85 kiloyum yoldaş arıyorum

Sende hoşgeldinnn :) valla ben şahsım adına konuşayım bugün rejime başlayalı tam 2 hafta oldu 82 ile başladım şuan 79 gösteriyor :)

Super mis su an 79 kilo olmak cok isterdim. 1 eylulde dugunum var bidr kizlar ben de 90 kilo idim iki ayda ancak bes kilo verebildim dugune kadar 77 olabilsem keske cok siki diyet yapacam bakalim su iki hafta da 5 kilo vermek istiyorum hayirlisi ile.... yuruyus yapiyomusunuz.

Ben yürüyüş yapmayı sevmediğim için evde 1 gün kardio 1 gün pilates yapıyorum.Şınav çekiyorum ağırlık kaldırıyorum hopluyorum zıplıyorum birşeyler birşeyler işte çok sıkı diyete gerek yok ekmeği şekeri kes suyu çoğalt kendiliğinden gidiyor zaten

activiayi iyi akil ettin canim, bak onu belirtmeyi unutmusum

dun aksamki iftar menum:
1 kase patates salatasi (yagsiz tuzsuz, annem bagri boyle ye dedi hayir diyemedim)
1 kase meyveli light yogurt

11.30-12.30 arasi gene bol bol su

Sahur:
1 cavdarli beyaz peynirli tost
1 kase patates salatasi
1 bardak portakal suyu

öğün aralarında tarçın iç günde 2 bardak ve kepekli ekmek ye zayıflarsın

Canım senin birde düğünün varmış tebrik ederim , Gelinliğinin içinde daha zarif duracağını düşün daha çok motive olursun Kilo verebilme hızın metabolizmana da bağlı ancak; birazcık yemeni içmeni kısıtlarsan, biraz da spor yaparsan neden veremeyesin .Açıkçası bende yürüyüş yapmıyorum ama senin düğünün varmış ,sanki yürüyüş de yapsan daha iyi olur :26: Yeşil çayın da çok faydasını gören varmış, içebiliyorsan bol bol da ondan iç ve inancını hiç kaybetme canım.

Neşecim al benden de o kadar Ama arada bir de vicdan azabı çekmiyor değilim ,yürüyüş de yapsaydım iyiydi diye

activiayi iyi akil ettin canim, bak onu belirtmeyi unutmusum

Ben çok seviyorum onları canım ,bazen buzluğa atıyorum çakma dondurma yapıyorum onlardan

Menün gayet güzel canım benim,iftarla sahur arasına spor da koyarsan o patates salataları hiç bir şey yapmaz sana :)

Amaannn bence bizim yaptığımız daha güzel,dümdüz yürüdüğüm zaman canım sıkılıyor,etraftakilerle sohbet etmeye başlıyorum,öyle öyle derken bırakıyorum sonrada heheh Bu activia olayı çok hoşuma gitti alıp yicem :)

canim benim bende seni tebrik ederim Rabbim sizi ce cumlemizi mutlu etsin insallah. 1 eylulde de benim yasgunum, insallah sen guzel ipincecik girersin o guzelim gelinlige. ve ben de dogumgunumde zayif olurum insallah

dondurma yapmakda iyi fikirmis

Ben yazmazsan kimse yazmıyor yaw ne kadar sakin burası nerdesiniz :44::122:

Bugün iftarda yediklerim;

1 adet tavuk şiş(ızgara)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim domates(közlenmiş)
1 yemek kaşığı piyaz

Bolca su içtim ve 1 saat pilates yaptım..Yürüyüşe çıkmıştık kuzenlerle spordan önce,1 küçük top dondurma yedim.

Sahurda ise;

Küçük bir parça tam buğday ekmeği
Yarım kase çorba
2 yemek kaşığı piyaz
1 dilim beyaz peynir(yağsız)

ve yine bolca su.

Canımmm ben pek menüyü değiştirmiyorum diye yazmıyorum kusuruma bakma Bugün niyetlenmedim migrenim tuttu yine . Sabah kahvaltısında 1 bardak elma suyu ve iki tane diyet bisküvi yedim ,ara öğün olarak bir kâse yoğurt yedim , elmalı yeşil çay buldum ,elmayı çok seviyorum zor da olsa bir bardakta ondan içtim ve elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum ama açıkçası 1.5 litreyi geçemiyorum oda yeter herhalde

Olsun şekerim aynı da olsa yazalım ki topik güncel kalsın,birbirimizden de haberimiz olsun :) Suyun içine dilim limon at istersen bir de tarçın öyle çok güzel oluyor

Olsun şekerim aynı da olsa yazalım ki topik güncel kalsın,birbirimizden de haberimiz olsun :) Suyun içine dilim limon at istersen bir de tarçın öyle çok güzel oluyor

Tamam kuzucum onu da deneyeceğim İnşallah Bir de bir orta porsiyon pişmiş buğday da 20 kalori varmış sadece. Yemeklerimizin yanına bir yemek kaşığı kullanabiliriz tadı güzel ve doyurucu gerçekten

Tamam kuzucum onu da deneyeceğim İnşallah Bir de bir orta porsiyon pişmiş buğday da 20 kalori varmış sadece. Yemeklerimizin yanına bir yemek kaşığı kullanabiliriz tadı güzel ve doyurucu gerçekten

Olabilir canım,denemek lazım :) et yemeklerinin yanında daha güzel olur herhalde dimi :)

Bn dun kendi ailemin yaninda bugün de k.v.min yanindayim iftar misafir telasi yazamadim.dun iftarda kucuk kase corba iki kasik pirinc pilavi uc parmak kofte 6 7 sarma yedim su cok icemedim..sahurda maalesef birazcik manti domates su.. bugun corba ve keskek yemeyi dusunuorm..yarin evimdeyim ins!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 gündür çaptan düştük arkadaşlar,noldu bize böyle ses soluk kesildi iyice,hadi ama olmuyor böyle

Bugün ki iftar menümde;

1 kase mercimek çorbası
5 adet ızgara köfte
2 yemek kaşığı piyaz

ve bolca su

Sevgili yoldaşlarım bugün başlığı açalı 2 hafta oldu ve yarın tartı günümüz öncelikle bunu hatırlatmak istedim :) Bu sürede bir çok arkadaş edindik öncelikle hepinize teşkkürler ben fazla takılamadım geçen hafta işle ilgili görüşmeler vardı ve maalesef olumsuz sonuçlandı biraz moralim bozuldu açıkcası ve dondurma ile diyete ihanet etmiş oldum ve bir de bu akşam çok yemek yedim maalesef.Yarını çok merak ediyorum arada bozsam da iki haftadır dikkat ettim ve kilomdaki değişikliğe göre bundan sonraki süreci değerlendireceğim olmazsa daha katı bir diyet uygulayacağım.
Yarın en çok kilo vereni bu iki haftanın birincisi yapalım ve hepimize umut olsun.Hatta bir isim seçelim mesela bu haftanın çıtırı, kahramanı falan olabilir sizlerden cevap bekliyorum hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…