• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

85 kiloyum yoldaş arıyorum

merhaba kızlar , ne yazıkki bilgisayarım bozuldu .Yapılana kadar yazım yanlışlarım ve telefondan emotion ekleyemedigim için sert gözükürse üslubum için şimdiden özür dilerim :) iftar menüm : bir kâse mercimek çorbası , bir bardak portakal suyu ve orta boy bir tavuk buget ,iki üç çatal da salata :-)

Sevgili yoldaşlarım bugün başlığı açalı 2 hafta oldu ve yarın tartı günümüz öncelikle bunu hatırlatmak istedim :) Bu sürede bir çok arkadaş edindik öncelikle hepinize teşkkürler ben fazla takılamadım geçen hafta işle ilgili görüşmeler vardı ve maalesef olumsuz sonuçlandı biraz moralim bozuldu açıkcası ve dondurma ile diyete ihanet etmiş oldum ve bir de bu akşam çok yemek yedim maalesef.Yarını çok merak ediyorum arada bozsam da iki haftadır dikkat ettim ve kilomdaki değişikliğe göre bundan sonraki süreci değerlendireceğim olmazsa daha katı bir diyet uygulayacağım.
Yarın en çok kilo vereni bu iki haftanın birincisi yapalım ve hepimize umut olsun.Hatta bir isim seçelim mesela bu haftanın çıtırı, kahramanı falan olabilir sizlerden cevap bekliyorum hepinizi kocaman öpüyorum:54:

Bence de yarın kilolarımızı söyleyebiliriz,hem motive olmuş oluruz gaza geliriz güzel olur :) Çok yediysen sporunu ihmal etmemeye çalış canım,arayı kapat hemen :)

Sevgili yoldaşlarım bugün başlığı açalı 2 hafta oldu ve yarın tartı günümüz öncelikle bunu hatırlatmak istedim :) Bu sürede bir çok arkadaş edindik öncelikle hepinize teşkkürler ben fazla takılamadım geçen hafta işle ilgili görüşmeler vardı ve maalesef olumsuz sonuçlandı biraz moralim bozuldu açıkcası ve dondurma ile diyete ihanet etmiş oldum ve bir de bu akşam çok yemek yedim maalesef.Yarını çok merak ediyorum arada bozsam da iki haftadır dikkat ettim ve kilomdaki değişikliğe göre bundan sonraki süreci değerlendireceğim olmazsa daha katı bir diyet uygulayacağım.
Yarın en çok kilo vereni bu iki haftanın birincisi yapalım ve hepimize umut olsun.Hatta bir isim seçelim mesela bu haftanın çıtırı, kahramanı falan olabilir sizlerden cevap bekliyorum hepinizi kocaman öpüyorum:54:

canım bozma moralini hiç , inşallah daha da güzel bir işin olur.Daha yeni mezunsun , yolun çok başındasın .Senin gibi bir çalışandan mahrum kaldıkları için onlar üzülsün ;-)bana da uygundur teklifin uygulayabiliriz tatlım .:)

canım bozma moralini hiç , inşallah daha da güzel bir işin olur.Daha yeni mezunsun , yolun çok başındasın .Senin gibi bir çalışandan mahrum kaldıkları için onlar üzülsün ;-)bana da uygundur teklifin uygulayabiliriz tatlım .:)

teşekkür ederim canım moral veriyorsun :) bakalım artık yarın kaç kiloyuz:1:

Kizlar bugun kilolarimizi söyle me günümüz sizden bir ricam var başlangıç kilolarimizida yazalim . Diyete baslayali 1 hafta başlangıç kilom 85 bugün 83 ;))

