Gecmiş olsun kuzum evet terleyınce çabuk hastalanıyor ınsan Boğazları şişince insan halsiz Düşüyor
Misafirlerim gitti bu hafta kararlıyım karbonhidratı çok az yemeye çalışıyorum ve ucuz atlattım hiç tatlı yemedim ekmekte yemedim ama 1dilim ekmek büyüklüğünde bol sebZeli pırasa,kırmızı-yeşil biber domates mantar lı bir pizza yedim bunada şükür bugün daha da ekmek yemem
birde canlarım ben inadıma şu an gidip büyük beden
canım daha INŞALLAH demiştim yoğurdun kalorisinde korkmayalum. çok etkili bir yağ yakıcı yoğurt bol bol tüketelim. eski diyetisyenim bana günde 1 kilo yoğurt vermişti. ben light alıyordum o zamanlar çok güzel sonuçlar almıştım bir dönem.. haydi prensesle yoğurt yiyelim bol bol
ayrıca canım çok geçmiş olsun sana. iyileşene kadar açık hava spor yapma canım daha kötü olursun sonra.
canımın içi miden küçülmüştür tabi ki çabuk doyman normal. 10 kilo verdin sonuçta. bana da öyle oluyordu canım eski diyette kilo verdikçe karbonhidrattan soğumuştum. hep onların yüzünden bu çektiklerim diye bir daha mı asla diyeHastaliktan mi bilmiyorum canlar ama son zamanlarda ben artik yemek yemek istemiyorum agzimda buyuyor lokmalar yemek yemekten sogdum resmen bu menumu bile zorla yedim sebebi ne acaba cok istahsizim eskiden yememek icin ugrasiyordum simdide yiyim diye ugrasiyorum tabi saglikli yemekleri yemek icn uğraşıyorum ama canim artik hic bisey istemiyorr pizza delisiyimdir gecen isten arkdaslarim yanimda pizza yedi ama benim hic canim cekmedi ben sadece ayran ictim doydum hemencecik yemek yemek hic istemiyorum neden boyle oldum ben sizce
Cnm lahana corbasinin tarifini verirmisinkızlar lahana çorbası yaptım kendime fotoyu da paylaştım sizinle gün içinde öğle yemeğim ve ara öğünüm lahana çorbası. küçük bir detoks yapayım dedim bugün kalanı bitirmeye çalışıcam.
tabiki canım öncelikle merhaba.Cnm lahana corbasinin tarifini verirmisin
unuttum canım ekleyim çorbanı buzdolabında muhafaza edebilirsin. içeceğin zaman ne kadar içeceksen küçük bir tavada ısıt. hepsini tekrar tekrar ısıtma. içeceğin kadarını ısıt. sevgilertabiki canım öncelikle merhaba.
malzemeler:
orta boy bir lahananın yarısı
1 soğan
1 diş sarımsak
2 tane kabukları soyulmuş domates
1 kaç dal maydonoz
hepsini birlikte doğrayıp 1 litre su ilave edilmiş tencerede haşlıyorum. 20 dk yeterli oluyor canım. lahanalar yumuşayınca iş tamam. çok küçük doğramana gerek yok canım. ocaktan aldıktan sonra pürüzsüz olana dek blendırdan geçir. tam bir litre çorban olur bu şekilde. tatlandırmak için karabiber ve limon suyu kullanarak tükettim sen istediğin baharatları ekleyebilirsin. zamanı geçmeseydi kereviz ve pırasada eklerdin bulabilirsen kerevizin sapını ve yarım sap pırasada ekle canım. umarım yardımcı olabilmişimdir
Oldun tabiki cnm cok saol kerevizden nefret ederm ama pirasa olabilir cnm kilo verdinmi peki kullandiktan sonra?tabiki canım öncelikle merhaba.
malzemeler:
orta boy bir lahananın yarısı
1 soğan
1 diş sarımsak
2 tane kabukları soyulmuş domates
1 kaç dal maydonoz
hepsini birlikte doğrayıp 1 litre su ilave edilmiş tencerede haşlıyorum. 20 dk yeterli oluyor canım. lahanalar yumuşayınca iş tamam. çok küçük doğramana gerek yok canım. ocaktan aldıktan sonra pürüzsüz olana dek blendırdan geçir. tam bir litre çorban olur bu şekilde. tatlandırmak için karabiber ve limon suyu kullanarak tükettim sen istediğin baharatları ekleyebilirsin. zamanı geçmeseydi kereviz ve pırasada eklerdin bulabilirsen kerevizin sapını ve yarım sap pırasada ekle canım. umarım yardımcı olabilmişimdir
Sogukta tüketilebilirmi cnm isyerine götürsem aksi takdirde sadece haftasonu tüketebilirim deeee :))))unuttum canım ekleyim çorbanı buzdolabında muhafaza edebilirsin. içeceğin zaman ne kadar içeceksen küçük bir tavada ısıt. hepsini tekrar tekrar ısıtma. içeceğin kadarını ısıt. sevgiler
canım 3 gündür yapıyorum sadece ama şu şekilde ilk gün çok içmiştim. 2. gün ve bugün ise 1 er kase içtim. yaklaşık 250 ml.Oldun tabiki cnm cok saol kerevizden nefret ederm ama pirasa olabilir cnm kilo verdinmi peki kullandiktan sonra?
süper fikir canım. ben bu sabah soğuk içtim mesela. hava çok sıcaktı sıcak çorba içemem dedim itiraf edeyim tadı soğukken daha lezzetli zaten lahananın kokusu burnuma kokmuyor çünkü. sıcak soğuk farketmez önemli olan o lahananın vücudumuSogukta tüketilebilirmi cnm isyerine götürsem aksi takdirde sadece haftasonu tüketebilirim deeee :))))
Sagol ablam benim
bugunu guzel atlatmana sevindim ablam tebrik ederimmm guzel prenses
kov onları hemen ciciKızlar sanki bugün spor yapmayayım diye engeller çıkıyor
ama yapi cam inat ettimmmmm
kov onları hemen cicikoş spora yaz geldi canım cidden şaka bir yana. mutlaka bir fırsatını yarat.
canımın içi midediyetülmüştür tabi ki çabuk doyman normal. 10 kilo verdin sonuçta. bana da öyle oluyordu canım eski diyette kilo verdikçe karbonhidrattan soğumuştum. hep onların yüzünden bu çektiklerim diye bir daha mı asla diyemenün gaye güzel ve sağlıklı canım
bu arada kuzu şu salata sosunu kullananlarla ilgili netten araştırdım biraz ya millet rejimde deli gibi yüklenmiş salatayı yiyebilmek için.
light yoğurdun içine karıştırıp yemeyi sevmediğimiz ama düşük kalorili ve lifli olan sebzelere haşlanmış karnabahar gibi mesela dip sos üst sos yapmış
bende bugün salatama light yoğurtla karıştırıp sos yapıcam. deneyimlerimi paylaşırım yavru kuşum öpüldün
Kızlar sanki bugün spor yapmayayım diye engeller çıkıyor
ama yapi cam inat ettimmmmm