- 7 Nisan 2012
- 1.006
- 122
- 323
- Konu Sahibi eskirokfor
Merhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim Allah yâr ve yardımcın olsun İnşallah . Elbette ki yaşadıkların çok zor olmalı; ancak içini ferah tut lütfen. Rabbim her şerrin arkasına bir hayır saklamış ,sabrımızı ölçüp bizleri imtihan etmek için. Hayat zor,çetrefilli, aldatıcı ...Ama inan ki ne yaşarsan yaşa hepsi gelip geçici. Bir büyüğüm bana :''Ruhunun daraldığını, artık işin içinden çıkamadığını anladığın anlarda; gözlerini kapat ve aslında kocaman bir rüyanın içinde olduğunu fark et!'' derdi. Öyle değil mi Neşem, mutluluktan uçsak da, acıdan yerle yeksan olsak da bunların hepsi kocaman bir rüya. Ahirette uyanmak üzere daldığımız devasa bir rüyada değil miyiz hepimiz. Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş, onun sesini duymak için .İnşallah en kısa zamanda Rabbim içini ferahlatır güzelim. Sen içini ferah tut ,canını sıkmamaya çalış. Bak aklıma Şems-i Tebrizi' nin bir sözü geldi: Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Musadenle tum bu cumlelerin altina imzami atıyorum!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim Allah yâr ve yardımcın olsun İnşallah . Elbette ki yaşadıkların çok zor olmalı; ancak içini ferah tut lütfen. Rabbim her şerrin arkasına bir hayır saklamış ,sabrımızı ölçüp bizleri imtihan etmek için. Hayat zor,çetrefilli, aldatıcı ...Ama inan ki ne yaşarsan yaşa hepsi gelip geçici. Bir büyüğüm bana :''Ruhunun daraldığını, artık işin içinden çıkamadığını anladığın anlarda; gözlerini kapat ve aslında kocaman bir rüyanın içinde olduğunu fark et!'' derdi. Öyle değil mi Neşem, mutluluktan uçsak da, acıdan yerle yeksan olsak da bunların hepsi kocaman bir rüya. Ahirette uyanmak üzere daldığımız devasa bir rüyada değil miyiz hepimiz. Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş, onun sesini duymak için .İnşallah en kısa zamanda Rabbim içini ferahlatır güzelim. Sen içini ferah tut ,canını sıkmamaya çalış. Bak aklıma Şems-i Tebrizi' nin bir sözü geldi: Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Merhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim
Hoşbuldum canım derdin her neyse insaallah tez zamanda bitsin.
29 yaşında 2çocuk annesiyim 1.58 75 76kiloyum:-( sen kaç yaşındasin canım
Oncelikle yeni arkadaslarimiz aramiza hosgeldinizkizlar kusura bakmayin lutfen hergun hergun giremiyorum. Nesecim insallah gecer canim. Rabbimiz cok buyuk, umidini kesme.
Nasil gitdigine gelince dun pek iyi degildi.
bugun daha iyi, tam ogun saatlerimi tutturamadim ama
8.20: 2 yumurta+tatli biber kavurdum
2 cherry domates
1 kase meyveli light yogurt
1 bardak portakal suyu
1 bardak yesil cay
15.00-16.00 arasi:
meyve= karpuz, seftali, kirmizi erik
17.00:
1 kase meyveli yogurt
gun boyu da 1,5 lt fazla su tukettim
simcik bukadar.
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Menün gayet güzel tatlım,yalnız bir şey dikkatimi çekti,sen sebze et baklagil tahıl falan ekliyor musun menüne.Yoksa acıkmıyor musun :)
malesef canim dun birde aksam yemegi olarak 2 tabak manti yedimof of, annem yaptikdan sonra bende bu buaz nasil yapicam ben ya.
Canim ben gunum gunume hic uymuyor, bir bakiyosun ekliyorum, bir bakiyosun baska seyler. bakalim benim icin mutlu ince son nezaman gelecek
Sende nasil gidiyor canim, insallah vermeye devam ediyosundur
malesef canim dun birde aksam yemegi olarak 2 tabak manti yedimof of, annem yaptikdan sonra bende bu buaz nasil yapicam ben ya.
Canim ben gunum gunume hic uymuyor, bir bakiyosun ekliyorum, bir bakiyosun baska seyler. bakalim benim icin mutlu ince son nezaman gelecek
Sende nasil gidiyor canim, insallah vermeye devam ediyosundur
Ayna beni yanıltmıyorsa vermeye devam ediyorum şekerim yarın göreceğiz :) Bayrama az kaldı şekerler umarım hepimiz mutlu gireriz :)