Arkadaslar merhaba
Sabah
1 tanenin yarisi Sahanda peynirli yumurta
2 catal beyaz peynir
2 lokma ekmekle tahinli pekmez
1 dilim ekmek
Öğlen
Yarim sucuklu ekmek
5 adet kizarmis patates
1 büyük boy ayran
( disarida yedigim icin böyle oldu )
Akşam yemek yemedim biraz fazla kacirdigimi düşündüğüm icin. Vede öglen yemeğinide 3-4 gibi yedim hâla tokum :)
Spor
10000 adım
Yarim saat spor hareketleri
Su
2 lt
Sagol canim :)Makbule özüne döndü Süpersiniz balim
yarın güzel fotoğraflı tariflerimle karşınızda olucam canımTeşekür ederim hamarat prenses
teşekkür ederim canım ay nasıl da kokuyor o çipisler ya ama çok kalori çok cısssMenü çok güzel cipsde kokmuştur ya azcık yemeden bisicik olmaz kuzumbende o cipse bayilrmm bu arada üçgen üçgenn sporunda güzel balım menüde harika
canım ben dışarıda ekmek arası bir şey yemek zorunda kaldığımda ekmeğin iç gelmeyen kısımlarını koparıp atarak yiyorum. en üstü, aynları ve en son altını atıyorum. kendimce ascık kar ediyorum yani...Arkadaslar merhaba
Sabah
1 tanenin yarisi Sahanda peynirli yumurta
2 catal beyaz peynir
2 lokma ekmekle tahinli pekmez
1 dilim ekmek
Öğlen
Yarim sucuklu ekmek
5 adet kizarmis patates
1 büyük boy ayran
( disarida yedigim icin böyle oldu )
Akşam yemek yemedim biraz fazla kacirdigimi düşündüğüm icin. Vede öglen yemeğinide 3-4 gibi yedim hâla tokum :)
Spor
10000 adım
Yarim saat spor hareketleri
Su
2 lt
yarın güzel fotoğraflı tariflerimle karşınızda olucam canımaklımda var birşeyler
teşekkür ederim canım ay nasıl da kokuyor o çipisler ya ama çok kalori çok cısss
fıstık bu ne güzellik böyle. canım o sensin ve tekrar o haline dönmen için hiçbir engel yok. ah ah canım benimde eski hallerim geldi aklımaHatunlar gunaydin.. Simdi gezinirken eski bir fotomu buldum ne kadar güzelmis fizigim o zamanda onu begenmezdim sizede atayim barielbiseli olan benim iste Eki Görüntüle 1501638
İnsallah ablacim insallah emegimizin karsiligini aliriz umarim bende seni öpüyorum :)fıstık bu ne güzellik böyle. canım o sensin ve tekrar o haline dönmen için hiçbir engel yok. ah ah canım benimde eski hallerim geldi aklımahep birlikte başarıcaz canım tekrar fıstık olucaz çok öpüldün
Maşallah ,yine olursun canm üzülme yaHatunlar gunaydin.. Simdi gezinirken eski bir fotomu buldum ne kadar güzelmis fizigim o zamanda onu begenmezdim sizede atayim barielbiseli olan benim iste Eki Görüntüle 1501638
Allah kabul etsin kuzumSahur
İki dilim tam buğday
İki haslanmis yumurta
Peynir
Domates
İki hurma
İki bardak cay
Amma yemişi m ha
İftar belli diye yazıyorum
Patlıcan yemeği
Cacık
Bir dilim ekmek
Su
Sahurda yarim litre
İftardan sonra içip yazarim
Spor
Yürüyüş
Kardeşimle top oynadim iki saat o sayilir mi
Aminnn canm benim cümlemizin ibadetleri kabul olsun inşallah,bugün ilk gün ya ablam çok yapamadimAllah kabul etsin kuzum
Afiyet olsun
Oruclu spor yapılmıyor tatlım yine oyun oynamışsın oda iyi
Hatunlar gunaydin.. Simdi gezinirken eski bir fotomu buldum ne kadar güzelmis fizigim o zamanda onu begenmezdim sizede atayim barielbiseli olan benim iste Eki Görüntüle 1501638
Sahur
İki dilim tam buğday
İki haslanmis yumurta
Peynir
Domates
İki hurma
İki bardak cay
Amma yemişi m ha
İftar belli diye yazıyorum
Patlıcan yemeği
Cacık
Bir dilim ekmek