9 aylık evliyim boşanmaya çok yaklaştım

Ah ahh daha biraz önce yazdım başka bir yere instegramda niye böyle erken yaşta rvleniyorsunz anlamıyorum çok gencsiniz.
Gezin toUn ve aile yapınıza uygun biriyle evlenin yoksa mutlu olmazsın evliliğiniz gün gibi ortada olmaz burdan yazdiginzdan anlaşılıyor farklı fikirler ve dunyalardasinz.sakin çocuk yapmayın bosanacaksaniz çok dikkat edin ayrılın.ve hayatınıza bakın niye etrafında çakal olsun kaçıncı yuzyizda yaşıyoruz bekar gibi yasarsinz çocuk olursa çok zor bu isler

Feministim diyor. Düşünceleri ayrı olay yaptıkları ayrı olay. Icini bosaltmasalar keşke şu kavramın.

Sizde kendımı gordum .Sakın hanımefendı sakın.Çocuk dusunmeyın.Bu adam sızı köle olarak almış.Balayından geldım 3. Gun butun altınları sattı.Oysakı babam odedı esyaları demıstı .Dıgruyu solede zaten ben verırdım altın.Sonra maas kartımı aldı ve vermedı bana.Istedıgım halde.100 tl harclık verıodu bana.Sonra babamın taktıgı bılezıklerı satmaya kalktı .Izın vermedım.Gunlerce benımle konusmadı .Salonda yattı .Konuşmaya calısıodum muhattap dahı olmuodu .Sonra tutturdu babama kefıl ol dıye .Hayır dedım.Sen kefıl olmazsan bende bosanırım dedı.Sindirmeye calıştı.Olmadım kefıl.1 doykedı 2 soyledı bosanalım dıye 3. De de soledı yeter be dedım .Yeter .Geldım babamın evıne.Sırtlanları ayırırsınız.Hıc bır sey huzurdan onemlı deıl .Kaç o adamdan .Kaçç!!!!

Bırde maasını verme bak ne oluyor seyret .Bak canım boylelerı planlı programlı .Bi telefon whatsap gurubuna gır bakalım .Ekran goruntusu al .Sana bagırdıgında ses kaydı al .

esınız bır gun bosanmak ısterse baskasını severse
Tabi ki olabilir böyle birşey ama sonuçta banka hesabı belli yaptığı birikim biz evlendikten sonra gerçekleşti bunu hesap dökümlerinden ispat edebilirim hukuken zaten evlilikten sonra oluşan mal varlığı yarı yarıya bolusulecek

Boşanırsam sırtlanlar olur etrafımda diyorsunuz ama şuan tam olarak sırtlan olan biriyle evli değil misiniz ? Ayrıca her boşanmış kadına da sarkıntılık yapılacak diye bir durum yok yeşilçam filmi değil en nihayetinde.
Böyle bir adama da çocuk vermeyin zaten. 1 senede siz gözünüzü açamadan sizi ikna etti , şimdi gözünüzü açınca hala istediğini yaptırabiliyorsa yapılacak şey belli..
Memursunuz , maaşınız tek başına yaşayabilecek bir maaş ve yaşınız çok küçük.. 27 yaşında bekarım. Belki benim yaşıma geldiğinde düzgün bir adamdan çocuğun dahi olabilir.. Size köle gibi davranıyor farkında mısınız ? Seçme şansı tanımıyor , maddi olarak üstünlük kurmaya çalışıyor , kendi paranızla aldığınız jele dahi laf söz ediyor. Ki bunun bir de öteki yüzü olacak. Hamilelikte ve çocuk doğduğunda çalışamama durumunda basit ihtiyaçlar için dahi tartışmak durumunda kalacaksınız belli ki.
Adam gönül almasını dahi bilmiyor. Bu adama en çok yakışacak şey bi tarafına tekmeyi basmaktır. Hiç bir etnik kökeni ayırmıyorum hepsine karşı saygılıyım. Ama maalesef doğu zihniyetine sahip insanların pek çoğunda kadın ikinci sınıf.. Evlenmeden kültürü, aileyi de incelemek gerekiyor.

yınede maas vermek bana garıp gelıyo kadında erkekde maasını vermesın ..herkesın odeyeceyı seyler bellı olsun..yatırımda ortak olmasın..herkesın yatırımı kendıne olsun

Şu hayatta en nefret ettiğim şey nankörlüktür . Sizin paranıza göz dikmesi de neyin nesidir? Zaten kendi çalışıyor cebi para görüyor ne bu aç gözlülük . Ayrıca bencil kendi başına karar alıyorsa evlenmeseydi masraf etmemiş bir şey yapmamış bir de maaşını cebime koy diyor pess!

