• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9-10 Mart Yumurtlama/Çatlama Görenlerle Belirti Beklemece 🐣

Merhaba kizlar benimde bat bu cuma 21 mart, 4 aydir klomen ovitrelle kullandim bu ay biraktim kullanmadim, ilaclardan dolayi 4 aydir hatta bu ayda yumurtlamadan sonra surekli akintim oluyo onu hamilelik belirtisi olarak gormuyorum ama 2 gundur kasklarimda agri var bu sabah belimde agri oldu baskada bisey yok, surda cumaya 4 gun kalmis ama 4 sene gibi geliyo 😁. Rabbim hepimize sabir ve hayirli haberler versin cifte bayram yasatsin 😭🤭
Amiinn isteyen herkesin kucağını boş birakmasin rabbim

1000039434.webp

Kızlar ovulasyon testi pik mi sizce ?

Merhaba kızlar benim de yumurtlama 10 Mart bat 24 Mart benim yumurtlamadan beri geçmeyen bir sağ kasık ağrım var meme hassasiyeti de var ama geçen ayda vardı onu takmıyorum çok ama sağ kaşığım resmen yanıyor gibi anlamadım ne olduğunu
Benimde yumurtlama 9 mart bat 24 mart. Kasık ağrısı bende sizdeki gibi yumurtlamada yoğun bi şekilde başladı sonrasında sızı gibi vurup durdu göğüs ağrımda arada sızı gibi. Ama beni endişelendiren şey kasıklarım bildiğiniz yanıyor ben ilk kist birşey mi var diye korktum sonra üşüttüğüm için mi böyle yanıyor dedim hala bilmiyorum nedenini

Merhaba kızlar benim de yumurtlama 10 Mart bat 24 Mart benim yumurtlamadan beri geçmeyen bir sağ kasık ağrım var meme hassasiyeti de var ama geçen ayda vardı onu takmıyorum çok ama sağ kaşığım resmen yanıyor gibi anlamadım ne olduğunu
Kızlar benim adetim 1Marttı 24 günde bir oluyorum normalde yumurtlamam 10 nunda görünüyordu takvımde ovulasyonda da pek bir şey anlamadım 23 24 Martta da yenı regl olmam gerekıyor fakat ayın 14 te doktor kontrolüm vardı doktor çatlama olmuş dedi büyük ihtimal 13 te yumurtladım şimdi benim reglime takvım yumurtlama günü ekleyınce -ayın 29 gosterıyor öyle olunca da 28 günde bir regl olmuş oluyorum ama bu ımkansız hep 24 günde bir neden böyle oldu durumum ben geç mı yumurtlamış oldum ayrıca yumurta gelıssın diye letu hap vermıstı doktorum lütfen bilen yardımcı olabılır mı

Benimde yumurtlama 9 mart bat 24 mart. Kasık ağrısı bende sizdeki gibi yumurtlamada yoğun bi şekilde başladı sonrasında sızı gibi vurup durdu göğüs ağrımda arada sızı gibi. Ama beni endişelendiren şey kasıklarım bildiğiniz yanıyor ben ilk kist birşey mi var diye korktum sonra üşüttüğüm için mi böyle yanıyor dedim hala bilmiyorum nedenini
Benim sadece sağ taraf devam ediyor hala umarım kist değildir bende korkuyorum

Bende de hiç ağrı yok dün hafif vardı kasıkta ama takvıme göre regle 6 gün kaldı normalde bu kadar kısa sürede göğsüm hassaslaşırdı yumurtlamam geç oldu ondan mı acaba reglde mı gecıkır anlamıyorum cidden

Bende de hiç ağrı yok dün hafif vardı kasıkta ama takvıme göre regle 6 gün kaldı normalde bu kadar kısa sürede göğsüm hassaslaşırdı yumurtlamam geç oldu ondan mı acaba reglde mı gecıkır anlamıyorum cidden
Yumurtlama takibi yapmıyormusunuz

Yumurtlama takibi yapmıyormusunuz
Yapıyordum takvım 10 Mart dedi ovulasyonda da pik değildi ayın 14 ünde doktorda muayenem vardı doktor catlamıs dedi kı ovulsyonda sa o gün pik oldu ılk defa bu ay letu hap kullandım ondan mı acaba yumurtlama 13 14 oldu yanı 28 günde bır adet olam bırı degılım olsam 14 normal 24 günde bir oluyorum normalde

Yapıyordum takvım 10 Mart dedi ovulasyonda da pik değildi ayın 14 ünde doktorda muayenem vardı doktor catlamıs dedi kı ovulsyonda sa o gün pik oldu ılk defa bu ay letu hap kullandım ondan mı acaba yumurtlama 13 14 oldu yanı 28 günde bır adet olam bırı degılım olsam 14 normal 24 günde bir oluyorum normalde
Regliniz yumurtlamadan 14 gün sonra olur bazen olabilir çok stres yapmayın ben 30-35 günde regl olurum bu ay 41. Gün olacağım düşünün

Regliniz yumurtlamadan 14 gün sonra olur bazen olabilir çok stres yapmayın ben 30-35 günde regl olurum bu ay 41. Gün olacağım düşünün
Yanı normalde reglim çok düzenli geçen ay yumurtla ıle takvımde örtüştü bu ay sanırım hormon hapından böyle oldu bkledıgımden tarıhten 3 4 gün geriye saptı yumurtlama geç oldu bence yine de beklenen tarıhte regl olmam gerekmez mı o zaman döngüm şaşırmış oluyor geç olursam hiç olmamıştı böyle

Yanı normalde reglim çok düzenli geçen ay yumurtla ıle takvımde örtüştü bu ay sanırım hormon hapından böyle oldu bkledıgımden tarıhten 3 4 gün geriye saptı yumurtlama geç oldu bence yine de beklenen tarıhte regl olmam gerekmez mı o zaman döngüm şaşırmış oluyor geç olursam hiç olmamıştı böyle
Hormon hapı etkilemiş olabilir yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursunuz diğer ay da eski döngünüz devam edebilir yine 24 günde olursunuz 21-35 gün arası regl olmak normal zaten sebep olmadan bile değişebilir

İnşallah gebelık olur da gerek kalmaz hiçbirimize 🥹🥹🙏
Hormon hapı etkilemiş olabilir yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursunuz diğer ay da eski döngünüz devam edebilir yine 24 günde olursunuz 21-35 gün arası regl olmak normal zaten sebep olmadan bile değişebilir

Ben de sizin gibiyim aynı test yaptınız mı benim de bat 24 Mart

Bu ay ben de Letu kullandım belirtileriniz var mı

Yani su an bir belirtim yok belim ağrıyor ama ağır bir şey kaldırdım öyle olunca normalde de ağrır hafif kasık ağrım var bence regl olacağım bilemiyorum ki geç yumurtlamam oldu

Bu ay ben de Letu kullandım belirtileriniz var mı
Sizin catlama gecıktı mı benim döngüm 24 günde bir doktorda hapı yazmadan hesap yaptı tam kontrole çağırdığı gün çatlamam olmuş ama benim hesaba göre üç dört gün önce olması lazımdı bence letu gecıktırdı bır hafta kullandım catlama olunca ilacı bıraktırdı doktorum

Benim ağrı aralıklı sağa vuruyor ama çok değil ama yanma iki taraflı ve özellikle akşamları çok fazla hissediyorum belki gündüz çalıştığım için bilmiyorum. Hayırlı haberler alırız inşallah bu ay

Back
X