- 10 Mayıs 2014
- 251
- 106
- 123
- Konu Sahibi eskirokfor
-
Canlar! Iftarda moral bozuklugu ve istahsizliktan 3 kepce tarhana çorbası 1 dilim ekmek 1 kucuk.dilim kavun yedim suana kadar 1.5 lt su ictim ama surekli lavaboya gitmekten odaklanamiorm.. ;( biraz atesim var kosamadim ama bisikletteyim suan..kiloma gore gunluk en az 2.700 ml su icmem lazımmış bn 2 2.5 civari iciodum arttırmaya calisicam buarada kilo vermem durmus bu ay 84.900 basladim hala 81.800 um.. :S
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aile ici muhabbetler yaa gelip gecer elbet ama insanin keyfi kacio asLinda ii oldu istahim gittiherseyde br hayir vardir muhakkak.. gun icinde terim ustumde kuruo metroda klima carpio sanirim bunyem cok.kuvvetli deil cabuk etkileniorm hemen ates yapio bende
Amin ins! Ya muhim br mesele deil.naz kapris iste..evlilik dha dogrusu hayat böyle brsy sahip.oldugumuz guzelliklerin.kıymetini baska nasil.anlayabiliriz ki?
Bn her firsatta telkinde bulunuorum kendime zayiflayacaksin once 75 sonra 70 br kac aya kalmadan ins 65 olacaksin die..Allah irade kuvvet versin verelim kurtulalim yuklerimizden ins..
Bende katılabilir miyim aranıza. Boyun 163 kilo 75 60 kilo olmak hedefim. 1 buçuk yıl önce verdim bu kilolari sonra bi güzel aldim
Ramazan öncesi tartilmistim 75 şimdi tartildimda 73um. Üstüm iyi. 42 40 rahat giyiniyorum ama gel göre o kalçalar yok muHoşgeldin canım tabii ki katılabilirsin,boyumuz aynı sen kaç kilosun şuan ?? Bir de sıkma canını hepimiz geçtik o yollardan şimdi baştan başladık
Ramazan öncesi tartilmistim 75 şimdi tartildimda 73um. Üstüm iyi. 42 40 rahat giyiniyorum ama gel göre o kalçalar yok mu
Evet ama işten gelip zar zor iftarı yaptiktan sonra çokta halim kalmiiyorRejimin yanında sporda yapmak lazım,ben hem pilates hem kardio yapıyorum çok faydasını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?