- Konu Sahibi eskirokfor
-
Sende hoşgeldinnn :) valla ben şahsım adına konuşayım bugün rejime başlayalı tam 2 hafta oldu 82 ile başladım şuan 79 gösteriyor :)
Super mis su an 79 kilo olmak cok isterdim. 1 eylulde dugunum var bidr kizlar ben de 90 kilo idim iki ayda ancak bes kilo verebildim dugune kadar 77 olabilsem keske cok siki diyet yapacam bakalim su iki hafta da 5 kilo vermek istiyorum hayirlisi ile.... yuruyus yapiyomusunuz.
Kuzumm ya dikkat et kendineAra öğünlerde akdeniz salatası yapabilirsin light peynirle . Zaten midemizde küçüldüğü için yarım kase fazlasıyla yeter. Ya da bir tane activia yiyebilirsin,adet döneminde şişkinliğe iyi geliyor gerçekten.
öğün aralarında tarçın iç günde 2 bardak ve kepekli ekmek ye zayıflarsınSevgili hemcinslerim 25 yaşındayım, üniversiteden mezun oldum henüz iş bulamadım 4 aydır evde oturuyorum sıkıntıdan yemek yiyorum hareket hiç edemiyorum moralim çok kötü sevdiğim insan başka bir şehirde artık kavuşma ihtimalimiz kalmadı tüm bu dertlerden sonra dışarı çıkarken giyecek hiç bir şey bulamamam da beni çok yordu artık, boyum 170 85 kiloyum diyet yapmak istiyorum ama hayattan o kadar nefret ediyorum ki ne yaparsam yapayım bir faydası olmayacak gibi geliyor.dertleşecek birlikte kilo verecek arkadaş arıyorum :18: yalnız ve umutsuzum
Super mis su an 79 kilo olmak cok isterdim. 1 eylulde dugunum var bidr kizlar ben de 90 kilo idim iki ayda ancak bes kilo verebildim dugune kadar 77 olabilsem keske cok siki diyet yapacam bakalim su iki hafta da 5 kilo vermek istiyorum hayirlisi ile.... yuruyus yapiyomusunuz.
Ben yürüyüş yapmayı sevmediğim için evde 1 gün kardio 1 gün pilates yapıyorum.Şınav çekiyorum ağırlık kaldırıyorum hopluyorum zıplıyorum birşeyler birşeyler işteçok sıkı diyete gerek yok ekmeği şekeri kes suyu çoğalt kendiliğinden gidiyor zaten
activiayi iyi akil ettin canim, bak onu belirtmeyi unutmusum
dun aksamki iftar menum:
1 kase patates salatasi (yagsiz tuzsuz, annem bagri boyle ye dedi hayir diyemedim)
1 kase meyveli light yogurt
11.30-12.30 arasi gene bol bol su
Sahur:
1 cavdarli beyaz peynirli tost
1 kase patates salatasi
1 bardak portakal suyu
Neşecim al benden de o kadarAma arada bir de vicdan azabı çekmiyor değilim ,yürüyüş de yapsaydım iyiydi diye
Ben çok seviyorum onları canım ,bazen buzluğa atıyorum çakma dondurma yapıyorum onlardan
Menün gayet güzel canım benim,iftarla sahur arasına spor da koyarsan o patates salataları hiç bir şey yapmaz sana :)
Canım senin birde düğünün varmış tebrik ederim, Gelinliğinin içinde daha zarif duracağını düşün daha çok motive olursun Kilo verebilme hızın metabolizmana da bağlı ancak; birazcık yemeni içmeni kısıtlarsan, biraz da spor yaparsan neden veremeyesin .Açıkçası bende yürüyüş yapmıyorum ama senin düğünün varmış ,sanki yürüyüş de yapsan daha iyi olur :26: Yeşil çayın da çok faydasını gören varmış, içebiliyorsan bol bol da ondan iç ve inancını hiç kaybetme canım.
Neşecim al benden de o kadarAma arada bir de vicdan azabı çekmiyor değilim ,yürüyüş de yapsaydım iyiydi diye
Ben çok seviyorum onları canım ,bazen buzluğa atıyorum çakma dondurma yapıyorum onlardan
Ben yazmazsan kimse yazmıyor yaw ne kadar sakin burası nerdesiniz :44::122:
Bugün iftarda yediklerim;
1 adet tavuk şiş(ızgara)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim domates(közlenmiş)
1 yemek kaşığı piyaz
Bolca su içtim ve 1 saat pilates yaptım..Yürüyüşe çıkmıştık kuzenlerle spordan önce,1 küçük top dondurma yedim.
Sahurda ise;
Küçük bir parça tam buğday ekmeği
Yarım kase çorba
2 yemek kaşığı piyaz
1 dilim beyaz peynir(yağsız)
ve yine bolca su.
Canımmm ben pek menüyü değiştirmiyorum diye yazmıyorum kusuruma bakmaBugün niyetlenmedim migrenim tuttu yine . Sabah kahvaltısında 1 bardak elma suyu ve iki tane diyet bisküvi yedim ,ara öğün olarak bir kâse yoğurt yedim , elmalı yeşil çay buldum ,elmayı çok seviyorum zor da olsa bir bardakta ondan içtim ve elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum ama açıkçası 1.5 litreyi geçemiyorum oda yeter herhalde
Olsun şekerim aynı da olsa yazalım ki topik güncel kalsın,birbirimizden de haberimiz olsun :) Suyun içine dilim limon at istersen bir de tarçın öyle çok güzel oluyor
Tamam kuzucum onu da deneyeceğim İnşallahBir de bir orta porsiyon pişmiş buğday da 20 kalori varmış sadece. Yemeklerimizin yanına bir yemek kaşığı kullanabiliriz tadı güzel ve doyurucu gerçekten
Olabilir canım,denemek lazım :) et yemeklerinin yanında daha güzel olur herhalde dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?