Günaydın kızçeler :)Ayrıntılı mı yazıyoruz ?Neyse deneyeceğim :) Diyete başlayalı çat pat 1 ay oldu.87 ile başladım buraya üye olduğumda yani yaklaşık 2 hafta öncede 82 idim .Bugün ise 76.70 çıktım yani 77 :) uzun vadede düşününce iyi kilo vermiş gibi duruyorum ama 69'u görene kadar içim rahat etmeyecek :( İnsan kilo verdikçe anlıyor ne kadar kilolu olduğunu .Kilolu bayanlar olarak nasıl beceriyoruz bilmem.Kat kat yağları ,onlarca fazlalığı görmüyoruz .Sanki eskiden gözümde bir perde varmış gibi geliyor.Hiç dert etmezdim kilolarımı ,ne giysem çok güzel yakıştığını düşünürdüm , özgüvenim tavan yapmış durumdaydı .Şimdi ise aynaya bakınca güzellik falan görmüyorum : kat kat yağlar , sağlıksız ve gereksiz fazlalıklar görüyorum .Öyle işte sabahın köründe felsefe yapmış oldum. :D Telefondan ancak bu kadar oluyor , yazımdaki kusurları maruz görün .İnşallah bilgisayarım yapılınca kurtaracağım sizi bu azaptan :)

Ben yazmazsan kimse yazmıyor yaw ne kadar sakin burası nerdesiniz :44::122:

Bugün iftarda yediklerim;

1 adet tavuk şiş(ızgara)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim domates(közlenmiş)
1 yemek kaşığı piyaz

Bolca su içtim ve 1 saat pilates yaptım..Yürüyüşe çıkmıştık kuzenlerle spordan önce,1 küçük top dondurma yedim.:56:

Sahurda ise;

Küçük bir parça tam buğday ekmeği
Yarım kase çorba
2 yemek kaşığı piyaz
1 dilim beyaz peynir(yağsız)

ve yine bolca su.

Bn ailelerin yaninda bolca misafir agirladigim icin maalesef yediklerime dikkat etmeye calissam da su icemedim malum sahur sonrası zor oluyor die ee dogal olarak da yazamadim..snrm bu hafta pek kilo veremedim.. dun iftarda az corba ve bir kase kadar keskek yedim br dilim ekmek sahurda da ayni menuydu diyebilirim yoldan geldigimiz icin o yorgunlukla brsy hazirlayamadm gecistirdik ve sadece 1 lt su icebildm normalde 2 lt icerdim.. bugun esim yine yok az ve oz yemeyi arayi kapatmayi dusunuorm aksam spor da yapacagm ins..suan dersteym eve gidince tartilip yazarim ins..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm ben de bugun basladim cnm senin bayaa olmus ;)bende 74 kiloyum cok kilo aldim su 5 senedir bundan 5 sene once 62 kiloydum ama maaaleseff bogazimi tutamadimdan bu kiloya kadar ciktim iki tane oglum oldu onlarda bile bu kdr kilolu degildim;))

Kizlar 80.6yla basladim 5 gun oldu.az once tartildim 79.5 im. Siki bir diyet yapmiyorum. Yine de iyi geldi 1 kilo :)

Şekerler merhaba;

Ben bu yola 82 83 le başladım sürekli oynuyordu kilom bu iki sayı arasında,2 hafta oldu rejime gireli,az önce tartıldım aç karnına 78,800 gösteriyor :) Bir de bu sabah regl oldum onunda vermiş olduğu bir şişkinlik var :) Ben mutluyum açıkçası aynadaki ile tartıdaki tutuyor çünkü :) Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum,ramazanda rejim yapmak o kadar da kolay değil.Biz zoru başarıyoruz :) hepinizi çookkkk öpüyorum :):54::54::54::16:

Şekerler merhaba;

Ben bu yola 82 83 le başladım sürekli oynuyordu kilom bu iki sayı arasında,2 hafta oldu rejime gireli,az önce tartıldım aç karnına 78,800 gösteriyor :) Bir de bu sabah regl oldum onunda vermiş olduğu bir şişkinlik var :) Ben mutluyum açıkçası aynadaki ile tartıdaki tutuyor çünkü :) Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum,ramazanda rejim yapmak o kadar da kolay değil.Biz zoru başarıyoruz :) hepinizi çookkkk öpüyorum :):54::54::54::16:

Cok tebrik ederim cok guzl bi kilo kaybi hem saglikli olmus.benmde tartimin pili bitik sirf tartilmak icin bsy yemiyorm pil almayi bkliorm :))

Şekerler merhaba;