Günaydın bizim hesaplarımız bir hem ev hem araba kredimiz var.Herseyi ödedimi gelir bu kadar paramız kaldi der ben istedigim miktarı alırım niye diye sormaz.Esim hep der bir kadinin çantasında 1 taksi parası 1 yemek parası birde acil durum parası olması gerek erkek değil o etrafa muhtaç olmamalı.Evde de kıyıya acil durum için koyar.paran azalınca söyle gerekirse kredi kartından çekerim der.o parasız gezer beni parasız koymaz nereye ne harcarım bilmez hiçte sormaz.birkere bilmem 15 yıldır niye kartin ekstresi yüksek dedigini.Dese kıyameti koparirim.Bir kere küstük gece küs yatacak verdim eline kıyafetlerini al ananın evine hadi yallah dedim hem çamaşırını hallet yemeğini hallet bide küssün oldu paşam o zaman anası yapsin.tıpış tıpış geldi 1 saat sonra.Sizin yerinizde olsam madem kendi kararını kendin alıyorsun buyur git derim.Alacagı arabaya bile ben karar verdim beni götürdü seçmeye ilk ben bindim.Evi de öyle ben beğendim ki birde yaşayacağım yere tek başına karar verecek alnını karışlarım onun(15 yıllık evliyim bu arada)(Bu arada kaçarak nikahla evlendik ama kıymet göstermeseydi evli kalmazdım)Parasi olunca garibim hemen bana bir bilezik yapardı(kıyıda dursun lazım olur diye)hala öyle fazla parası olunca hemen verir sana lazım olur diye.Dügünle dernekle alakası yok bence eşini seven her zaman kıymet verir fikirlerine saygı duyar onu dinler.

Sağlık bakanlığında boşanma sonrası tayin şansınız var. Aile yanına tayin isteyen tanıdıklarım oldu, belki şu ara pandemi nedeniyle durdurulmuş olabilir ama var o konuyu dert etmeyin

Öncelikle geçmiş olsun.
bazı yanlış fikirlerinize birlikte haklı olduğunuz taraflar var.
siz feminen değil feminist olduğunuzu iddia ediyorsunuz öncelikle ama feminizm böyle bir şey değil. Ailenizde kadın haksiz da olsa erkek affettirir gibi bir şey öğrenmişsiniz bu feminizme taban tabana zıt ve saçma.
Evlenmekte acele etmişsiniz kabul ama eşinizin masrafsız evlenmesine rağmen hala para hesabı yapması abes.
Siz evin tüm giderlerini kocam karşılasin benim kazandığım bana olsun istemissiniz galiba çünkü yarısını atıyor olmayı bile büyük bir şey gibi değerlendiriyorsunuz.
ortak hesap açmayı ve tüm harcamaları/birikimi oradan yapmayı teklif etseydiniz daha mantıklı olabilirdi.
ha eşinizin memleketine taşınmak konusunda ise sonuna kadar haklısınız memur insanlar olarak nerede isterseniz orada yaşarsınız sonuçta niye illa onun ailesinin içine giresiniz.
sonuç olarak bence birbirinize uygun değilsiniz ama ayrılıp başka düzgün biriyle evlenemem düşüncesi çok yanlış.

Sağlık bakanlığında boşanma sonrası tayin şansınız var. Aile yanına tayin isteyen tanıdıklarım oldu, belki şu ara pandemi nedeniyle durdurulmuş olabilir ama var o konuyu dert etmeyin
Ben de bu şekilde memleketine giden biri biliyorum. Onun çocuğu vardı. Ailesi baktı, kız çalıştı.

biraz da kader bu işler. siz diyorsunuz ya kıyameti koparırım zaten. bazı erkeklere kıyameti de koparsanız kar etmez. sizin eşinizin burcu ne? belki onun da etkisi vardır

Anlattiginiza cok imrendim gercekten ya

Ne Ne guzel 24 yasinda ayaklari ustunde duran gencecik bir kadinsiniz. Buradan telkin vermek bize kolay gelir. Yani bekara kadin bosamak kolaydir derler ya. O hesap. Ama hem gencliginiz var hem isiniz var. Size deger vermeli saygi duymali. Bunlari yapmiyorsa ileride de yapmayacak demektir. Cok fazla para muhabbeti yapan adamla omur gecmez

düzelir diye çocuk sahibi olmayın demek istiyorum. 2 . olarak nasıl tanıştınız farklı şehirlerde iken hadi tanıştınız ailesini tanıdınız mı ? bu konuları evlenmeden önce konuştunuz mu ? yanlış anlamayın yargılamak için değil tecrübe kazanmak için soruyorum

Merhaba , ayni meslek grubunda oldugumuz için tanışmış olduk.
Maalesef benim hatam bunlar. Nişanlılk donemi olmadi ailesini de birebir görüp tanimadm telefonda konusmustuk . Evlenmeden once 1 sene sevgililik donemimz oldu bir kere bile kavga etmedik, cahillik iste ayaklar yere basmiyodu. bu konuları ne o açtı ne ben. Kimse boyle olsun diye evlenmez ama bazi hatalarini yasadiktan sonra anliyor insan . Geriye donebilme sansim olsa artık asla yapmayacagim seyler bunlar

yınede maas vermek bana garıp gelıyo kadında erkekde maasını vermesın ..herkesın odeyeceyı seyler bellı olsun..yatırımda ortak olmasın..herkesın yatırımı kendıne olsun
Ben hep yokluk çektim ailemde hep bi kuruşun hesabını yapmak hep faturaları giderleri düşünmek yıllarca yordu beni o yüzden eşime gönderiyorum ama dediğim gibi bunu ben istedim eşimin öyle bir talebi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…