Merhabalar,bende aradığım motivasyonu burada bulacağımı düşündüğüm için üye oldum :) ben zayıflamaya şöyle karar verdim.Çok sık adet düzensizliği ve kasık ağrısı yaşıyordum doktora gitmeye karar verdim.Doktorum bana hemen zayıflıyorsun yumurtlama tembelliği var yumurtaların büyüyemediği için çatlamıyor dedi.İlerde çocuk için çok uğraşmak istemiyorsan şimdiden vermen gerekiyor dedi.Bende ani bir kararla ramazan falan dinlemedim rejime başladım 4 gün oldu başlayalı.Hemen internetten Revoflex Extreme spor aleti ile Pilates seti edindim kendime.Hem rejim yapıyorum hem spor.Bu arada hiç su içmezdim su içmeye başladım.İnanın 4 gün olmasına rağmen cildim bile toparlanmaya başladı.İç organlarıma artık daha ne kadar faydası vardır tahmin bile edemiyorum o yüzden su içmeye devam
Rahatsızlığı olan arkadaşlarada çok çok geçmiş olsun :) Ben bu ramazan oruç tutuyorum ve rejime hala devam ediyorum.
Kilom - 82
Boyum - 163
İlk Hedef - 75
İkinci Hedef - 70
Sonrası Allah Kerim :) Aslında gönül ister ki şöyle 55 leri göreyim incecik fıstık gibi olayım
ama gel gör ki boğazıma hakim olamıyorum
Tam bir tatlı manyağıyım yemediğim günler ağlamak geliyor içimden o derece
Bu konu hakkında sizlere danışmak istiyorum,size de böyle tatlı krizleri geliyor mu ?? Geliyorsa nasıl bastırıyorsunuz..Dün sofradaki nutelladan yemedim diye bugün dengesizlikten kendimi şaşırdım :44:
Sizi tanıdığıma da çok memnun oldum
Şimdiden herkese kolay gelsinnnn :)