9 aylık evliyim boşanmaya çok yaklaştım

tabi herşeyi kadına verince sıkıntı olmuyor :)

Oooo genceciksin hemen ayrıl vakit kaybetmeden
Baksana o boşanan taraf olmazmış hasbam yani o kararı bile alamayacak kadar aciz ama senin maaşını alabiliyor
Neymiş belini bükmüşsün ne yapmış da bükülmüş beli aman yarabbim
Kaç canım sen kaç hatanın neresinden dönsen kârdır

Evlenirken olması gerekenleri bile istemeyip, almayıp sonra bunun üzerinden vefa beklemek anlamsız geliyor bana.

Zaten gerek görmüyor olursunuz ayrı yoksa neden düğün yapıp ve yeni ev eşyası almadınız ki? Gereksiz fedakarlık yapanların pişman olmadığı nadir görülür.

Maaş konusunda haklısınız ancak aileniz de olan düzeni beklemeniz de doğru değil çünkü onlarınki de yanlış.

Bu evlilikten birşey olmayacağı ortada, ilk başta da çocuk. Bu kadar kısa sürede boşanma sürecine girmek elbette üzer sizi ama birçok açıdan da şanslısınız. Mesleğiniz,size destek olan bir aileniz var. Etrafımı sırtlanlar saracak lafı da fazla abartılı geldi.

Son düzenleme:
Daha 24 yaşındasınız ömrümüzü böyle bencil bir herifin yanında çürüteceğinize def edin gitsin.
Bir de ayağına gitmişsiniz, sizin bir hatanız yok ki ne diye bir de poposunu kaldırıyorsunuz.

Gençliğinizin kıymetini bilin, ilerde inşallah herşey dilediğinizden de güzel olur.

sanki sen mi karsiliyosun diğer eşler gibi benim özel ihtiyaçlarimi
Diğer eşler gibi eşiniz karşılıyor olsaydı da karışamazdı naçizane. Zira çalışmak isteyen ama çocuk, iş, ekonomik durum vb sebeplerden evde olan kadının da ihtiyaçları oluyor ve sebep sorulmadan karşılanmalı.
Bunun haricinde haklısınız, ben de maaşa el koymaya çalışan ve eşin fikrini önemsemeden memlekete yerleşme kararını dayatan kişi ile evli kalmayı doğru bulmuyorum. Zaten yaşınız genç. Korkmayın sizin tabirinizle sırtlanlar gelmez. 2. Evliliğini yapıp çok mutlu olan bir çok kişi var. Allah gönlünüze göre versin.

Eşiniz bencil ve cahil bir insan , sizin gibi donanımlı bir kadın ile olduğu için sevinecegine birde zulmediyor, derdi seni memleketine götürüp ailesine ve kendine köle yapmak zaten para ve ihtiyaçları kısması da senin özgür ve rahat olmanı istememesinden ileri geliyor çünkü biliyorki başka türlü seni bastıramaz ve emrine sokamaz , sakın taviz verme gerekirse boşa bu cahil kafalı adamı..
( genelde boşa demem hemen ama bu adam bariz cahil )

Arkadaşlar ben şeyi merak ediyorum nacizhane yargılamak için de yazmıyorum her konuda gördüğüm bir görüş bu kadınlar koca parası diye kah kah gülüp yerim derken bişey olmuyor da erkek isteyince neden hemen oha karı parasına göz dikmiş oluyor kadın erkek farkı nedir acaba ? Eğer eve erkek bakmalı o yüzden diye düşüncemiz varsa erkek de ev işini de kadın yapmalı dediğinde neden yuh ya yardım etmeli diyoruz o zaman ? Eşitlik algısı neden hep kadının zorlandığı şeylerde devreye girerken ev geçindirme vs konusuna gelince aaaa kadın kendi maaşını yiyemeyecekmi ye dönüyo

Sağlıkçılar 2 bin mi maaş alıyor.

genc yasinda kisa zamanda buyuk ders kazanmissin. arkana bakma. 24 yas anne olamayacak miyim korkusu icin cok erken. cevremde pek cok kadin 40 sonrasi anne olmus. hatta birisi ile ikincileri yapmayi konusuyirduk kadin 49 yasindayim ikinciyi yapmak istemiyorum dedi, ilki 45te yapmis. ilk yil boyleyse 30 yil sonra huzur veren bir iliski olmayacak bu. derhal bosan ve yoluna bak. burada ikinci evliliginde mutlulugu bulan bir suru kadin var. sakin kendini bu adama muhtac dusunme.

Sanki maasiniz için evlenmiş sizinle üzgünüm adınıza.
Memlekete gidelim çift maaşla kendi ailesine yardım edecek belli on iki kardeş geçim zordur.
Ve sizi de daha da edecek.
hem genç hem memur hem alımlı bakımlı kadınsınz.simdi bu ay sakın maasinizin yarısını da atmayın.ona madem 17 gündür konuşmuyor.
Fatura kira masraf ne varsa ortak yapın ayrıca öyle canınızın istediğinide alamiyorsaniz çalışmaıninda bı anlamı yok.neyseki farkındasınız çoğu şeyin.net bir dille söyleyin boşanma konusunda belki dank eder.

Yorumunuza takıldım kaldım öyle.
Çünkü 40 yaşındayım anne olmak için çabalıyoruz.45 yaş doğum yapmış çok heyecanlandım

9 ayda uzun süre küs kalmak, evin bütçesi ve yaşayacağınız yer gibi çok temel meselelerde orta noktada buluşamamak hatta anladığım kadarıyla konuşamamak... boşanın ya da boşanmayın karar sizin ama dışarıdan anlattıklarınızdan gördüğüm kadarıyla bu iş böyle gitmez. birbirinizi dinleyerek ortak karar almadan bu sorunları çözemezsiniz, gerçek manada. sorunlarınızı gerçekten çözemezseniz ya siz boyun eğersiniz ama mutsuz olursunuz. ya da siz lafınızı geçirirsiniz ama yine de mutsuz olursunuz. evlilik bir güç savaşına, "kimin sözü geçecek bakalım" yarışına döndüğünde mutluluk uzaklaşıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…