- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
bebişim aynen 3-4 gün önce yapmıştım halbuki en son ama yine de yanıyorum. demekki kaslar hemencecik bırakıyor kendini. devamlılık şart nasılsın kuşum iyimisinsquatı yaptımmmm bacaklarım acıdı otur otur paslanmıssım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişim aynen 3-4 gün önce yapmıştım halbuki en son ama yine de yanıyorum. demekki kaslar hemencecik bırakıyor kendini. devamlılık şart nasılsın kuşum iyimisinsquatı yaptımmmm bacaklarım acıdı otur otur paslanmıssım :)
olacak değil mi bebeğim ya . olsun lütfen çok istiyorum ben artık bozmadan gitsem biliyorum ki olacak ama bazen çok iradesiz olabiliyorum.balım harıka menu harıka spor sen harıkasın kahveden vazgecme kuzum ama 1 ındır ozmn hıc bısıcık olmaz
afıyet olsunnnn kuzucum kendını kasma bız yola basvurduk olucak basarıcaz INSALLAH
bebişim aynen 3-4 gün önce yapmıştım halbuki en son ama yine de yanıyorum. demekki kaslar hemencecik bırakıyor kendini. devamlılık şart nasılsın kuşum iyimisin
Kim tutar kuzumuuuu hadi bakalim kuzum kafamdaki subat martta istedgmz hale gelicez INSALLAH basaricaz kuzum beraberkafsinkaf35 .!.:olacak değil mi bebeğim ya . olsun lütfen çok istiyorum ben artık bozmadan gitsem biliyorum ki olacak ama bazen çok iradesiz olabiliyorum.
yarına sporu artırıcam canım biraz göbek ve üst bölgeye de yoğunluk vericem. aklımda güzel bir program var yarına yapıcam umarım canım
Kuzum ben sanirim tartilmadim ama 76 77 olmusumdur ya ah ah ne guzel inmistim 6lara zor gunler yine 7li sayilara atti beni ama kuzum yeniden basarmaliyim kuzum sen 2 kilo versen 6lari goruceksin uzulme basarirsin ben sana guveniyorum kuzum benimDunku foto canlarim yeni yukledom. Keske 60.1 olsaydi
balım kaymağım benim beraber başarıcaz bebeğim. dediğin gibi en geç şubat veya martta hedefimize ulaşmış olucaz. bebeğim kısa sürede almışsın kiloyu çok çabuk atarsın üzerinden, yerleşmiş bir kilo değil sonuçta. ben sana kendimden daha çok güveniyorum canım. azimle birlikte başarıcazKuzum ben sanirim tartilmadim ama 76 77 olmusumdur ya ah ah ne guzel inmistim 6lara zor gunler yine 7li sayilara atti beni ama kuzum yeniden basarmaliyim kuzum sen 2 kilo versen 6lari goruceksin uzulme basarirsin ben sana guveniyorum kuzum benim
evet canım bir ay denemekte fayda var, hala bacaklarım acıyor fıstık.kesinlikle balim 1 ay bakalim bize ne katacak squatcik
Kuzum ya eski fotolarima baktim nasilda zayifmisim ya
kuzum cok sagol guvendigin icin bakalim martta yeni ciciler alma zamani hu hu dimi ortak hersey cok guzel olucak INSALLAH kuzumbalım kaymağım benim beraber başarıcaz bebeğim. dediğin gibi en geç şubat veya martta hedefimize ulaşmış olucaz. bebeğim kısa sürede almışsın kiloyu çok çabuk atarsın üzerinden, yerleşmiş bir kilo değil sonuçta. ben sana kendimden daha çok güveniyorum canım. azimle birlikte başarıcaz
balim haklisin ümitsizlik yapmiyim kenfimize guvenelim basaralim beraberceevet canım bir ay denemekte fayda var, hala bacaklarım acıyor fıstık.
canım tekrar eski haline en kısa zamanda döneceksin. tekrar yapıcaksın bunu balım. sakın umutsuzluğa kapılma. 15 kilodan fazla verdin sen ve süreci ben biliyorum. tekrar başaracaksın canım
canım ilk hedefim 60 en çok istediğim ise 57
süpersin canım menünde çok güzel. süper bir menü başlangıcı olmuşSquat yapildi
işte bu canım sen busun yaMenum
sabah
yarim simit
limonli sekersiz cay
az peynir
Biber
domates
Öğlen
1 kase tarhana corbasi
1 kase yogurt
Akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim tahil ekmek
havuc salatasi
süpersin canım menünde çok güzel. süper bir menü başlangıcı olmuş
ben henüz sporumu yapmadım mutlaka yapıcam bugün ve bildiricem. yediklerim faciaydı evde mis gibi pişi yapmışlar bende yedim offfne oldu yedimde yani bir ton pişmanlık başka da birşey değil. bir daha yapmıycam asla
bende böyleyim işte iki ileri bir geri
işte bu canım sen busun ya
squat 2. gün tamam
bugün daha fazla zorlandım dünkü kas ağrılarımdan dolayı zor tamamladım ama yaptım
sende iyi ki varsın bitanecik bebeğim beni yalnız bırakma canım kendimi salmaya çok müsaitimSagol bitanecik ortimmm