Güzelimmm nasılsın?başlamışsın tekrar diyete...başarılar.. Canım sen artık listeye girmeyecekmisin?Biraz yemegi azaltarak başladım canlar sagliksiz yapmicam yavastan yavastan haydi bakalim netimde baglandi gelirim artik
süper bebeğim bana uyar fıstık
Güzelimmm nasılsın?başlamışsın tekrar diyete...başarılar.. Canım sen artık listeye girmeyecekmisin?
süper bebeğim bana uyar fıstıkyarın başlıyoruzzzzzzz
Tabikiiii...senin gibi güzel kilo veren müthiş adapte bi üyeyi kim istemezTeşekkür ederim canım listeye kendimi tam adapte ettgimde giricem eger sizde isterseniz
Tabikiiii...senin gibi güzel kilo veren müthiş adapte bi üyeyi kim istemezBi de canım arkadaşımsın o ayrı
hep beraber listede olalım kuzum tabi ki sen kendini hazır hissedersen.Teşekkür ederim canım listeye kendimi tam adapte ettgimde giricem eger sizde isterseniz
hep beraber listede olalım kuzum tabi ki sen kendini hazır hissedersen.bu arada diyete başlıcam diye yine yedikçe yedim nasıl bir sendromdur bu ya buna bir çare lütfen çok fena. bir tek ben miyim bu şekilde sanki kıtlık çıkacak, yemek yemek yasaklanacak gibi yedim ya
evet ortim bu gidişe bugün bir dur diyoruzKuzum tabi isterim kuzu bende ole yaptim diyet yapicam diye yedim ah ah tartiya cikmaya korkuomen son 75tim ama sanki aldim bizim hemen dur dememiz lazim ortak haksizmiyim
tam olarak nasıl bir program belirledin kuşumEvet spor programim hazir
evet ortim bu gidişe bugün bir dur diyoruzbende korkuyorum ya tartıdan offf canım kilo almışsan bile tartıya takılıp üzülme sende bu azim varken hop diye atacaksın o fazlalıkları ben sana inanıyorum balım
tam olarak nasıl bir program belirledin kuşum
prensesler merhaba ilk ölçü bildirimi benden gelsin bakalım günlükte eski ölçülerimi de buldum yazayım
10 nisan 2015 yeni ölçüler 9 kasım 2015
kilo:75 kilo:70.1
göğüs:105 göğüs:102
bel:100 bel:93
basen:108 basen:104
göbek:100
evet canlarım bugün göbek ölçümü de aldım nisanda almamıştım. tartı foto ve menüde gelecek akşama
HEDEF 90 60 90 TABİ Kİ
balım harıka menu harıka spor sen harıkasınmerhaba prensesler menü paylaşayım bakalım bugün ilk gün sayılır diyet ve squat için dün biraz dengesizdi squatta yapmadım zati
sabah: domates, salatalık 2 dilim peynir
öğle: yarım ekmek kokoreçin içindeki kokoreç. 50 gr kadar birşeydi. ekmeğini yemedim.
akşam: 1 tabak kereviz ve pırasa karışımı sebze yemeği.
bol bol su içtim canlarım bugün fakat aralarda 3 fincan şekerli türk kahvesi kaçtı. ah bu kahve sevdam
30 squat tamam bugünlük sporum bu kadar. 30 gün dayanıcam söz bakalım ne olacak
bitki çayımı hüpleticemöpüyorum
afıyet olsunnnn kuzucum kendını kasma bız yola basvurduk olucak basarıcaz INSALLAHcicişlerim nerde benimmmm5 tane midye hüplettimmm