Canım ben de araştırdım yumurtlamadan 8/9 gün sonra progesteron yükseldiği için bu belirtiler oluyormuş hormonal yani çoğu ama tabi erken gebelik belirtisi de olabilir neden olmasın. Ben artık öğrendim yumurtlamadan 7/8 gün sonra başlayan göğüs ağrısı halsizlik karın ağrısından anlıyorum haaa pregosteron yükseldi diye …Merhaba kızlar benimde yumurtlamayı 8-9 Mart'ta gördüm catlamayi 10 Martta bat 24 ama 11 inden beri belli olan göğüs hassasiyeti yaşıyorum arada kasik ağrısı oluyor 2 gündür mide bulantısı ve uyku hali var gebelik testi için ne kadar beklemek lazım 21 inde yapsam test erken mi olur kan pıhtılaşmasi için iğneye başlamam gerekiyor çünkü.
İnşallah vardır diye umut ediyorum belki yalancı belirtide olabilir vücudumuz bazen psikolojik olarak bu tepkileri de veriyor her ay aynı umutla bekliyorum inşallah bu ay olur elimde predictor var olmazsa cuma günü yapıcam galiba 10 gün geçmiş oluyor çatlamadanCanım ben de araştırdım yumurtlamadan 8/9 gün sonra progesteron yükseldiği için bu belirtiler oluyormuş hormonal yani çoğu ama tabi erken gebelik belirtisi de olabilir neden olmasın. Ben artık öğrendim yumurtlamadan 7/8 gün sonra başlayan göğüs ağrısı halsizlik karın ağrısından anlıyorum haaa pregosteron yükseldi diye …
İlla da test yapmak istersen 10 ya da 11. Gün Predictor early yapabilirsin belki; bir şey çıkarsa da hemen kan verirsin
Aynen 11 inde yap silik filan görürsen hemen kanını verir ilacına başlarsın inşallahİnşallah vardır diye umut ediyorum belki yalancı belirtide olabilir vücudumuz bazen psikolojik olarak bu tepkileri de veriyor her ay aynı umutla bekliyorum inşallah bu ay olur elimde predictor var olmazsa cuma günü yapıcam galiba 10 gün geçmiş oluyor çatlamadan
İnşallah rabbim bu ramazan ayında hepimizi sevindirir dualarımız kabul olurAynen 11 inde yap silik filan görürsen hemen kanını verir ilacına başlarsın inşallah
Ovulasyona göre test için erken gibi.testin markası ne kaçındı dakikada çıktı.sasirdim kanda negatif çıkmasına çok net görünüyor çünküMerhaba bende katılabilir miyim aranıza yumurtlama takibi yaptım sat 16 Şubat ovulasyon testi pik 7 Mart çatlama 8 Mart biraz geç oldu benim 20. Gün 3 gün üst üste değerlendirdik bat 18 Mart gösteriyor takvim dayanamadım cumartesi günü erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı hemen gün içinde kan verdim negatif 2,00 çıktı şuan beklemedeyim hayırlısı olsun hepimiz için
Su gibi akıntı önceden oluyor muydu.burda onu hamilelik belirtisi olarak okumuştumBenimde bir hafta var adete belirti olarak
İlk kremsi beyaz akıntı oldu daha sonra baya su gibi sızıntı gibi akıntı oldu.
Arada kasık batması gibi bişeyler ağrılar giriyor
Adet belirtileri mi hamilelik mi hepsi de birbirine benziyor ne düşünceğimi şaşırdım üstelik bu ay kafama takmamıştım yine başladı benim belirtiler
Ovulasyona göre test için erken gibi.testin markası ne kaçındı dakikada çıktı.sasirdim kanda negatif çıkmasına çok net görünüyor çünkü
Aynen cnm çizgi net ve hemen çıktı bekleme olmadı yani onun için hemen kan vermeye gittim ama şok olduk sonuca testin markası nimo. Aldığım eczanedeki bayana sordum oda şaşırdı bekleyip göreceğiz bklm artıkOvulasyona göre test için erken gibi.testin markası ne kaçındı dakikada çıktı.sasirdim kanda negatif çıkmasına çok net görünüyor çünkü
Ben de her ay olan regl belirtilerim var. Sadece ara ara kasık batmam oluyor, şişkinlik var bir de ama kendimi dinlediğim için mi bilmiyorumSizinle günlerimiz aynı. Benim de bat 25. Belirtiler neler peki? Var mı bir şey
Yok açıkçası dikkat etmemiştimSu gibi akıntı önceden oluyor muydu.burda onu hamilelik belirtisi olarak okumuştum
Çok erken olsa da çıkmaz heralde ama bi sabredebilsekBen duramadım yaptım, kalbim gibi tertemizBat 24 bu arada
Ben duramadım yaptım, kalbim gibi tertemizBat 24 bu arada
Çok erken olsa da çıkmaz heralde ama bi sabredebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?