• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

85 kiloyum yoldaş arıyorum

Canım benim Allah yâr ve yardımcın olsun İnşallah . Elbette ki yaşadıkların çok zor olmalı; ancak içini ferah tut lütfen. Rabbim her şerrin arkasına bir hayır saklamış ,sabrımızı ölçüp bizleri imtihan etmek için. Hayat zor,çetrefilli, aldatıcı ...Ama inan ki ne yaşarsan yaşa hepsi gelip geçici. Bir büyüğüm bana :''Ruhunun daraldığını, artık işin içinden çıkamadığını anladığın anlarda; gözlerini kapat ve aslında kocaman bir rüyanın içinde olduğunu fark et!'' derdi. Öyle değil mi Neşem, mutluluktan uçsak da, acıdan yerle yeksan olsak da bunların hepsi kocaman bir rüya. Ahirette uyanmak üzere daldığımız devasa bir rüyada değil miyiz hepimiz. Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş, onun sesini duymak için .İnşallah en kısa zamanda Rabbim içini ferahlatır güzelim. Sen içini ferah tut ,canını sıkmamaya çalış. Bak aklıma Şems-i Tebrizi' nin bir sözü geldi: Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Musadenle tum bu cumlelerin altina imzami atıyorum! ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Musadenle tum bu cumlelerin altina imzami atıyorum! ;)

Tabiki canım benim. Hepimiz için geçerli bunlar. Tek bir an geçmiyor ki ,bir masum katledilmesin, bir yuva yıkılmasın, bir gönül kırılmasın, bir hayat kararmasın...Bir yandan da her gün yeniden güneş doğuyor ,yeniden yaşamaya devam ediyoruz. Rağmenlere rağmen sürdürmekle yükümlü olduğumuz bir hayat var. Rabbim cümlemizi iyi insanlarla, olaylarla karşılaştırsın, kalbimize ferahlık ihsan eylesin İnşallah , güç belâ da olsa alnının akıyla imtihanını tamamlayanlardan eylesin.

:4:
Canım benim Allah yâr ve yardımcın olsun İnşallah . Elbette ki yaşadıkların çok zor olmalı; ancak içini ferah tut lütfen. Rabbim her şerrin arkasına bir hayır saklamış ,sabrımızı ölçüp bizleri imtihan etmek için. Hayat zor,çetrefilli, aldatıcı ...Ama inan ki ne yaşarsan yaşa hepsi gelip geçici. Bir büyüğüm bana :''Ruhunun daraldığını, artık işin içinden çıkamadığını anladığın anlarda; gözlerini kapat ve aslında kocaman bir rüyanın içinde olduğunu fark et!'' derdi. Öyle değil mi Neşem, mutluluktan uçsak da, acıdan yerle yeksan olsak da bunların hepsi kocaman bir rüya. Ahirette uyanmak üzere daldığımız devasa bir rüyada değil miyiz hepimiz. Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş, onun sesini duymak için .İnşallah en kısa zamanda Rabbim içini ferahlatır güzelim. Sen içini ferah tut ,canını sıkmamaya çalış. Bak aklıma Şems-i Tebrizi' nin bir sözü geldi: Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Ya gerçekten çok teşekkür ederim inan ne kadar iyi geldiğini tahmin bile edemezsin.Bazen öyle şeyler yaşıyorum ki sanki bütün kötü şeyler benim başıma gelmiş gibi.Dünyada bu kadar zulüm gören varken dertliyim demekten utanıyorum ama kendimi bir türlü toparlayamıyorum.Söylediklerin içimi gerçekten rahatlattı.Umarım bizde o imtihanı kazananlardan oluruz iyiki varsınız,rejimi onu bunu geçtim herşeyden önce bu yazıyı buraya rahatlıkla yazabilme güvenini bana verdiğiniz için hepinize çok teşekkürler,hepinizi çok seviyorum.İyiki tanımışım sizleri

Bilmukabele! Allah kimseye kaldiramayacagi imtihanlar vermesin! Ramazan in basindan beri hr firsatta her yemekte dua ediyorum Allah olmayanlara da versin disarda çalışanlara yardim etsin mazlumlara sabir versin die.. gercekten Gazze de yasananlarin yanında insanin solugu kesilio acizligini derinlemesine hissedio..Allah o kardeşlerimizi biran ince sahil-i selamete cikarsin Zalimin zulmunu dindirsin..halimize sukretmeliyiz...

Herkese merhaba kızlar bugün ki menümü veriyorum;

Öğlen kalktım her zaman ki gibi evde hazır bir şeyler yoktu ne yapsam diye düşünürken aklıma bir şey geldi.

