Yok canım gelicem aynı sekilde bu menuler e devam sonra 2 gun proteın yapayım diyorum sımdı bıraz arastirdim durmalar da ise yararmiş ne dıyosun
Kuzum benim ben memnunumİyi gecelerFilik
@masalperisi_ bu adım sayar nasıl memnun musun canım ?
Bende samsung var kendi uygulaması shealth yüklü ama telefonu sallayinca bile adım sayıyor. Bende hep asıl yazandan 2000 adım eksik sayıyorum
geldim kuzum burdayım. yoğun bir hafta sonu geçirdim canım özledim sizleri kusura bakma.K kafsinkaf35 kuzucummmm nerelerdesinnn
geldim kuzum burdayım. yoğun bir hafta sonu geçirdim canım özledim sizleri kusura bakma.
ilk kilo bildirimi benden gelsin bakalım
geçen hafta 68
bu hafta 67.700
fark 300 gr
foto birazdan geliyor. çok kaçamağım oldu bu hafta kısla hele dün keşke yapmasayım
Eveet 82.5 kg güncel kilom
Menü
Kahvalti
1 tane yumurta
Biraz peynir
200 ml süt
Ögle
1 kase yogurt
Aksam
Uskumru baligi ve salata
Sizi özledm kizçeler
kuzum bozma moralini hiç olur geçen hafta dikkat edememiştin. yine çok az yansımış tartıya balımArti gosteriyorum bu hafta diyet yapamadim zaten 78 gosterdim700 gram arti moralim bozuldu dikkat etmessem hemen geldi kilolar yarin diyestiyene gidicem bakalim orda ne gostercem
Bende 2 gun dusunuyorum daha sonra ama tam detaylı arastırmadım 7 kılo cok fazla bak gerı almak var ona gore planlamalısın ıyıce arastırmak lazım10 gün protein diyetiyle 7 kilo verdi arkadasim. Bende yarin baslayip bi 5 gün yapmayi planliyorm. Sizce yapayimmi yorum yapin kizlar :)
Dun den olmuştur yoksa ıyı dı uzulme yarına daha cok ekside olursun hem 300 gr kotu degılgeldim kuzum burdayım. yoğun bir hafta sonu geçirdim canım özledim sizleri kusura bakma.
ilk kilo bildirimi benden gelsin bakalım
geçen hafta 68
bu hafta 67.700
fark 300 gr
foto birazdan geliyor. çok kaçamağım oldu bu hafta kısla hele dün keşke yapmasayım
Nıye ya tam bilmiyorum ama aklımda kalan bı kacamgın yokArti gosteriyorum bu hafta diyet yapamadim zaten 78 gosterdim700 gram arti moralim bozuldu dikkat etmessem hemen geldi kilolar yarin diyestiyene gidicem bakalim orda ne gostercem
Nasil bi diyet kuzu sok mu10 gün protein diyetiyle 7 kilo verdi arkadasim. Bende yarin baslayip bi 5 gün yapmayi planliyorm. Sizce yapayimmi yorum yapin kizlar :)