85 kiloyum yoldaş arıyorum

Hayırdır canım hasta falan mısın,sıkma canını moralini de bozma hiç,bir gün olmazsa diğer gün olur.Suyu arttırtmakta fayda var

Aile ici muhabbetler yaa gelip gecer elbet ama insanin keyfi kacio asLinda ii oldu istahim gitti herseyde br hayir vardir muhakkak.. gun icinde terim ustumde kuruo metroda klima carpio sanirim bunyem cok.kuvvetli deil cabuk etkileniorm hemen ates yapio bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla her iki konuda da Allah yardımcın olsun hayat çok zor.

Amin ins! Ya muhim br mesele deil.naz kapris iste..evlilik dha dogrusu hayat böyle brsy sahip.oldugumuz guzelliklerin.kıymetini baska nasil.anlayabiliriz ki?

Amin ins! Ya muhim br mesele deil.naz kapris iste..evlilik dha dogrusu hayat böyle brsy sahip.oldugumuz guzelliklerin.kıymetini baska nasil.anlayabiliriz ki?

Öyle valla,hayatın kanunu işte,bunlarda tuzu biberi

Bn her firsatta telkinde bulunuorum kendime zayiflayacaksin once 75 sonra 70 br kac aya kalmadan ins 65 olacaksin die..Allah irade kuvvet versin verelim kurtulalim yuklerimizden ins..

Aynen ya,şu kilolarım yüzünden uyurken bile maraton koşmuşum gibi terliyorum,kendi yükümü çekmek istemiyorum artık

Terlemek güzel ama ben normalde sicagi teri sevmem ole terli.terli.duramam.ama.suan terleyince pek bi mutlu oluorm hemen kilo.gidio.diorm..

merhabalar kizceler, haftasonu gelemedim ve malesef pek de diyete uyamadim. Bugun tartildim genede 59 kilo olmusum
Sizlerinkini henuz okuyamadim, ama guzel genismeler olduguna eminim

bugunki iftar menum:
2 yumurta kavurma (sadece kara biber ekledim)
yaninda domates
ve taze SIKILMIS greyfurt ve az limon suyu
ve meyveli light yogurt

yumurta diyeti diye birsey okudum, bakalim ona basladim nereye kadar yapicam

Günaydın!! Dun gece sahurda tarhana çorbası iki dilim ekmek peynirli domates kızartması iki uc ince dilim domates yani 5 6 yeşil zeytin yedim toplamda da iki lt su.ictim..

hayirli gunler kizceler

sahurda yediklerim:
1 kase misir gevregi+sut
1 bardak portakal suyu

Son düzenleme:
Selam kızlar regl olduğum için oruçlu değilim 12 gibi uyandım 1 gibi de

1 kase domates çorbası içtim
1 dilim tam buğday ekmeği yedim.

Sadece bu kadar,akşam yemeğini gene bildiririm.

Bnde dun deil.ama bugun kilo bildirimi yapayim 800 gr dha gitmiş 81 kg yum suan elhamd! 70 leri de goruruz ins!

Bende katılabilir miyim aranıza. Boyun 163 kilo 75 60 kilo olmak hedefim. 1 buçuk yıl önce verdim bu kilolari sonra bi güzel aldim

Bende katılabilir miyim aranıza. Boyun 163 kilo 75 60 kilo olmak hedefim. 1 buçuk yıl önce verdim bu kilolari sonra bi güzel aldim

Hoşgeldin canım tabii ki katılabilirsin,boyumuz aynı sen kaç kilosun şuan ?? Bir de sıkma canını hepimiz geçtik o yollardan şimdi baştan başladık

Hoşgeldin canım tabii ki katılabilirsin,boyumuz aynı sen kaç kilosun şuan ?? Bir de sıkma canını hepimiz geçtik o yollardan şimdi baştan başladık
Ramazan öncesi tartilmistim 75 şimdi tartildimda 73um. Üstüm iyi. 42 40 rahat giyiniyorum ama gel göre o kalçalar yok mu

Evettt canlar! Iftar menun tarhana çorbası 3 köfte 1 pors.tursu 2 dilim ekmek..1 bardak da fanta ((

Bugün ki akşam yemeğim;

Yarım kase domates çorbası
1 tane çılbır
1 küçük dilim tam buğday ekmeği ve bolca su.

Arada da 2 3 tane hurma yedim,çok canım istedi valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…