- 20 Temmuz 2013
- 334
- 685
- 333
- Konu Sahibi eskirokfor
-
Sevgili yoldaşlarım bugün başlığı açalı 2 hafta oldu ve yarın tartı günümüz öncelikle bunu hatırlatmak istedim :) Bu sürede bir çok arkadaş edindik öncelikle hepinize teşkkürler ben fazla takılamadım geçen hafta işle ilgili görüşmeler vardı ve maalesef olumsuz sonuçlandı biraz moralim bozuldu açıkcası ve dondurma ile diyete ihanet etmiş oldum ve bir de bu akşam çok yemek yedim maalesef.Yarını çok merak ediyorum arada bozsam da iki haftadır dikkat ettim ve kilomdaki değişikliğe göre bundan sonraki süreci değerlendireceğim olmazsa daha katı bir diyet uygulayacağım.
Yarın en çok kilo vereni bu iki haftanın birincisi yapalım ve hepimize umut olsun.Hatta bir isim seçelim mesela bu haftanın çıtırı, kahramanı falan olabilir sizlerden cevap bekliyorum hepinizi kocaman öpüyorum
Sevgili yoldaşlarım bugün başlığı açalı 2 hafta oldu ve yarın tartı günümüz öncelikle bunu hatırlatmak istedim :) Bu sürede bir çok arkadaş edindik öncelikle hepinize teşkkürler ben fazla takılamadım geçen hafta işle ilgili görüşmeler vardı ve maalesef olumsuz sonuçlandı biraz moralim bozuldu açıkcası ve dondurma ile diyete ihanet etmiş oldum ve bir de bu akşam çok yemek yedim maalesef.Yarını çok merak ediyorum arada bozsam da iki haftadır dikkat ettim ve kilomdaki değişikliğe göre bundan sonraki süreci değerlendireceğim olmazsa daha katı bir diyet uygulayacağım.
Yarın en çok kilo vereni bu iki haftanın birincisi yapalım ve hepimize umut olsun.Hatta bir isim seçelim mesela bu haftanın çıtırı, kahramanı falan olabilir sizlerden cevap bekliyorum hepinizi kocaman öpüyorum
Bence de yarın kilolarımızı söyleyebiliriz,hem motive olmuş oluruz gaza geliriz güzel olur :) Çok yediysen sporunu ihmal etmemeye çalış canım,arayı kapat hemen :)
canım bozma moralini hiç , inşallah daha da güzel bir işin olur.Daha yeni mezunsun , yolun çok başındasın .Senin gibi bir çalışandan mahrum kaldıkları için onlar üzülsün ;-)bana da uygundur teklifin uygulayabiliriz tatlım .:)
Ben yazmazsan kimse yazmıyor yaw ne kadar sakin burası nerdesiniz :44::122:
Bugün iftarda yediklerim;
1 adet tavuk şiş(ızgara)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim domates(közlenmiş)
1 yemek kaşığı piyaz
Bolca su içtim ve 1 saat pilates yaptım..Yürüyüşe çıkmıştık kuzenlerle spordan önce,1 küçük top dondurma yedim.
Sahurda ise;
Küçük bir parça tam buğday ekmeği
Yarım kase çorba
2 yemek kaşığı piyaz
1 dilim beyaz peynir(yağsız)
ve yine bolca su.
Şekerler merhaba;
Ben bu yola 82 83 le başladım sürekli oynuyordu kilom bu iki sayı arasında,2 hafta oldu rejime gireli,az önce tartıldım aç karnına 78,800 gösteriyor :) Bir de bu sabah regl oldum onunda vermiş olduğu bir şişkinlik var :) Ben mutluyum açıkçası aynadaki ile tartıdaki tutuyor çünkü :) Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum,ramazanda rejim yapmak o kadar da kolay değil.Biz zoru başarıyoruz :) hepinizi çookkkk öpüyorum :)
Şekerler merhaba;
Ben bu yola 82 83 le başladım sürekli oynuyordu kilom bu iki sayı arasında,2 hafta oldu rejime gireli,az önce tartıldım aç karnına 78,800 gösteriyor :) Bir de bu sabah regl oldum onunda vermiş olduğu bir şişkinlik var :) Ben mutluyum açıkçası aynadaki ile tartıdaki tutuyor çünkü :) Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum,ramazanda rejim yapmak o kadar da kolay değil.Biz zoru başarıyoruz :) hepinizi çookkkk öpüyorum :)
Harikasin. Allah devamini getirmeyi, kilolarimizin bir bir hatta iki iki dusmesini gormeyi nasip etsin hepimize topicdaslarim :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar verdiğiniz kilolar beni çok mutlu etti öncelikle tebrikler
Ben de tartıldım iki hafta sonunda 1 kilo vermişim diyete başlama 85 şimdi 84, açıkçası biraz moralim bozuldu ama bir şeyler düşüneceğim :18:
Bu akşam iftarda yediklerim;
1 tavuk şiş (ızgara)
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
ve bolca su.
Bugün öğlen regl oldum ama yine de orucu bozmadım,uzun zamandır öğlenleri yemediğim için bocaladım vallahi ne yesem diye düşünürken de zaman geçti bende yemeği bekledim herkesle birlikte yedim.Şunu fark ettim ki rejime başladığımdan mıdır nedir normalde regl dönemlerinde gözüm döner dünyaları yerim,ilk gün olmasına rağmen canım ne tatlı ne yemek çekti :) çok şükür bu duygu beni çok rahatlattı :)
afiyet olsun canım çok kararlı gidiyorsun maşallah :) iki haftada 4 kilo verdin sanırsam bu çok iyi gerçekten,bu hızla istediğin kiloya ulaşacağına eminim.
ben suyu çok içiyorum canım şekeri falan da çıkardım ama bu iki hafta verimsiz geçti benim için motivasyonumu yeniden kazanıp yılmamam gerekiyor yapacağım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?