85 kiloyum yoldaş arıyorum

canlarim aksamki iftar menum:
2 yumurta+az kara biber=kavurdum
domates, salatalik
1 taze SIKILMIS greyfurt
1 kase meyveli light yogurt

Sahur:
1 kase misir gevregi+sut
1 bardak portakal suyu

Bencede takma yani

Günaydın kızlar İftar menüm: 1 kâse tarhana çorbası,1 bardak ayran ,3 tane de çiğköfte (ev yapımı) ,sahurda da 1 bardak portakal suyu bir tane de altın ekmek

Butun kilo kayiplarinibtebrik ediyorm ptesi olamasada dun tartildm 11 gunde 3.100 kg gtti ve 65.1 oldm mutlulktn ucuyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar,

Ben yine geç uyandım ve kahvaltımı az önce ettim

1 yumurtadan kaşarlı ve dere otlu omlet yedim
3-4 dilim de domates.

Bugun kotu br gun gecirdim yazamadim su saate kadar.. sahurda tarhana çorbası bir kucuk patates haslanmis kucuck br parca peynir brkac yesil zeytin yesil cay su..dun de spor yapamadım aksam sitenin iftari var snrm ayari biraz kaciricam..gerci mide kuculdu fazla zorlayamiorm elhamd dun yedigim kiraz bile sisirdi rahatsiz etti bni..ramazan in basindan beri 3900 gr gitti br o kdr da bayrama kdr gitse..zayifladigimi hissetmek azcik olsa da farketmek coook guzel onlugum bol gelmeye basladi..

Gunaydin canlar! Ilk yazan bn olayim! Aslinda dun iftarda ve sahurda yediklerimi hic yazmasam daha ii,ramazan in basindan beri ilk defa sinirlari bu kadar zorladim ve sunu farkettigim.icin mutluyum ki midem cidden kuculmus istesem de eskisi kadar yiyemedim cok cesit az porsiyon yedim..gozum gonlum doydu bugun kaldığımız yerdendevam..

Günaydın kızçeler Ben regl olduğum için niyetli değilim . Kahvaltı da bir kâse yağsız yoğurt yedim canım bir şey istemedi. Birde bu hafta sonu pirinç lapası diyetini denemeye karar verdim . Sonuçlarını yazacağım size ,işe yararsa Ramazandan sonra haftada bir hep birlikte deneriz gün belirleyip ,eğlenceli olur.

Dun baska br forumdan protein diyetiyle ilgili brseyler okudum ilhinc ve uygulanabilir gibi geldi bana sahsen denemeyi dusunuorum..

hayirli gunler kizceler, Dunku iftar menum:
1 peynirli, domatesli, salatalikli kepek ekmekli tost
1 taze sIkIlmIs greyfurt suyu
ve dondurma yedim

Sahur:
1 kase meyveli light yogurt
1 bardak portakal suyu

Selam herkese ben dün yazamadım iftar menümü;

1 tavuk şiş (ızgara)
1 kase çorba

Bu sabahta 1 kase çorba 1 ince dilim tam buğday ekmeği..

Canım çooookkk sıkkın çok mutsuzum bu aralar hatta depresyona falan giriyorum sanırım diyeti bırakmış değilim ama hayatı askıya almış durumdayım sık girip eskisi gibi ilgili olamıyorum kusura bakmayın.

Kuzum benim neyin var ,neden mutsuzsun :26:

Bnde suan coook halsizim susuzluk fena yapti yemek yemeye bile dermanim yok..buarada yarim kilo dha gitti elhamd 80.800 oldum bayrama 78 ve asagisi dilegim..hayirlisi.m

Canim benim, insallah bu mutsuzluklari ustunden atarsin uzulme Bende artik eskisi gibi girmiyorum buraya, cok nadir fakit bulabiliyorum.

Iftarda costum yine aslinda halsizlikten brsy yapacak dermanim yoktu komsum az patates kizartmasi verdi saolsun bnde maalesed en kolay makarna pişirdim azcik yedim suana kdr 1.5 lt su ictim 50 dk tempolu yurudum bisiklet biniorm toplamda 230 kl falan harcamis olacagm ins..zayifladikca insanin hevesi artio elhamdA

Hayatımda yolunda giden ne varsa tersine döndü.Çok zor günler geçiriyorum,dua ederseniz çok sevinirim.

Akşam yemeğinde;

4 adet köfte (ızgara)
yarım kase mercimek çorbası
1 kase cacık
1 dilim de karpuz yedim.

Su içtim bolca yine,şimdi spor için kalkıcam,kendinize iyi bakın kızlar.Bu arada faceten falan eklemek isteyen olursa söyleyin irtibatı koparmayalım.

Hayatımda yolunda giden ne varsa tersine döndü.Çok zor günler geçiriyorum,dua ederseniz çok sevinirim.

Canım benim Allah yâr ve yardımcın olsun İnşallah . Elbette ki yaşadıkların çok zor olmalı; ancak içini ferah tut lütfen. Rabbim her şerrin arkasına bir hayır saklamış ,sabrımızı ölçüp bizleri imtihan etmek için. Hayat zor,çetrefilli, aldatıcı ...Ama inan ki ne yaşarsan yaşa hepsi gelip geçici. Bir büyüğüm bana :''Ruhunun daraldığını, artık işin içinden çıkamadığını anladığın anlarda; gözlerini kapat ve aslında kocaman bir rüyanın içinde olduğunu fark et!'' derdi. Öyle değil mi Neşem, mutluluktan uçsak da, acıdan yerle yeksan olsak da bunların hepsi kocaman bir rüya. Ahirette uyanmak üzere daldığımız devasa bir rüyada değil miyiz hepimiz. Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş, onun sesini duymak için .İnşallah en kısa zamanda Rabbim içini ferahlatır güzelim. Sen içini ferah tut ,canını sıkmamaya çalış. Bak aklıma Şems-i Tebrizi' nin bir sözü geldi: Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…