2 dilim tam buğday ekmeğini minik minik bölüp tavada kızarttım (yağ katmadan)
üzerine dilimlenmiş domates ve çok az tuz ekledim harmanladım biraz daha kızarttım
sıcakken üzerine kaşar rendeledim ve yanında cacıkla yedim.Pizza gibi oldu,tadı fena sayılmazdı :)

Akşam yemeğinde ise

1 tavuk şiş (ızgara)
1 kase cacık
1 dilim domates(közlenmiş)
1 dilim karpuz ve bolca su.

29 yaşında 2çocuk annesiyim 1.58 75 76kiloyum:-( sen kaç yaşındasin canım

Oncelikle yeni arkadaslarimiz aramiza hosgeldiniz:3:kizlar kusura bakmayin lutfen hergun hergun giremiyorum. Nesecim insallah gecer canim. Rabbimiz cok buyuk, umidini kesme.

Nasil gitdigine gelince dun pek iyi degildi.
bugun daha iyi, tam ogun saatlerimi tutturamadim ama
8.20: 2 yumurta+tatli biber kavurdum
2 cherry domates
1 kase meyveli light yogurt
1 bardak portakal suyu
1 bardak yesil cay

15.00-16.00 arasi:
meyve= karpuz, seftali, kirmizi erik

17.00:
1 kase meyveli yogurt

gun boyu da 1,5 lt fazla su tukettim
simcik bukadar.

Son düzenleme:
Oncelikle yeni arkadaslarimiz aramiza hosgeldiniz:3:kizlar kusura bakmayin lutfen hergun hergun giremiyorum. Nesecim insallah gecer canim. Rabbimiz cok buyuk, umidini kesme.

Nasil gitdigine gelince dun pek iyi degildi.
bugun daha iyi, tam ogun saatlerimi tutturamadim ama
8.20: 2 yumurta+tatli biber kavurdum
2 cherry domates
1 kase meyveli light yogurt
1 bardak portakal suyu
1 bardak yesil cay

15.00-16.00 arasi:
meyve= karpuz, seftali, kirmizi erik

17.00:
1 kase meyveli yogurt

gun boyu da 1,5 lt fazla su tukettim
simcik bukadar.

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :16: Menün gayet güzel tatlım,yalnız bir şey dikkatimi çekti,sen sebze et baklagil tahıl falan ekliyor musun menüne.Yoksa acıkmıyor musun :)

Herkes merhaba kızlar,bugün saat sabah 10 da kalktım kardeşimin okul meseleleri için tüm gün dışarıdaydık sabah kahvaltıda;

1 ince dilim tam buğday ekmeği
2 3 çatal peynirli dereotlu omlet
1 adet soda

Gün içinde dışarıdaki insanlar oruçlu olduğundan su falan içemedim ama bir ara tenhada 1 tane maden suyu içtim.Eve 4 te geldim yattım uyudum canım birşey istemedi yemedim o yüzden.İftara kalktım,ondada;

Yarım kase tarhana çorbası
3 yemek kaşığı taze fasulye
1 yemek kaşığı yoğurt yedim

ve bolca su,ardından da 1 saat pilates yaptım

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :16: Menün gayet güzel tatlım,yalnız bir şey dikkatimi çekti,sen sebze et baklagil tahıl falan ekliyor musun menüne.Yoksa acıkmıyor musun :)

malesef canim dun birde aksam yemegi olarak 2 tabak manti yedim:14:of of, annem yaptikdan sonra bende bu buaz nasil yapicam ben ya.
Canim ben gunum gunume hic uymuyor, bir bakiyosun ekliyorum, bir bakiyosun baska seyler. bakalim benim icin mutlu ince son nezaman gelecek:50:

Sende nasil gidiyor canim, insallah vermeye devam ediyosundur:16:

Merhaba kızlar :3: bugün pirinç lapası diyetine başladım.kahvaltıda da öğlen yemeğinde de yarım çay bardağı pirincten lapa yaptım ve salata ile karıştırdım :56: regl olduğum için ödem atmak maksadıyla yaptım ama bundan sonra haftada bir gün uygulayabilirim herhalde.Tartı sonucuma göre karar verecegim.:31:

malesef canim dun birde aksam yemegi olarak 2 tabak manti yedim:14:of of, annem yaptikdan sonra bende bu buaz nasil yapicam ben ya.
Canim ben gunum gunume hic uymuyor, bir bakiyosun ekliyorum, bir bakiyosun baska seyler. bakalim benim icin mutlu ince son nezaman gelecek:50:

birde belirtmeyi unutmusum. dun aksam o pismanliktan sonra yaklasik 30 dk oldugum yerde kostum (dizlerimi bukerek kostum)

Ayna beni yanıltmıyorsa vermeye devam ediyorum şekerim yarın göreceğiz :) Bayrama az kaldı şekerler umarım hepimiz mutlu gireriz :)

Back