9-10 Mart Yumurtlama/Çatlama Görenlerle Belirti Beklemece 🐣

Benimde bu ay bat30 ovulasyon takibi yapmadım ve doktorq da gitmedim akışına bıraktım inşallah olurhepimiz güzel sonuçlar alırız

Benimde bu ay bat30 ovulasyon takibi yapmadım ve doktorq da gitmedim akışına bıraktım inşallah olurhepimiz güzel sonuçlar alırız
Ben de öyle yaptım ,hiçte umudum yok. Yorulduğumu farkedip bıraktım hatta bir sürü gebelik testi alırdım erkenden bu ay ona da elim gitmiyor ..

Var mı belirtisi filan olan ballarım?
Benim midem bozuldu dün ama oruçtan sanırım ..

Var mı belirtisi filan olan ballarım?
Benim midem bozuldu dün ama oruçtan sanırım ..
Valla bir sürü belirti var çünkü kendimi dinliyorum O yüzden onları anlamlandırmıyorum. Nedense bu ay da olmadı gibi hissediyorum, hayırlısı artık 20 si ilk testi yaparım regle 4 gün kalmış olacak

Benim uygulamaya göre 12 Mart yumurtlama 9-11-13-14-16 yi değerlendirdik beklenen regl 26 Mart inşallah güzel haberler alirz
Birde benim dünkü iliskimde kasıklarım çok ağrıdı çok zorlandım 2 gün önceki ilişkide böyle olmamıştı yerleşme fln olabilir mi kii

Aynen işi gücü bıraktım kendimi dinliyorum :) 4 gün kala Predictor belki sonuç verir ama en iyisi herhalde bat günü yapmanız olur , inşallah hep beraber seviniriz

İnşallahhhh öyledir benim de 26 Mart bat … yumurtlamayı da 10 unda gördüm ama yorulmuştum amaaaaan yaaaa dedim bu ay saldım, test filan yaparsanız atın mutlaka inceleriz

İnşallahhhh öyledir benim de 26 Mart bat … yumurtlamayı da 10 unda gördüm ama yorulmuştum amaaaaan yaaaa dedim bu ay saldım, test filan yaparsanız atın mutlaka inceleriz
İnşallah saldığın anda Gebelik oluşmuştur yapınca atarmm canım daha çok var regle bı iki gün kala yaparım yarın awox erken gebelik testlerim elimde olur hazırda bulunsunlar

İnşallah saldığın anda Gebelik oluşmuştur yapınca atarmm canım daha çok var regle bı iki gün kala yaparım yarın awox erken gebelik testlerim elimde olur hazırda bulunsunlar
20 sinde Predictor yapsak çıkar mı acaba

Benim normalde bir iki gün önce başlıyordu belirtileri.simdi psikolojik mi bilmiyorum 7 8 gün önce başlıyor.gecen ayda böyle oldu
Evet sanırım psikolojimiz etkiliyor , kendini dinlemek ve beklemek kötü etkiliyor ; salmak en iyisi ama nasıl olacak bilmiyorum . İnşallah olmazsınız ya belli mi olur

Evet sanırım psikolojimiz etkiliyor , kendini dinlemek ve beklemek kötü etkiliyor ; salmak en iyisi ama nasıl olacak bilmiyorum . İnşallah olmazsınız ya belli mi olur
Bende bilmiyorum valla.salayım demekle salınamıyor buradaki herkes bunu biliyor malesef.keşke bi formülü olsa

Merhaba kızlar benim de yumurtlama 10 Mart bat 24 Mart benim yumurtlamadan beri geçmeyen bir sağ kasık ağrım var meme hassasiyeti de var ama geçen ayda vardı onu takmıyorum çok ama sağ kaşığım resmen yanıyor gibi anlamadım ne olduğunu

Merhaba kızlar benimde yumurtlamayı 8-9 Mart'ta gördüm catlamayi 10 Martta bat 24 ama 11 inden beri belli olan göğüs hassasiyeti yaşıyorum arada kasik ağrısı oluyor 2 gündür mide bulantısı ve uyku hali var gebelik testi için ne kadar beklemek lazım 21 inde yapsam test erken mi olur kan pıhtılaşmasi için iğneye başlamam gerekiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…