeşim ayrılınca çevrende sırtlan felan dolasmiyor sen yüz vermedikçe bu şehir efsanesi ....ikincisi sirtlandan korkma zaten sirtlanla evlisin tövbe yarabbim...güzelsin mesleğin var emin ol aile kurarsın hakeden birini baba yaparsın bak ben çocuklu bir şekilde -vücudum dogurmadan önceki gibi kalmıyor sonuçta deforme oluyor - bekar bir adam buldum evlendim ondanda çocuk yaptım ve çok huzurlu mutluyum bende saglikciyim..sen yeterki bunu baba yapma hayatını mahfetme çünkü çocuğun hayatinida mahfedersin mutsuz paragöz bir babadan olmaz..bak ben boşandım ve mutsuz eden bir esden boşanmak kadar güzel bir şey yok ..süreç biraz zor gecsede hakim bosayinca kuşlar gibi özgür oluyorsun ..şimdiki eşim ise evlatlarımi ayırmaz kendi öz babasından daha çok düşünür ilgilidir kızımda bunun farkında ve çok seviyor onu ...kapıdan girince ben hoşgeldin dersem gözleri doluyor önce ben diyeceğim babama diye çok düşkün yani ...sen yeterki mutlu olmak işte...bu yollardan geçmiş biri olarak sana şunu söylemek istiyorum insan kötü şeyler yaşadığında tam analiz edemiyor hayatını sonra gençliği ellerinden kayıp gidiyor ..bunun olmasını istemiyorsan psikologa git onunla konuş anlat o sana gerçekleri görmeni sağlar ..sende daha bilinçli karar alırsın..gençliğin güzelliğin gitmeden kurtul şu adamdan sonra çok dizini döversin

Teşekkür ederim guzel cevabınız için. Ne güzel birisi çıkmış karşınıza umarım hep mutlu olursunuz . Bosanmakti tekrar tayindi falan biraz gözümde büyüyor. Eski geldigim yere tekrar verirlerse benim icin cok zor olur süreci tam bilmiyorum bi yerden araştırmaya başlamam gerek artık . Oturup konusabilsek neyse diycem ama bi gelişme de yok

Kendinize eziyet etmeyin eşiniz adam olmaz keske onceden gorebilseydiniz.Bir arkadaşımın eşi onu dinlemeyip kendi memleketine taşındı arkadaşım oraya alışamadı o aile ortaminada alisamadı çok bunaldı ve boşandı kız oraya taşınmak istemiyordu.Simdi baskasiyla evli gayet mutlu ve cocuguda var hem sizin yaşınız genç benim dediğim 30 yaş üstüydü .

Mutsuz ve hanzo bir kocayla omür geçmez ben çalışmadığım halde para hesabi bendedir.Siz çalıştığınız halde bu adami çekmek zorunda değilsiniz. Kendi ayaklarınızın ustunde durabiliyorsunuz mutlu olmak sizin seçiminiz

Hiçbir şey istemedim, ev eşyası bile diyen sizsiniz. Adam da sizi sömürü olarak görmüş belli ki, evlenirken hiçbir şey istemeyen maaşını da bana verir diye düşünmüştür muhtemelen. Ayrıca da tam olarak tanımadan apar topar evlenmişsiniz gibi bir izlenim edindim, aksi halde bu zihniyette birini muhakkak tanırdınız. Yol yakınken ayrılın bence. Vakit harcanacak biri değil gibi. Şahsen ben kazandığım parayı kimsenin eline vermem.

yetiştiği aile belli. bu adamın zihniyeti değişmez. siz yanlış iletişim kuran bir çift olsanız terapi bunu hallederdi fakat doğrudan zihniyetler farklı. feministlik kavramında kadın parasını sadece kendine harcar mantığı yoktur bu arada her şey eşittir. para konusunda uzlaşabileceğiniz tek şey her iki tarafın da ortak bir miktar belirleyip onu harcaması. madem sizin aldığınız krem sorun oluyor, öyleyse o da kendine aylık bir harçlık belirlesin kimsenin bu harçlıkları neye kullandığı sorgulanmasın

Karşınıza düzgün biri çıkabilir. Bu adamla aile olamazsınız ki. Bu adam karşınıza çıkacak en kötü adam bence. Bundan daha kötüsü gelmez emin olun. Aile kurabilir, anne olabilirsiniz. Bu barzo sizin yarınız kadarını bulamaz ama siz daha iyisini bulabilirsiniz. Boşanın bence bu adam leş. Baba yapmayın bir de bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…