Harikasin. Allah devamini getirmeyi, kilolarimizin bir bir hatta iki iki dusmesini gormeyi nasip etsin hepimize topicdaslarim :) :)

Harikasin. Allah devamini getirmeyi, kilolarimizin bir bir hatta iki iki dusmesini gormeyi nasip etsin hepimize topicdaslarim :) :)

Teşekkürler canım,amin inşaallah bakalım bayrama kadar kaç kilo olucaz :)

Selam kızlar verdiğiniz kilolar beni çok mutlu etti öncelikle tebrikler:46:
Ben de tartıldım iki hafta sonunda 1 kilo vermişim diyete başlama 85 şimdi 84, açıkçası biraz moralim bozuldu ama bir şeyler düşüneceğim :18:

Selam kızlar verdiğiniz kilolar beni çok mutlu etti öncelikle tebrikler:46:
Ben de tartıldım iki hafta sonunda 1 kilo vermişim diyete başlama 85 şimdi 84, açıkçası biraz moralim bozuldu ama bir şeyler düşüneceğim :18:

Canım suyu arttırmanı şekeri ve unlu gıdaları hayatından çıkarmanı tavsiye ederim,ayrıca spor yapıyorsan arttıra bilirsin dozajını

Bu akşam iftarda yediklerim;

1 tavuk şiş (ızgara)
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
ve bolca su.

Bugün öğlen regl oldum ama yine de orucu bozmadım,uzun zamandır öğlenleri yemediğim için bocaladım vallahi ne yesem diye düşünürken de zaman geçti bende yemeği bekledim herkesle birlikte yedim.Şunu fark ettim ki rejime başladığımdan mıdır nedir normalde regl dönemlerinde gözüm döner dünyaları yerim,ilk gün olmasına rağmen canım ne tatlı ne yemek çekti :) çok şükür bu duygu beni çok rahatlattı :)

Bu akşam iftarda yediklerim;

1 tavuk şiş (ızgara)
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
ve bolca su.

Bugün öğlen regl oldum ama yine de orucu bozmadım,uzun zamandır öğlenleri yemediğim için bocaladım vallahi ne yesem diye düşünürken de zaman geçti bende yemeği bekledim herkesle birlikte yedim.Şunu fark ettim ki rejime başladığımdan mıdır nedir normalde regl dönemlerinde gözüm döner dünyaları yerim,ilk gün olmasına rağmen canım ne tatlı ne yemek çekti :) çok şükür bu duygu beni çok rahatlattı :)

afiyet olsun canım çok kararlı gidiyorsun maşallah :) iki haftada 4 kilo verdin sanırsam bu çok iyi gerçekten,bu hızla istediğin kiloya ulaşacağına eminim.
ben suyu çok içiyorum canım şekeri falan da çıkardım ama bu iki hafta verimsiz geçti benim için motivasyonumu yeniden kazanıp yılmamam gerekiyor yapacağım inş

afiyet olsun canım çok kararlı gidiyorsun maşallah :) iki haftada 4 kilo verdin sanırsam bu çok iyi gerçekten,bu hızla istediğin kiloya ulaşacağına eminim.
ben suyu çok içiyorum canım şekeri falan da çıkardım ama bu iki hafta verimsiz geçti benim için motivasyonumu yeniden kazanıp yılmamam gerekiyor yapacağım inş

Yılma şekerim yılma,biz yılmak için değil başarmak için çıktık bu yola :) herkes istediği gibi yaşarken biz uzaktan izlemicez direkt konuya dahil olucaz o yüzdennnnn rejime ve spora devammm :):8::10:

Canlar! Iftarda moral bozuklugu ve istahsizliktan 3 kepce tarhana çorbası 1 dilim ekmek 1 kucuk.dilim kavun yedim suana kadar 1.5 lt su ictim ama surekli lavaboya gitmekten odaklanamiorm.. ;( biraz atesim var kosamadim ama bisikletteyim suan..kiloma gore gunluk en az 2.700 ml su icmem lazımmış bn 2 2.5 civari iciodum arttırmaya calisicam buarada kilo vermem durmus bu ay 84.900 basladim hala 81.800 um.. :S

Back