- 2 Mart 2015
- 2.394
- 3.981
- 40
Canım yağmurum çok şükür hepsi geçmiş babacığın iyileşmiş Rabbim hayırlı bir zamanda en hayırlı bir şekilde bir evlatta nasip eder inşallahCanim Günlüğüm ve bitanecik dostlarim sizleri cok özledim ben cok zor seyler yasadim evlendim evlilgimin 3.gunu babam baypass amaliyati oldu cok zordu ogunler..daha sonra hamile kaldim cok mutlu oldum ilac oldu bana ama bebegimi sknti uzuntuden kaybettim dusuk yaptim kurtaj oldum oyle cok canim yandi ki bebegimi kaybetmek pskolojik beni cok etkiledi daha sonra babam 1 amaliyat daha oldu onun uzuntusu derken bedenen ruhen çöküş yasadim ne evliligimi anladim nede mutluluğumu...cok zor bi dönem gecirdim cok sukur babam iyi hamd olsun benim icin ayaga kalkmamin tek sebebi babamin sagligi cok şükür ALLAHiMA amaliyatlar olumlu gecti daha iyi olur INSALLAH...ALLAHIM hepimizi korusun INŞALLAH canlar
4 ayda Hamilelikten ve duzensizlikten yine kilo aldim suan 75 kilo olmusum... 1 kasimda yeniden guzellikler icin baslicam yeni umut yeni hedef yeni bi beden icin cok sukur simdi 82 degilim 15 kilo vermem gerekecek kendimde o gucu goruyorum artik basarmaliyim yeni bi ben icin ALLAHiN izNiyle..hedefim 60 kilo canlar... benle devam etmeniizi cok isterim basim gozum ustune sizleri cok seviyorum prensesler grubuu
Kilo vermeye gelince senin gibi azimli birisi o kilolarada verir ben sana güveniyorum sen başarırsın kuzum
Özlemişim sizleride